All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Numele meu:K3ntBDS Nume admin:RPP|Zeus-S Motivul reclamatiei:Kick degeaba+Dm cu Tanku si se preface ca nu are tank....Iii cer dovez pentru acel kick si zice ca nu face poze.. si jigniri Dovezi(photo,video):Tank:https://imgur.com/a/6hQSrQj Cand Trage:https://imgur.com/a/8bArVtN Dovezi Kick pentru Troll..:https://imgur.com/a/y2G6uFd https://imgur.com/a/lypTIGH https://imgur.com/a/eptjQul https://imgur.com/a/zhgMLNQ https://imgur.com/a/J5dhebd https://imgur.com/a/Ry4W8xK https://imgur.com/a/5pYiHeJ Cam atat.
 3. 1) Nickname in joc: - Andu03 2a) Varsta: - 14 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5031115 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: - 4-5 ani 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Da am avut admin si vip 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 12 zile 20 ore si 5 de minute 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Pai.. minez, contruiesc, pescuit, trade cu villageri, cumpar/vand iteme.. si am un comportament decent si sunt foarte glumet 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Eu consider ca pot de ce nu.. ? Si sunt foarte de treaba cei din staff 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Ma descurc bine si o sa am grija sa nu mai fie certuri pe chat, am vazut foarte multi care se cearta cand nu e nimeni din staff on 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Nu stiu.. dar voi incerca sa ajut cu ce pot si sunt activ mult timp 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Sunt foarte de treaba nu am mai vazut pe alte servere asa staff-uri sunt de mare ajutor si prietenosi 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Pentru ca de cand joc minecraft nu am mai dat de un asa fain server.. si sunt foarte multi care spameaza si unii fac reclame cu alte servere... The best server eGaming 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 28 de voturi in total 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Da logic 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Nu 17) Alte mentiuni: - VRazvan e sexy 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Da 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord)-? Andu03#0143
 4. Exista buton de edit. Incearca sa eviti Double P. Pro la Mod-uri. Succes!
 5. Con, nici nu’ stii ID-u’ la SKIN ;).
 6. 1) Nickname in joc: DJStivz. 2a) Varsta: 17 ani. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5010719 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da. 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: Experienta de 4 ani jumate + experienta staff. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am avut Helper, Moderator si Admin pe eGaming/alte servere (perioata de 3 luni) si Co-Owner si Owner pe alt server (perioada de 2 luni) . 6) Ai citit regulamentul serverului?: Desigur. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 1 day, 9 hours si 25 minutes. 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Comportamentul meu dupa parerea mea este normal. Construiesc ; fac trade-uri pe Action House ; minez iar in timpul liber ajut playerii. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Desigur. Am mai lucrat in echipa cu membrii staff si par niste oameni cum se cade. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Cum am spus in punctul 9 : Am mai lucrat in staff si nu mi se pare o sarcina care nu as putea face fata. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Prezenta mea in cadrul grupului 'Helper' ar aduce beneficii fata : Playerilor (Fara nici o intrebare fara raspuns ; ajutor moral) / fata Staff-ului (Ajutor in privinta comenzilor ; etc). 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Actualii membri ai grupului 'Helper' sunt de treaba si harnici. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - As vrea sa ajut serverul MC.eGaming.RO pentru ca imi place cum este configurat stafful serverul atat si comporamentul staff-ului. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 12 vote-uri... 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Cred ca da... 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Am donatii de 30 euro inainte de wipe-ul actual. 17) Alte mentiuni: - Trup si suflet pentru bere 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Desigur, de cand faceam live-uri impreuna 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Normal, frumos montaj 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord)- DJStivz#4320
 7. N-ai tu’ de zis chetsii gen “RESPINS” si “T/C”. @DanyAlex regulile zic clar ca nu are cineva voie sa zica chestii de genu’ intr-o sectiune care n-o apartine. Ai dreptul sa-i dai warn, e sectiunea ta. @DariusBaciu iti fac eo’ si tutorial cum sa pui semnatura sa nu trebuie sa mai dai copy =)). Pro la mod, Sa ma luatii we cu taxiu’!
 8. Sambata ora 19:00 sedinta Bloods Gang!!
 9. Leonardo - Acceptat pentru teste. Recrutarile continua...
 10. Nickname: Leonardo Level: 22 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: NR, Hitman,National Guard , Bloods Gang De ce dorești să te alături facțiunii National Guard ?: Este o factiune frumoasa si vreau sa ajut la prinderea infractorilor În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval stabil Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: da Poți să lucrezi în echipă ?: da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/BdFjpB3 Alte precizări:"Sunt pregatit pentru a deveni un agent National Guard!"
 11. @LegendDmG - Respins. Constructiile sunt slabe, vino cu ceva mai bun. -Cei Respinsi puteti face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
 12. Yesterday
 13. Dc am avea nevoie de taxiuri pe sv.....nu este server de roleplay,cand o sa intelegeti asta, banuiesc ca niciodata.... Prea mulți MB apropo!
 14. Vapid Radius nu arata bine chiar deloc, Fordul sa zicem ca merge, up, vapidul are o bilutza neagra .
 15. nu mai crieti ca eu nu am voie aiiiici
 16. VACation - Acceptat pentru teste !
 17. Nickname: VACation Level: 41 Vârsta reală: 17 Facțiuni precedente: YKZ HITMAN LSPD FMA De ce dorești să te alături facțiunii Crips ?: Vreau sa ajut liderul la conducerea factiunii si pentru a domina in totalitate factiunea rivala. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval anume Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: da Poți să lucrezi în echipă ?:da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://prnt.sc/kwd1e1 Alte precizări:
 1. Load more activity