LiviuFTW

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LiviuFTW

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

145 profile views
 1. Nick: LiviuFTW Sugestie: Descrie ce benefici ar aduce server-ului daca implementam ceea ce ai spus. : Propun sa se faca un event special odata la o luna. Sa cumperi iteme cu discuri, adica un spawner sa coste 50 de discuri sau mai mult. Ca tot zic playerii ca discurile sunt inutile, macar sa aiba folos.
 2. Propun sa se faca un event special odata la o luna. Sa cumperi iteme cu discuri, adica un spawner sa coste 50 de discuri sau mai mult. Ca tot zic playerii ca discurile sunt inutile, macar sa aiba folos.
 3. 1) Nickname in joc: LiviuFTW 2a) Varsta: 17 ani. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5000604 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Destul de multa experienta. Joc minecraft de 5 ani cu pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am avut helper pe alt server si helper aici. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: O zi https://imgur.com/a/aNVD5 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Tocmai ce mi-am facut o casuta, o tabara si un farm xp. Ajut cum pot playerii. Nu ma cert cu nimeni. Si ocup locul 2 (fost locul 1) la /baltop. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Am mai facut asta, deci da. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Ca stiu sa comunic, sa explic calm. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Un ajutor in plus. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Isi fac bine treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca iubesc acest server. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 6. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Deocamdata doar 5 euro. 17) Alte mentiuni: Sper sa revin in staff.