All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Te vom contacta pe facebook.
 3. Nume artist: Sean Paul & J Balvin Nume piesa: Contra La Pared Link melodie: Alte precizari: -
 4. Nume artist: Ally Brooke, Tyga Nume piesa: Low Key Link melodie: Alte precizari: -
 5. Nume artist: KAZKA Nume piesa: CRY Link melodie: Alte precizari: -
 6. Nume artist: Carla's Dreams Nume piesa: Ne Topim Link melodie: Alte precizari: -
 7. Nume artist: Dynoro & Ina Wroldsen Nume piesa: OBSESSED Link melodie: Alte precizari: -
 8. Numele Tau (Real): Pascalea Nicolae Nume pe server : Nick Varsta: 20 Link PROFIL FACEBOOK : https://www.facebook.com/profile.php?id=100005639777243 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Sunt o persoana extraordinara , sociabila , imi place sa mi ajut aproapele , imi place sa mi se spuna adevarul si urasc sa fiu tradat si mintit , timpul liber il ocup pe mta sau prin oras , mai multe ce pot spune ramane sa ma cunoasteti , in ultima perioada ma preocup mult cu munca dar seara am timpul necesar pentru a ma recreea pe MTA , si pot intra cu mare placere pe sv Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : Este un sistem foarte util pentru prevenirea celor care nu sunt capabili de un grad
 9. Buna! Am 13 ani si asi fi interesat sa fiu helper Am 290 subscriberi si fac videouri pe server Discord: iTzCrack#9993 Sunt activ in fiecare zi Votezi in fiecare zi!
 10. Nume pe server:ClaudiuX Nume mod:Dodge Challenger SRT ID(ex infernus 411):415 Marime:4,25 Link:https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/108731-dodge-challenger-srt.html daca e cheetah pe sv ca mod poate fi schimbat
 11. Yesterday
 12. Nu e vorba de bani ca o sa-mi iau un calculator ceva mai bun, undeva la 40 50 de milioane dar voiam pana imi intr banii sa ma mai joc etc, aia aveam prin casa, un 730 gt si un 710 gt, aia e toata ideea. Dar mersi foarte mult.
 13. Last week
 14. 1) Nickname în joc: - xZukEe 2a) Vârsta: - 19 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5000229 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - (Da sau Nu) Nu. 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc din versiunea 1.1, dar am facut pauze intre timp. 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut Helper mai demult cand eram pe la inceput si co-fondator pe server-ul unui prieten, dar asta acum ceva ani. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - Am 6 ore si 26 de minute. 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Pai ce pot sa spun, intru pe server si imi vad de treaba, ma joc cu prietenii, daca cineva are nevoie de ajutor sau intreaba ceva pe chat deobicei ii raspund eu daca este cazul sa stiu rarspunsul la problema pe care o are si cam atat. 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Normal, nici nu se pune problema. 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte) - Pai din simplul fapt ca imi place sa ajut oamenii si sa lucrez in echipa. 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte) - Posibil o echipa mai unita, mai bine organizata si coordonare mai buna si chiar poate mai multi playeri, deja am adus vreo 7-8, 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte) - Nu am avut ocazia sa fac cunostinta cu acestia din cauza ca la momentul actual ma joc doar skyblock, iar pe acest mod de joc nu am vazut helperi on. 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte) - Din simplul fapt ca imi place server-ul, este bine organizat si bine pus la punct, este putin lag din cand in cand, dar nu este o problema mare, presupun ca se poate rezolva. 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Am folosit comanda si nu-mi arata, dar am intre 6 si 10 mai mult ca sigur si o sa continui. 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Sa speram. 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - xZukEe#0039 Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper: 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu am donat. 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : - (Da sau Nu) Da 19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - (Da sau Nu) Da 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - (Da sau Nu) Comentariu nu am lasat, dar server-ul este adaugat la favorit.
 15. 1) Nickname în joc: - xZukEe 2a) Vârsta: - 19 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5000229 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - (Da sau Nu) Nu. 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc din versiunea 1.1, dar am facut pauze intre timp. 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut Helper mai demult cand eram pe la inceput si co-fondator pe server-ul unui prieten, dar asta acum ceva ani. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - Nu am jucat survival, eu joc doar skyblock momentan, am 6 ore si 26 de minute. 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Pai ce pot sa spun, intru pe server si imi vad de treaba, ma joc cu prietenii, daca cineva are nevoie de ajutor sau intreaba ceva pe chat deobicei ii raspund eu daca este cazul sa stiu rarspunsul la problema pe care o are si cam atat. 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Normal, nici nu se pune problema. 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte) - Pai din simplul fapt ca imi place sa ajut oamenii si sa lucrez in echipa. 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte) - Posibil o echipa mai unita, mai bine organizata si coordonare mai buna si chiar poate mai multi playeri, deja am adus vreo 7-8, 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte) - Nu am avut ocazia sa fac cunostinta cu acestia din cauza ca la momentul actual ma joc doar skyblock, iar pe acest mod de joc nu am vazut helperi on. 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte) - Din simplul fapt ca imi place server-ul, este bine organizat si bine pus la punct, este putin lag din cand in cand, dar nu este o problema mare, presupun ca se poate rezolva. 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Am folosit comanda si nu-mi scrie, dar am dat intre 6 si 10 mai mult ca sigur si o sa continui. 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Sa speram. 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - xZukEe#0039 Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper: 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu am donat. 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : - (Da sau Nu) Da 19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - (Da sau Nu) Da 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - (Da sau Nu) Comentariu nu am lasat, dar server-ul este adaugat la favorit.
 16. RESPINS (nu se schimba culoarea) T/C
 17. RESPINS (mod buguit,sta in aer) T/C
 18. RESPINS (mod care creeaza buguri in joc/bagati-l in gta sa) T/C
 19. RESPINS (mod buguit) T/C
 20. Salut @FenomenaL Scuze ca-ti raspund acum , posibil sa nu mai ai nevoie de un raspuns . GTX 550 TI la vremea ei era facuta pentru gaming , 730/710 am fost niste placi foarte slabe pentru cine nu-si permitea sa-si cumpere o placa video, orice de la nvidia care este sub 50/50 TI nu se merita sa fie cumparat pentru gaming , chit ca nu ai bani . Nu mai fa update de pe CD-uri , sigur au aparut pe internet update-uri mult mai noi fata de ce ai tu pe CD . Mai scade din calitatea video pentru a obtine mai multe FPS-uri , din benchmark si ce-am vazut pe youtube , atat poate acea placa video . Iti sugerez sa faci un ugrade la sistem , poti ramane pe placa de baza , dar esti blocat sa folosesti doar procesoare Intel Skylake care inca sunt foarte scumpe pe piata desi au aparut procesoare cu mult mai bune si la un pret asemanator sau mai bun. La placi video iti sugerez daca n-ai bani sa-ti cumperi RX 570 PULSE 8GB / GeForce GTX 1650 , doua placi ieftine si mult mai bune ca ce deti tu acum . Daca ai anumite probleme legate de IT si nu-ti raspund pe forum imediat , cauta-ma pe discord miLan#2227 Multumesc.
 21. Numele meu pe server: NO|Steve-GEN Numele celui reclamat: _Blaww_ si ScaR Motivul reclamatiei: Lbj si spam Dovezi : https://imgur.com/a/OsFBrAA
 22. Numele tau (REAL): Cosmin Comanescu Numele tau (SERVER):KING810 Nume cont:infern0112 GRAD Detinut :ADMIN Vechime in STAFF:4 luni Declara urmatoarele : -Voi fi inactiv de la data de 23/052019 pana la data de 25/06/2019 datorita motivului/elor : PROBLEME PERSONALE -De asemenea sunt la cunostinta asupra regulamentarilor in vigoare prezente in Sistem Admin Warning si sunt de acord cu acestea.
 23. DanyAlex

  Audi S8

  RESPINS (mod buguit) T/C
 1. Load more activity