Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Milan întimpină probleme în prelungirea contractului lui Donnarumma

Recommended Posts

jML2SFMg.jpg

 

AC Milan vrea să-i propună un nou contract lui Gianluigi Donnarumma, prin care să-i ofere unul dintre cele mai mari salarii din lot, însă clubul Rossonero ar putea întâmpina anumite probleme în ceea ce privește prelungirea înțelegerii.

 

Principalele piedici în prelungirea contractului sunt puse chiar de agentul portarului de 17 ani, Mino Raiola, cel care vrea ca jucătorul să mai aștepte până să-și dea acordul. Motivele sunt reprezentate de către amânările legate de preluarea clubului de către chinezii din Sino-Europe Sports și de faptul că impresarul olandez de origine italiană este destul de sceptic în privința investitorilor asiatici.

 

Potrivit football-italia.net și Corriere dello Sport, Raiola s-a întâlnit cu administratorul delegat al clubului, Adriano Galliani, însă și-ar dori ca Donnarumma să nu accepte oferta până când preluarea Milanului va fi finalizată sau până când Silvio Berlusconi își va prezenta planurile de viitor în cazul în care înțelegerea cu chinezi va pica.

 

Gigio Donnarumma a devenit titular în poarta Milanului în sezonul trecut, când avea doar 16 ani. Pe lângă evoluțiile foarte bune, goalkeeper-ul rossonerilor s-a dovedit a fi și un specialist al loviturilor de pedeapsă, el neîncasând niciun gol în actualul sezon de la 11 metri. Donnarumma a parat execuțiile lui Belotti și Ljajic din meciurile cu Torino, iar cu Fiorentina a avut șansă după ce Ilicic nu a cadrat.

 

Șapte jucători au avut ocazia în Serie A să execute un penalty în momentul în care Donnarumma s-a aflat în poartă. Doar trei dintre ei au reușit însă să înscrie: Eder (Sampdoria), Luca Toni (Verona) și Giampaolo Pazzini (Verona). Icardi (Inter) și Ilicic (Fiorentina) au șutat în bară, iar Belotti și Ljajic (Torino) au avut neșansa ca portarul să le ghicească intențiile.Inclusiv în Supercupa Italiei, câștigată de către Milan, la Doha, în urma loviturilor de departajare, contra lui Juventus, el s-a dovedit a fi decisiv, după ce a apărat șutul lui Paulo Dybala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.dgisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...