ZeOX

Manager RPP
 • Content count

  181
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About ZeOX

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prietenul tau poate juca cu acele moduri dezactivate din meniul special accesat prin comanda /mods
 2. Hello Eriks , I inform you that one of our requirements in order to become a STAFF member is that you should speak Romanian language fluently so we cannot accept you because of your lack in Romanian language knowledge.
 3. Reclamatia este lipsita de dovezi , topic inchis .
 4. RESPINS , intr-un topic la recrutare staff ai declarat ca ai 14 ani ceea ce inseamna ca esti prea mic iar descrierea este copiata.
 5. Jucatorul acuzat va fi sanctionat conform regulamentului , multumim pentru report !
 6. Numele tau (REAL): Marius Lastun Numele tau (SERVER): ZeOX Nume cont: zeoxer GRAD Detinut : FONDATOR (Server Manager) Vechime in STAFF: 3 ani , 6 luni Declara urmatoarele : -Voi fi inactiv de la data de 19/12/2017 pana la data de 11/01/2018 datorita motivului/elor : _Am sa fiu plecat in Romania in vacanta iar din motive logistice nu imi pot lua PC-ul cu mine_ . -De asemenea sunt la cunostinta asupra regulamentarilor in vigoare prezente in Sistem Admin Warning si sunt de acord cu acestea.
 7. Link ul profilului de facebook este eronat , te rog sa faci o noua aplicatie.
 8. De data asta te respingem , cred ca te-ai afirmat destul de clar fata de noi si nu cred ca vei avea un viitor la noi in staff , ca sa nu iti pierzi timpul , mai bine te respingem.
 9. Adminul a reactionat in mod absolut regulamentar , la afirmatiile de caracter a jucatorilor sanctionati , Adi a raspuns corect respectand regulamentarile in vogoare.