Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Mircea Lucescu recunoaște că Șahtior a avut și noroc în returul cu Fenerbahce

Recommended Posts

După calificarea lui Șahtior Donețk în play-off-ul Ligii Campionilor, antrenorul român Mircea Lucescu a recunoscut că echipa sa a avut și noroc în returul cu Fenerbahce, câștigat cu 3-0 miercuri, la Lvov, după 0-0 în tur, scrie site-ul clubului.

 

Lucescu l-a evidențiat pe portarul echipei ucrainene, Piatov. "A fost un meci foarte greu (...). Am fost chiar norocoși în anume măsură. Piatov a fost în formă azi, salvând echipa. Adversarii noștri au avut câteva ocazii pe care n-au reușit să le fructifice. Desigur, sunt cu adevărat încântat de acest scor de 3-0, dar nu prea corespunde realității, fiindcă și Fenerbahce a jucat foarte bine azi. De de data aceasta, poate, a fost și norocul de partea noastră. În același timp, vreau să subliniez evoluția noastră foarte atentă în apărare și marea activitate depusă de mijlocași în timp ce făceau faza ofensivă. E păcat, desigur, că una din echipe a fost eliminată și doar una a mers mai departe, fiindcă s-au întâlnit două formații valoroase", a spus Lucescu.

 

Tehnicianul a calificat drept "bun" arbitrajul jocului de miercuri.

El s-a referit la folosirea brazilianului Fred, ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping în timpul Copei America. "Am citit verdictul în toate limbile la dispoziție: engleză, franceză... Regulamentul nu spune nicăieri că ar trebui suspendat automat. Noi am primit un document de la CONMEBOL, care prevede că el este invitat la Asuncion, Paraguay, pe 25 august, ca să-și exprime opinia în legătură cu ce s-a întâmplat. Site-ul nostru exprimă foarte clar poziția clubului. Să vedem cât timp va dura. Repet, noi nu am primit niciun fel de scrisori care să spună că Fred nu are dreptul să joace. Până când nu vor fi disponibile documentele oficiale despre el, se va antrena și va juca împreună cu noi", a spus Lucescu.

 

Sursa: agerpres

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...