Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Bale a început recuperarea la o zi după operaţie, dar va reveni târziu pe teren

Recommended Posts

gtQ1breg.jpg

 

Accidentarea lui Gareth Bale este una extrem de serioasă, astfel că după operație, medicii au estimat că fotbalistul va lipsi de pe teren până în luna aprilie. Bale s-a accidentat în urmă cu o săptămână, în partida cu Sporting Lisabona din Liga Campionilor, câştigată cu 2-1 de Real în Portugalia, fiind nevoit să părăsească terenul după o oră de joc.

 

Galezul a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul King Edward VII din Londra, efectuată de celebrul doctor James Calder, sub supravegherea medicilor de la clubul din Madrid, Jesus Olmo și Mikel Aramberri. "Gareth Bale a fost operat cu succes marţi, după ce s-a accidentat la tendoanele gleznei drepte", a precizat clubul madrilen, liderul campionatului spaniol, cu şase puncte avans faţă de FC Barcelona.

 

Inițial, presa iberică a punctat că galezul va fi indisponibil cel puţin două luni, urmând să rateze toate partidele madrilenilor din acest final de an, inclusiv Campionatul Mondial al cluburilor, programat în Japonia (8-18 decembrie) şi poate chiar şi prima manşă a optimilor de finală din Liga Campionilor, de la jumătatea lunii februarie.

 

Doar că, acum, după intervenția chirurgicală, potrivit acelorași surse, medicii au estimat că galezul de 27 de ani va lipsi de pe teren cel puțin până în luna aprilie a anului viitor.

 

Internaţionalul galez Bale, transferat de Real Madrid în anul 2013 pentru suma record, în momentul respectiv, de 100 milioane euro, şi-a prelungit contractul până în 2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...