Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Un nou caz ”Luis Enrique”? Barcelona monitorizează situația lui Isco de la Real Madrid

Recommended Posts

Wdob5xyg.jpg

 

Aflat mai mereu pe picior de plecare de la Real Madrid, Isco se pare că a devenit o țintă și pentru marea rivală, FC Barcelona, care intenționează să repete operațiunea ”Luis Enrique”, din urmă cu 20 de ani, informează El Mundo Deportivo.

 

Cotidianul catalan a anunțat, sâmbătă, că Barcelona monitorizează situația de la Real Madrid a mijlocașului de 24 de ani al cărui contract expiră în iunie 2018. Speculațiile au apărut după ce Isco și-ar fi informat agentul să nu negocieze o prelungire a contractului său, până când situația sa va fi clarificată.

 

Din 2013, de când a ajuns la Real Madrid, Isco n-a reușit în niciun moment să se impună ca titular în echipa ”albilor”, fie că antrenor a fost Carlo Ancelotti, Rafa Benitez sau Zinedine Zidane.

 

Potrivit ziarului ”de casă” al clubului de pe ”Camp Nou”, FC Barcelona intenționează să-l ia liber de contract pe Isco, în 2018, așa cum a făcut-o și cu actualul ei antrenor, Luis Enrique, pe care l-a luat gratis, în 1996, de la Real Madrid.

 

De-a lungul timpului, mai mulți jucători au evoluat pentru ambele mari echipe din Spania, însă, cu excepția lui Luis Enrique, cei mai mulți au evoluat mai întâi în Catalunya și, mai apoi, în capitala regatului din Peninsula Iberică. Cu siguranță, cel mai răsunător transfer este cel al lui Luis Figo de la Barca la Real.

 

Până la o eventuală trecere a lui Isco pe ”Camp Nou”, Barcelona și Real Madrid se vor înfrunta pe 3 decembrie, în La Liga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...