DanyAlex

Manager RPP
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About DanyAlex

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 08/25/00

Contact Methods

 • Skype
  dany.alex37

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania,Bucuresti

Recent Profile Visitors

132 profile views
 1. Poza cand?
 2. Bugul a fost rezolvat. T/C
 3. Nu ai respectat modelul+mod prea mare.
 4. Nu se raspunde la fiecare postare in parte, dar toate postarile sunt citite, iar bugurile care chiar apar datorita serverului si afecteaza gameplay-ul sunt rezolvate. Cand postati un bug, scrieti exact cum apare bugul. Bugurile ce nu pot fi reproduse in joc nu vor fi rezolvate. Exemplu de bug report inutil: Imi dispare masina uneori cand intru la magazin. Exemplu de bug report util: Un palmier se vede alb in LV. Este FOARTE important sa scrieti fix cum apare bugul. Nu postati video-uri fara a scrie ce bug doriti sa raportati. Nu postati video-uri in care scrieti in chat. Nu postati video-uri lungi fara un motiv bun. Postarile facute de dragul de a posta vor fi sanctionate cu warn pe forum.
 5. Cine nu respecta acest model,nu va fi luat in considerare! Titlu topic: Model: *Daca numele adminului este incorect sau motivul,topicul va primi direct TOPIC CLOSED+40 WARN!
 6. Daca nu se respecta acest model,nu va fi luata in considerare reclamatia! Titlul topicului: Model: *Daca numele jucatorului este inexistent,vei primi direct TOPIC CLOSED! *Titlul topicului trebuie sa fie introdus corect,altfel sanctiune 40 WARN! >Reclamatiile vor fi verificate cat de repede posibil de adminstratorii serverului!
 7. Ai gasit un mod fain care merita bagat pe server? ATENTIE! *Marimea modului nu trebuie sa depaseasca 7 MB (ex: sentinel.txd si sentinel.dff adunate sa fie pana in 7 MB) ! *Modurile trebuie sa fie strict de pe GTAALL.COM ! *Testeaza modul inainte de al posta aici,NU vrem cac*turi, moduri cu buguri sau cu virusi!
 8. Daca acest model nu va fi respectat,nu vei fi luat in considerare! Titlu topic: Model: *Daca numele adminului este inexistent(scris gresit),TOPIC CLOSED!