ZeOX

Manager RPP
 • Content count

  180
 • Joined

 • Last visited

 1. Prietenul tau poate juca cu acele moduri dezactivate din meniul special accesat prin comanda /mods
 2. Hello Eriks , I inform you that one of our requirements in order to become a STAFF member is that you should speak Romanian language fluently so we cannot accept you because of your lack in Romanian language knowledge.
 3. Reclamatia este lipsita de dovezi , topic inchis .
 4. RESPINS , intr-un topic la recrutare staff ai declarat ca ai 14 ani ceea ce inseamna ca esti prea mic iar descrierea este copiata.
 5. Jucatorul acuzat va fi sanctionat conform regulamentului , multumim pentru report !
 6. Numele tau (REAL): Marius Lastun Numele tau (SERVER): ZeOX Nume cont: zeoxer GRAD Detinut : FONDATOR (Server Manager) Vechime in STAFF: 3 ani , 6 luni Declara urmatoarele : -Voi fi inactiv de la data de 19/12/2017 pana la data de 11/01/2018 datorita motivului/elor : _Am sa fiu plecat in Romania in vacanta iar din motive logistice nu imi pot lua PC-ul cu mine_ . -De asemenea sunt la cunostinta asupra regulamentarilor in vigoare prezente in Sistem Admin Warning si sunt de acord cu acestea.
 7. Link ul profilului de facebook este eronat , te rog sa faci o noua aplicatie.
 8. ACCEPTAT
 9. De data asta te respingem , cred ca te-ai afirmat destul de clar fata de noi si nu cred ca vei avea un viitor la noi in staff , ca sa nu iti pierzi timpul , mai bine te respingem.
 10. Adminul a reactionat in mod absolut regulamentar , la afirmatiile de caracter a jucatorilor sanctionati , Adi a raspuns corect respectand regulamentarile in vogoare.
 11. II vom sanctiona ca atare , multumim pentru report.