All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. :O   inca existati :O 

   

 3. Today
 4. Yesterday
 5. Daca Dany este de acird cu asta vei mai primi o sansa
 6. Nu ai pe cine vota, unul mai hot ca altul :( 

 7. vreau sa clarific ca unele cuvinte sunt scrise gresit deoarece aceasta aplicatia a fost scrisa de pe telefon!
 8. Numele Tau (Real):Dan Nume pe server :NO|Dqn Varsta:20 (azi am facut 20) Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/vucko.lucas.3 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Salut! Numele meu este Vasilescu Luca Dan,Conduc o mazda 3 2018 full options Tunata Soft 2 i am schimbat Turbo ul,cutia de viteze,am vopait o alba. Si mai sunt chestii care n au rost sa le spun,despre mine,nu am Probleme cu Depresia ,relatiile si M am lasat de fumaat acum 1 sapt sau 2. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Este o metoda cat de cat Profesionista sa alegeti staff u Vreau sa fac o mica paranteza (Am citit regulamentul de pe Forum Si Am invatat din greselile mele din Trecut De acum cand nu sunt sigur de o sanctiune sau de o regula incalcata,O sa contactez Un Membru staff mai Experimentat decat mine si el (daca vrea o sa imi spuna ce sa fac atunci) Sau daca este in regulament,ma uit mai intai acolo)
 9. 1.sunt o groaza de Andrei pe Server ul RPP-gaming 2.tu ai luat modelul de la Recrutare Staff Si l ai implementat in staff school.
 10. Last week
 11. Nume (real) : Andrei Nume (pe server) : Andrei Varsta: 17 Link profil facebook: https://www.facebook.com/andrei.hinganescu Nume Cont: andyboom Ore Jucate : 170 1.Pai sunt un baiat de treba , locuiesc in IASI , am o inaltime de 177 de cm , parul brunet , ochi caprui , sunt un baiat ce se dedica la locul de munca respectiv membru al staff-ului in acest caz . 2. Pai consider ca m-as descurca de minune cu playeri , voi fi mereu liber in a le asculta opinia si multe altele si chiar consider ca serverul are nevoie de ajutor in privinta staff-ului si sigur m-as descurca.. 3. Pai e cel mai vechi server de MTA si cel mai blana , eu consider blana un server dupa cum este scriptat si dupa modurile acestuia si colectivul acestuia.. 4.Cu experienta in acest domeniu 5. Pai am mai avut pe serverele mele doar ca au fost de ROLEPLAY.. 6. Pentru ca as fi super activ si m-as ocupa cu grija de toti jucatorii acestui server 7. am o minima de 5 ore 8. tot timpul meu liber 9. Admin Warn e atunci cand primesti un advertisment de la cei superiori fata tie cum ca ai gresit ceva in rolul tau de MODERATOR in cazul meu 10. /ban 11. Chiar nu stiu , astept sa imi spuneti chiar voi .. 12. nu stiu, scuze dar invat repede asta 13.Din cauza limbajului ,,da ca ar fi o cearta fara jigniri de exewmplu as incerca sa aplanez situatia , daca se continua o sa folosesc si mute-ul.. 14. 3 cred 15. exista o comanda pe RPP?(eu stiu ca din admin-panel) 16. mute , ban , kick , godmode , group 18. 7 19. Putina Franceza..
 12. Numele Tau (Real):Eduard Nume pe server :DeYu Varsta:17 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/eduard.constantin.311 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Sunt un tip inalt, aproximativ 1,92cm, am 80 de kg,brunet, ochii caprui,ca descreire morala, sunt destul de deschis cu oameni, si sunt foarte natural in punctul in care ajung sa i cunosc,imi place sa port dialoguri cu anumite persoane pentru a le asculta opiniile si a le dezbate, sunt un tip rational,indraznet,cilivizat si matur. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Ideea este buna, daca ar fii mai rapida, ar fi super.
 13. Bă ati fost mă la vot să votati cu Veorica? 

  1. Kosmyn

   Kosmyn

   alta intrebare 

 14. --------------------------------------------- Numele Tau (Real):Peţan Gabriel Cristian Nume pe server :NO|Sumi-S Varsta:18 Link PROFIL FACEBOOK: https://m.facebook.com/profile.php?id=100005579445070&_rdr Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):ma numesc Gabriel Cristian am 18 ani jumate fac 19 ani luna aceasta in data de 16 si locuiesc in Reghin Judetul Mures am fost plecat o vreme in Anglia si acum am venit acasa si m am angajat ca mecanic la un atelier deoarece meseria mea este de mecanic si imi plac foarte mult masinile. Imi place sa ma plimb cu masina sa ies cu prieteni sa joc fotbal si sa ma joc mta. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Eu cred ca este o idee foarte buna de a selecta membrii staff fiind mai bine pregatitii pentru a face fata tuturor stiuatiilor dificile.
 15. REGULAMENT JUCATORI + SANCTIUNI (poate fi gasit si pe F9 in game) A. Spam-ul – Se pedepseste cu MUTE pana in 30 min, la 3 comiteri se actioneaza cu KICK/BAN (spamul fara reclama) B. Limbajul vulgar si jignire jucatori/STAFF – Se pedepseste cu MUTE de la +30 min , la 3 comiteri consecutive BAN 4-12 ore C. Abuzurile de BUG-uri – Se pedepsesc cu KICK sau BAN intre 12 – 48 ore. D. Reclama pe chat – Se pedepseste cu BAN de la 4 zile in sus sau PERMANENT BAN . E. Insusirea tag-ului ''RPP|'' sau a Gang-urilor oficiale – Se sanctioneaza cu KICK, la 3 comiteri se actioneaza BAN intre 4 – 10 zile. F. Impartirea unui cont VIP cu mai multe persoane – Se actioneaza prin pierderea dreptului de VIP si posibil alte sanctiuni.. G. Actiuni TROLLING in chat – Se Pedepsesc cu KICK sau BAN intre 12 - 48 ore.
 16. REGULAMENT STAFF 1AW-Penalizare usoara ; 2AW – Penalizare Grava ; 3AW – Remove/Demote NR---------REGULA-----------------PENALIZARE 1) Ajutarea tuturor jucatorilor. (1AW) 2) Obligatoriu sa raspunzi report-urilor din AP in cel mai scurt timp. (1AW) 3) Anunti cand nu esti activ comform regulamentarilor "AW" (MAI JOS) (1AW) 4) Orice sanctiune trebuie sa fie cu REASON. (2AW) 5) Folosirea comenzilor pe alti membrii din staff este interzisa (exemple:mute,ban,kick) (3AW) 6) Fara certuri in STAFF (3AW) 7) Tag-ul RPP| este obligatoriu. (1AW) 8. Interzis AFK pe server , tolerat maxim 10 minute de inactivitate consecutiva. (1AW) 9) DM-ul cu /godmode este strict interzis. (2AW) 10) Este obligatorie respectarea membrilor cu grad mai mare. (1AW) 11) Cont pe forum si facebook obligatoriu.(3AW) 12) Este absolut interzis limbajul vulgar fata de orice jucator sau coleg din staff , pe server cat si pe alte platforme ale comunitatii. (1AW) 13) Spamul cu comenzile din admin panel este strict interzis (2AW) 14) Sa fi activ macar 1-2 ore pe zi (1AW) 15) Interzisa atitudinea de ''sef'' fata de membrii cu grade mai mici. (1AWp) 16) Este obligatoriu respectarea timpilor de BAN-are si MUTE specificati in REGULI pe F9 (2AWp) ======= Admin Warnings (AW) ============ Odata acumulate 3 puncte AW , membrul este dat afara sau suspendat din functie . Punctul AW expira dupa 15 zile la MODERATORI si 25 zile la SUPER-MODERATORI. Pentru a nu face puncte AW din cauza INACTIVITATII , membrul are obligatia sa completeze CEREREA DE INACTIVITATE , care poate fi gasita pe Forum in care specifica clar motivul si durata . Nu pot fi acceptate doua cereri de inactivitate in aceeasi perioada . In cazul in care membrul revine inainte de data precizata in cerere , este rugat sa anunte pentru a elibera SLOT-ul pentru un alt membru care vrea sa-si anunte propria inactivitate. ATENTIE : punctele AW nu se dau numai pentru inactivitate ci si pentru : - Incalcari reguli STAFF –Comportament inadecvat si abuziv –Lipsa unei dovezi in cazul unui report FINALIZARE © RPP-GAMING © CONSILIUL SUPREM STAFF AW in VIGOARE din : 10/11/2016 ULTIMA MODIFICARE: 04/10/2019
 17. Vreau sa specific ca mi am schimbat nickname ul in:NO|Basil2912(V)
 18. --------------------------------------------- Numele Tau (Real):Pețan Gabriel Cristian Nume pe server :NO|Sumi-S Varsta:18 Link PROFIL FACEBOOK: https://m.facebook.com/profile.php?id=100005579445070&_rdr Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): salut ma numesc Gabriel Cristian am 19 ani sunt din Judetul Mures in timpul meu liber imi place sa ies cu peieteni la un fotbal la o plimbare cu masina imi place tenisul si sa ma joc mta .Am fost plecat in Anglia am lucrat acolo si acum am venit acasa lucrez acum ca mecanic la un atelier imi plac foarte mult masinile si motocicletele . Sumi este doar o porecla . Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Eu cred că este o idee inovativă, membrii staff fiind mai bine pregătiți și făcând față în mai multe situații criză.
 19. De ce n-ai face-o? Ai tot timpul din lume
 1. Load more activity