All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Nume pe server:Christian Nume mod:Airbus A330-200 Lufthansa ID:AT-400 Marime:at400.dff (4.24mb)at400.txd (3.06mb) Link:https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/planes/50273-airbus-a330-200-lufthansa.html
 4. Nume artist: ScHoolboy Q Nume piesa: Numb numb juice Link melodie: Alte precizari: -
 5. Nume artist: 21 Savage, J. Cole Nume piesa: A lot Link melodie: Alte precizari: -
 6. Nume artist: Mustard, Migos Nume piesa: Pure water Link melodie: Alte precizari: -
 7. Nume artist: Post Malone Nume piesa: Wow Link melodie: Alte precizari: -
 8. Nume artist: Night Lovell Nume piesa: Bumble bee Link melodie: Alte precizari: -
 9. Nume artist: NANE, KARMEN Nume piesa: V1BE Link melodie: Alte precizari: -
 10. Nume artist: The Putreds Nume piesa: Muzica e naspa Link melodie: Alte precizari: -
 11. Nume artist: Spania '99 Nume piesa: Aprinde-l, tata Link melodie: Alte precizari: -
 12. Nume artist: Chimie, Amuly Nume piesa: Mike Tyson Link melodie: Alte precizari: -
 13. Nume artist: MACANACHE, Siberia Nume piesa: Legea Link melodie: Alte precizari: -
 14. Yesterday
 15. JesTyCk

  [Respins]Cerere DNS

  Cerere respinsă ! Topic closed !
 16. He11

  [Respins]Cerere DNS

  PUTEȚI inchide Topicul ! Am gasit altă comunitate .
 17. Last week
 18. @Lucian_Hodoboc trebuia de la lansare sa aibe aceste chestii : cautarea jocurilor dupa gen/tag , cloud saves , user reviews , wishlists , player play time tracking , support mod , achievements , gifting , offline mode si multe altele. La jocuri oricum incepe sa "fure" fata steam-ului cu exclisivitatile pe care le are sau o sa le aibe . Nu tin partea nici unei compani , sunt fericit ca cineva incepe sa puna "bete in roate " celor de la steam , deoarece concurenta este mereu buna pentru utilizatori . Uite cateva jocuri exclusive pe care le are sau o sa le aibe Epic : Metro Exodus , Maneater , Heavy Rain , The Division 2 , Detroit: Become Human , Beyond: Two Souls , Journey Majoritatea exclusivitatilor sunt doar pentru un an , dupa pot sa fie vandute si pe alte platforme de distributie digitata .
 19. Indubitabil iOS, cu toate că mi-ar plăcea să fie un pic mai customizabil, precum Androidul. Măcar din punct de vedere estetic.
 20. E pentru prima dată când aud asta despre compania Huawei. Sper ca zvonurile să nu fie adevărate. E trist că nu avem şi noi o companie care să producă telefoane mobile în România. De putut, s-ar putea, pentru că avem oameni inteligenţi în ce priveşte informatica. Am creat BitDefender-ul, nu? Dar nu avem investitori.
 21. Îmi puteţi recomanda o cameră de vlogging relativ ieftină care să aibă port de microfon pentru conectarea unui microfon extern (de tip lavalieră)? Preferabil să se poată comanda de la un magazin din România, nu din străinătate.
 22. Din punct de vedere al design-ului sau...? L-am vizitat şi mi se pare destul de în regulă. Nu are foarte multe jocuri, e drept, dar nici Origin nu are prea multe. De ce e undeva prin Cretacic?
 23. Nume:Cuharciuc Ilie Vârsta:17 Joc:Cs 1.6 DNS (nume.eGaming.ro): Iași.eGaming.ro Ip server:193.84.64.106 Port:27015 Mod server:Classic Structura categorie: Cerere Admin/Slot Reclamații Admini/Jucători Staff Server BanList Discuții Generale Regulament Server Cerere Ban/Unban Anunțuri Propuneri Server
 24. Server CS ON !!! connect CS.eGaming.RO . ENJOY !!! 

 25. Deschidem serverul connect cs.eGaming.ro Asa cum v-am promis , astazi la orele 20:00 se redeschide serverul de CS 1.6. Cateva informatii despre server : - VIP gratuit , doar cu cerere . - Admin gratuit, fara nr de ore. - 32 de sloturi disponibile . - Te poti juca cu coduri intre 00-01 .
 26. In alt caz, BisK a jigmit un clan official, in care el nici n-ar putea intra... “Stai in banca ta” dar eu nu-l vad ca el sa fi scris cv care l-ar fi jignit pe BisK ca acesta sa se comporte astfel, i-a zis doar “latra” in sens ca pe el nu-l intereseaza de opinia reclamantului, si ca stie ca poate fi sanctionat acesta daca continua sa jigneasca o suma de playeri din intregul clan “HS”.
 27. 1) Nickname in joc: -IonitaJR 2a) Varsta: -18 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5001210 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - (Da sau Nu) NU 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: - 4 ani 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Helper pe sv de MC timp de 2 saptamani,am pierdut functia datorita unei probleme la calculator 6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) DA 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 21 de ore,momentan 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Sunt activ pe server 3,4 ore pe server si stau imi fac ceva la casa,minez,chestii de minecraft 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Da,am mai fost acceptat Helper pe acest server de catre VRazvan 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - da,deoarece am mai fost Helper pe mai multe servere si doresc sa ajut si acest server dupa un recent wipe 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - as ajuta la mentinerea limbajului decent si as ajuta la oprirea reclamelor pt alte servere 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - grupul de helperi este bine constituit,VRazvan a facut alegeri bune 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Pot fii activ cand nu este un admin si nu sunt badaran 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 6 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Da 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord) - IonitaJR
 28. Cu mai bine de o săptămână rămasă până la apariţia jocului, Activision a lansat trailer-ul final pentru Sekiro: Shadows Die Twice, cel mai recent titlu al respectatului studio japonez From Software (Demon’s Souls, seria Dark Souls, Bloodborne). De asemenea, au fost publicate două clipuri noi din Sekiro: Shadows Die Twice, înfăţişând încă doi dintre boşii pe care va trebui să-i înfruntăm în joc: Chained Ogre şi Great Serpent. Acţiunea din Sekiro: Shadows Die Twice va avea loc în Japonia anilor 1500, o perioadă tumultoasă din istoria acestei ţări. Pe măsură ce tensiunile cresc, o nouă legendă se naşte din haosul creat de conflictul sângeros. Realizat Sub bagheta lui Hidetaka Miyazaki, responsabil şi pentru seria Dark Souls sau Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice spune povestea unui războinic pe nume Sekiro, supranumit şi Lupul cu un singur braţ, în lupta sa pentru a-l elibera pe un tânăr nobil şi a se răzbuna pe cel mai de temut adversar al său. Sekiro: Shadows Die Twice a fost ales drept cel mai bun titlu de acţiune de la Gamescom 2018, precum şi drept cel mai bun joc al expoziţiei ce s-a desfăşurat anul trecut în Koln, Germania. Sekiro: Shadows Die Twice va fi lansat pe 22 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (via Steam).
 29. Microsoft îşi continuă campania de revitalizare a segmentul de gaming pe PC al companiei, confirmând că studioul 343 Industries urmează să lanseze întregul pachet Halo: The Master Chief Collection, disponibil exclusiv pe Xbox One până acum, şi pentru PC-urile echipate cu Windows 10. De asemenea, Halo: The Master Chief Collection urmează să primească încă un joc bonus – Halo: Reach –, remasterizarea acestuia urmând să fie adăugată, contra cost, pentru toţi cei care deţin colecţia originală pe Xbox One. Mai mult, această ediţie, remasterizată pentru a rula în rezoluţie 4K cu 60 de cadre pe secundă, va fi inclusă în abonamentul Xbox Game Pass, posesorii unei astfel de subscripţii urmând să o primească gratuit. Lucrurile vor sta un pic diferit în privinţa apariţiei Halo: The Master Chief Collection pe PC. Astfel, producătorii au decis să lanseze titlurile Halo incluse în etape, în ordinea cronologică a poveştii din serie: pentru început, Halo: Reach va fi primul joc din colecţie ce va fi disponibil şi pe PC, acesta urmând să fie succedat de apariţiile treptate ale Halo: Combat Evolved (în ediţia remasterizată Anniversary), Halo 2 (în ediţia remasterizată Anniversary), Halo 3, Halo 3: ODST (campania) şi Halo 4. Pentru realizarea versiunilor de PC ale jocurilor incluse în Halo: The Master Chief Collection, 343 Industries a lucrat alături de studiourile Splash Damage şi Ruffian, noile ediţii urmând să fie adaptate cum se cuvine pentru această platformă, cu suport pentru ajustarea FOV-ului, monitoare ultra-wide şi alte asemenea setări specifice. Jocurile din colecţia Halo: The Master Chief Collection vor fi lansate pentru PC treptat, începând cu Halo: Reach, atât prin Windows Store (Windows 10), cât şi prin intermediul Steam.
 1. Load more activity