Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Nepăsător sau arogant? Reacția inexplicabilă a lui Cristiano Ronaldo la golul Barcelonei.

Recommended Posts

Guest wLLy

cristiano-ronaldo-celta.jpg


 


VIDEO Barcelona – Real Madrid 1-1. În minutul 53, la lovitura liberă care a precedat golul înscris cu capul de SuarezCristiano Ronaldo a avut o reacție mai puțin obișnuită, surprinsă de camerele de filmat.


 


 


La prima reușită de sâmbătă, de pe Camp Nou, Ronaldo a tratat superficial faza loviturii libere, transformată de Neymar și nu s-a întors cu capul spre poartă, decât la câteva secunde după ce Suarez deja celebra alături de colegi. Odată trecută mingea deasupra capului său, Ronaldo a fost surprins de camere cum se îndepărtează din careul mic al lui Keylor Navas, fără ca măcar să întoarcă privirea.


 


În tot acest timp, ceilalți colegi aflați în careul mic, Ramos, Marcelo, Lucas, Varane, au rămas înlemniți. Ultimul a fost însă cel mai afectat, după ce Suarez a înscris după un duel aerian cu el.


 


 


 


Elevii lui Zinedine Zidane au reușit totuși să obțină un rezultat de egalitate pe Camp Nou,după ce golul marcat de Sergio Ramos în minutul 90 a prelungit invincibilitatea formaţiei din capitala Spaniei în acest sezon.


Pentru fundaşul madrilen, golurile decisive marcate în ultimele minute au devenit o tradiţie. În 2014, Ramos a egalat pentru Real atât în finala Ligii Campionilor, cu Atletico Madrid, cât şi în Supercupa Europei, cu Sevilla, iar Real avea să cucerească ambele trofee. 


 


 


 


Sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...