DeuceAdy

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About DeuceAdy

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 07/11/1994

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick MC
  Ady

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1) Nickname in joc: Ady 2a) Varsta: 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 3) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Helper inainte 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: 3 zile 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.
 2. 1) Nickname in joc: Ady 2a) Varsta: 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 3) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Helper inainte 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: 3 zile 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.
 3. 1) Nickname in joc: Ady 2a) Varsta: 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 3) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Helper tot pe MC.EGAMING,RO 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: O zi si 17 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.
 4. 1) Nickname in joc: Ady 2) 23 3) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 4) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 5) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: O zi si 17 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.