RedDisciple

Members
 • Content count

  3,960
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

100 Respected

About RedDisciple

 • Rank
  Der Größte aller Zeiten

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Old Trafford

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  d
 • Nick CS
  d
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

22,063 profile views
 1. https://www.youtube.com/watch?v=7mHe6FMs46o
 2. MAGIE în Qatar! Lorenzo câştigă cursa, însă Valentino Rossi face super SHOW la revenirea în şaua Yamaha! Revenire absolut extraordinară a lui Valentino Rossi la Yamaha Racing! Italianul de 34 de ani a reuşit o cursă fenomenală pe circuitul Losail şi a terminat pe poziţia secundă, în spatele lui Jorge Lorenzo. Dacă în cazul acestuia din urmă nu se poate comenta prea mult, ibericul desprinzându-se după start într-o cursă solitară, ceea ce a reuşit ”Il Dottore” ne reaminteşte de perioada de glorie încheiată în momentul semnării contractului cu Ducati, de acum doi ani. Plecat de pe poziţia a şaptea a grilei de start, Valentino Rossi a reuşit să câştige două poziţii după primele viraje. La finalul primului tur era deja în poziţia de a ataca locul trei, deţinut atunci de Andrea Dovizioso. Rossi a reuşit să treacă de conaţionalul său pe linia dreaptă, însă a greşit perioada de frânare. Aproape de o ieşire în decor, ”Doctorul” a reintrat în luptă pe poziţia a şaptea şi a început cursa de urmărire. Blocat o bună perioadă de timp în spatele lui Stefan Bradl, Rossi a reuşit într-un final să treacă de german. Speranţele pentru podium nu erau mari nici în acest context. Cu Lorenzo scăpat în câştigător, bătălia pentru primele trei poziţii părea să se dea între Pedrosa, Marquez şi Crutchlow, cu Rossi la aproape patru secunde în spatele britanicului. Însă italianul a avut o cursă de urmărire absolut extraordinară, cu timpi constant mai buni chiar şi decât cei obţinuţi de Lorenzo, astfel că Pedrosa şi Crutchlow au picat rapid victime. Marc Marquez a fost cel care a opus cea mai mare reyistenţă, însă nu a putut rezista asaltului, chiar dacă la un moment dat a dat impresia că poate reveni. Astfel, Rossi obţine un excelent loc doi în debutul sezonului şi se înscrie cu şanse reale la lupta pentru titlul mondial, luptă ce părea că se va da numai între Lorenzo şi Pedrosa. Podiumul în Qatar a fost completat de Marc Marquez. ”Ştiam ca trebuie sa risc pentru a depăşi. Am pierdut mult timp în spatele lui Bradl şi deja vedeam cum podiumul se depărtează. Am recuperat, însă am avut de purtat o bătălie excelentă cu Marc", Valentino Rossi. Top art prosport.ro
 3. Stadion de 'enspemii de milioane de euro si gazonul asta? REALLY ? Pai jucam fotbal pe plaja sau ce?
 4. La multi ani eGaming, poate ca anul asta incercam si noi sa terminam cu atatea plangeri facute doar din invidie, si incepem sa legam prietenii, asa cum e normal pe o comunitate mare precum aceasta.
 5. Sper sa nu ne bata si San Marino, cred ca avem sanse sa scoatem un egal.
 6. RedDisciple

  Box

  He's ready to RUMBLE! Bute a trecut c
 7. RedDisciple

  Handbal

  Handbalul, pe urmele fotbalului! Rom
 8. RedDisciple

  Box

  "Vă aştept pe toţi la Universitate după meci!" De unde vine cel mai mare pericol pentru Bute Lucian Bute va
 9. sFranc2ii - Activitate postata, rank 4 peste 3 saptamani. UnknownKiller - Activitate postata, rank 2. waaGe - Activitate postata, rank 2. Invisible - Activitate postata, rank 2. Phenom - Activitate postata, rank 2. Angel_Darius - Activitate postata, rankul ramane. _spitfire_ - Activitate postata, rankul ramane. Zucky - Activitate postata, rank 2. aka47 - Activitate postata, rankul ramane. ctnboss - Activitate postata, rank 2. Bogdy99 - Activitate postata, rank 4 peste 3 saptamani. Fr3styl3 - Activitate postata, rankul ramane.
 10. Sectiunea unde urmeaza sa inceapa concursul: Sport Link catre topicul concursului: http://forum.egaming.ro/topic/74776-e-derby/ Mica descriere a concursului: Ce inseamna cu adevarat un derby Steaua - Dinamo pentru voi? Durata concursului: 7 zile Premiile acordate: 2 MT-uri + 3 semnaturi personalizate.
 11. Puteti posta activitate, cei care ati postat inaintea mea postati iar.
 12. Puteti posta activitatea.