Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Mutu nu-l condamnă pe căpitan: ”Cred că nu și-a dat seama”. Nistor riscă însă să-și piardă banderola din iarnă

Recommended Posts

a2r7hvOg.jpg

 

Adrian Mutu nu îl pune la zid pe Dan Nistor pentru ceea ce a făcut cu banderola la meciul lui Dinamo de la Mediaș, însă a lăsat de înțeles, în emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport, că este posibil ca mijlocașul venit de la Pandurii să nu mai fie căpitanul ”câinilor” și din iarnă.

 

”Cred că nu și-a dat seama. Nu cred că a făcut-o intenționat. Mai bine o ducea la bancă și lua o altă banderolă. Era bine să își dea seama, dar asta e, trecem peste asta”, a zis Mutu, la Fotbal Club, adăugând apoi că nu știe dacă Nistor are calitățile necesare pentru a fi căpitan. Managerul general al lui Dinamo a făcut din nou o trimitere la Ioan Andone, spunând că a fost decizia antrenorului de a-i da banderola unui jucător fără trecut dinamovist, care a ajuns abia în vară în ”Ștefan cel Mare”:

 

”Eu nu prea am stat între ei pentru a-mi da seama ce capacități are, dacă știe să comunice, dacă știe să îi atragă lângă el, dacă știe să mobilizeze.

 

Că nu are ADN dinamovist este adevărat. Abia ce a sosit la Dinamo, dar a fost alegerea antrenorului, el i-a dat banderola și probabil așa va rămâne până în iarnă. După, vom vedea, noi avem încredere în Dan, poate da mult mai mult pentru Dinamo și sunt convins că o va face”.

 

Deși nu l-a criticat pentru ceea ce s-a întâmplat cu Gaz Metan, Mutu a lăsat de înțeles că sunt șanse mici ca Nistor să rămână căpitan și din iarnă și chiar a propus și jucători care ar putea prelua banderola:

 

”Sunt variante de căpitan, depinde și ce alege echipa. Aș lăsa echipa să aleagă, pentru că ei se cunosc mai bine, dar și Filip, poate chiar și Rotariu... chiar și Nedelcearu ar putea să fie căpitan”, a mai spus Adrian Mutu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...