Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Sarri îl așteaptă pe Balotelli la Napoli: ”Poate juca la orice echipă!”

Recommended Posts

fp1axNsg.jpg

 

După victoria categorică de vineri seara, antrenorul napoletanilor, Maurizio Sarri, a vorbit în premieră despre o eventuală venire a lui Mario Balotelli la clubul de lângă Vezuviu, deschizându-i practic ușa pe ”San Paolo” atacantului lui Nice.

 

”Depinde de el. Este foarte frumos să trăiești la Nice, dar este superb și la Napoli, totodată.

 

Mario are caracteristicile necesare de a juca la orice echipă. Atunci când n-o face bine, este vina lui”, a declarat Maurizio Sarri, după meci.

 

Deși a zis că Balotelli și-ar găsi locul în echipa sa, antrenorul lui Napoli a precizat că cel care se ocupă de transferuri este directorul sportiv, Cristiano Giuntoli:

 

”Nu eu mă ocup de transferuri, dar, dacă el (n.r. - Balotelli) își dorește, îi pot oferi numărul lui Giuntoli”, a mai spus Sarri.

 

Balotelli a urmărit cu interes meciul lui Napoli cu Inter și s-a entuziasmat pe Twitter după primele două goluri încasate de fosta sa echipă:

 

”Napoli, wow, ce gol”, a postat atacantul după golul de 1-0 al lui Piotr Zielinski, iar, după reușita lui Hamsik, a scris: ”Jucătorii lui Napoli? Maaaammaaaa mia”.

 

Napoli ocupă locul 6 în Serie A, cu 28 de puncte, fiind la egalitate cu Lazio și Atalanta și la un punct în spatele Romei și Milanului. Toate cele patru formații nu au jucat încă în etapa a 15-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...