Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Atunci, iei în calcul şi riscul ăsta!" Anunţul făcut de antrenor, după ce Stanciu a fost eliminat şi va rata derby-ul cu Brugge

Recommended Posts

wYy5E6fg.jpg

 

Nicolae Stanciu (23 de ani) a marcat al doilea gol consecutiv pentru Anderlecht, dar a și fost eliminat în victoria din deplasare cu Kortrjik, scor 1-3. La finalul partidei, antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler, a anunţat că nu a fost supărat pentru eliminare, deşi mijlocaşul va rata astfel derby-ul din etapa următoare, cu Club Brugge.

 

”Primul cartonaș galben a fost sever, dar atunci iei în calcul, în mod natural, riscul de a-l primi și pe al doilea. Chiar dacă nu a fost penalty, mi se pare totuși dur să-i acorzi al doilea cartonaș galben la faza aceea”, a spus antrenorul.

 

Referitor la gol, dar și la prestațiile de până acum ale internaționalului român, Weiler a completat:

 

”Stanciu a marcat pentru al doilea meci consecutiv, vedem că începe să joace la nivelul său, dar încă mai are multe de făcut.

 

Stanciu trebuie să facă mai bine, dar el este tânăr el are nevoie de timp pentru a se obișnui cu jocul fizic al Belgiei. Este nevoie de încă mai multe goluri.”

 

În minutul 59, mijlocașul român a căzut în careu între 3 apărători adverși, dar arbitrul a considerat că a simulat și i-a arătat al doilea cartonaș galben, eliminându-l de pe teren.

 

Faza s-a petrecut la scorul de 2-0 pentru Anderlecht. Cealaltă reușită a formației din Bruxelles a fost semnată de Teodorczyk, în minutul 56. Stanciu primise primul cartonaș galben în minutul 36. 

 

A fost prima eliminare suferită de Stanciu (23 de ani) în cele peste 340 de meciuri oficiale jucate până acum de-a lungul carierei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...