Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Milan a făcut prima ofertă pentru înlocuitorul lui Balotelli, dar a fost refuzată

Recommended Posts

HqJWtNO.jpg

 

Mario Balotelli a confirmat că va semna cu Liverpool, după ce AC Milan și clubul englez au ajuns la un acord de transfer al atacantului. Formația italiană are deja înlocuitor pentru Super Mario, dar prima ofertă făcută a fost refuzată.

 

Presa portugheză scrie că FC Porto va face o ofertă oficială clubului francez Lorient pentru atacantul camerunez Vincent Aboubakar, golgheterul sezonului trecut al echipei, cu 16 goluri în 35 de partide. În vârstă de 22 de ani, africanul are deja 24 de jocuri la prima reprezentativă a țării sale.

Lusitanii caută atacant pentru că au primit o ofertă de la Milan pentru Jackson Matinez, columbianul care în 91 de meciuri oficiale în două sezoane cu Porto a marcat de 60 de ori. Considerat unul dintre cei mai talentați atacanți care evoluează în Europa, Martinez are o clauză de reziliere de 30 de milioane de euro.

Milan a făcut o ofertă inițială de împrumut pentru un sezon, în schimbul sumei de 4,25 milioane de euro, cu opțiune de cumpărare definitivă în 2015 pentru alte 22 de milioane de euro. Porto a refuzat oferta și așteaptă o alta din partea milanezilor.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...