Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Atac fără precedent al lui Reghe la adresa unui jucător: "O să ne ajute la cărat bagaje!

Recommended Posts

PvSt5BOg.jpg

 

Alexandru Tudorie a dezamăgit în acest sezon la Steaua, pentru care a marcat un singur gol în şapte apariţii în Liga 1, iar tânărul atacant nu a fost deloc menajat de antrenorul său, Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă care a prefaţat meciul de pe teren propriu cu Pandurii Tg. Jiu, care va avea loc duminică, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

Fotbalistul de 20 de ani a fost trimis la echipa a doua a roş-albaştrilor, ca pedeapsă pentru evoluţiile neconvingătoare de la prima echipă. Când a fost întrebat despre situaţia jucătorului adus de la Oţelul Galaţi, Reghecampf a răbufnit.

 

"Tudorie e bine. E înalt, are 1,90, este frumos. Este la echipa a doua, va juca un meci. E bine. A fost pe teren. De ce nu l-aţi întrebat după meciul în care a fost titular? Mă întrebaţi pe mine? Cum a văzut el meciul pe care l-a jucat? O să ne ajute. Când o să avem bagaje, o să cărăm ceva, o să ne ajute.

 

Deocamdată e la echipa a doua. Trebuie să joace bine acolo, trebuie să joace mult mai bine cand intră la echia mare. Fără supărare, fără ocolişuri. Ăsta este nivelul. Eu nu pot să-i apăr mai mult, ei se apără singuri când intră pe teren", a declarat antrenorul liderului.

 

În ciuda atacului dur la adresa jucătorului său, Reghecampf dă asigurări că îşi doreşte ca tinerii să se impună la Steaua, oferind exemplul lui Ovidiu Popescu.

 

"Să nu credeţi că eu am ceva împotriva unui jucător. Eu mi-aş dori foarte mult ca un jucător tânăr să reuşească şi să devină titular de drept la Steaua, aşa cum a făcut-o Ovidiu Popescu.

 

Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că ajung la Steaua să câştige campionate, să joace în Liga Campionilor, să respecte regulile, să fie presiune", a precizat tehnicianul vicecampioanei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.dgisiport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...