Jump to content

tApusc

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About tApusc

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 04/14/2004

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1) Nickname in joc: scaratch_nl 2a) Varsta: 13 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5040414 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: O experienta foarte buna 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Am avut builder,helper(am avut si pe sv asta helper mai demult cand juca ePuffy)Owner,admin,moderator,vip. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Desigur! 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: https://imgur.com/a/e3m92 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Cand intru pe sv minez sa fac bani pentru ca imi trebuie sa fac o constructie foarte mare,si construiesc.Votez si ajut playerii! 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da,pentru ca sunt niste oameni chiar super! 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Am mai fost helper tot pe acest server si am facut o treaba buna.Stiu comenzile,regulamentul etc... 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Aduc mai mult ajutor membrilor din staff! 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Sunt niste oameni foarte de treaba!AM TOT RESPECTUL PENTRU EI! 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Cand intru pe server si nu este nici un membru din staff on,sunt playeri care incalca regulamentul,eu nu prea am ce sa le fac ,asa ca am nevoie de grad pentru a aduce la tacere diferiti playeri care doar strica distractia altora! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: https://imgur.com/a/e3m92 uitativa ca esti si a doua imagine,aia este cu numarul de voturi! 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da,sunt foarte sigur! 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu 17) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat!
  2. 1) Nickname in joc: tApusc2) Varsta: 13 ani3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Stiu multe comenzi de helper.Stiu regulile si imi place sa ma joc mult!Sunt foarte activ!!!5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da am avut.Builder,owner,operator,helper si moderator!Pe mai multe servere de aceasta cred sa sunt potrivit pentru acest grad!6) Ai citit regulamentul serverului?: Da7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: Nu am multe ore dar sunt activ si cred ca o sa fac o treaba buna!8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt foarte activ.De exemplu ieri am stat 2 ore si nu afk.Imi plafe sa ma joc minecraft.Stiu tot ce trebuie si sunt prieten cu ctiva membrii din staff pe care i-am cunoscut!9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da,pentru ca sunt foarte intelegator si prietenos10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Stiu toate comenzile necesare.Stiu regulamentul.Stiu ce trebuie sa fac in diferite cazuri.Am facut si pe alte servere parte din staff si m-am descurcat!!11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) sunt activ si playerii cand au probleme eu ii pot ajuta!12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) sunt foarte tari.Imi plac si sunt foarte prietenosi.RESPECT!!!13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pentru ca imi place serverul si nu o sa las ca niste codati sau oamenicare injura si fac doar probleme sa strice distractia altor playeri!14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Nu prea stiu Cred ca 4-5 votezd efiecare data cand intru pe server chiar daca stau 10 min.Pot sa intru doar si sa votez cand sunt ocupat cu altceva 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da,si nu mint!!!16) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat!Chiar daca nu am orele necesare pentru ca doar asta imi lipseste!
  3. Nick-ul tau: tApusc Nume: Adrian Prenume: Niță Varsta: 13 ani Locatia: Republica Moldova Jocul/rile Preferat(e): Minecraft,CS:GO O scurta descriere despre tine: Sunt un baiat care se joaca minecraft si cs:go.Imi place sa stau pe calculator si sa cnstruiesc pe minecraft.Sa ma joc competitive si detahrun pe cs:go! De unde ai aflat de eGaming: Cautam servere de mc pe net si am vazut serverul de minecraft si am intrat pe sv si mi-a placut.Am intrat si pe forum sa vad care este treaba O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): Nu dau poza!
×
×
  • Create New...