Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Negoiţă nu e în pericol: "Nu văd ca Dinamo să treacă atât de rapid la domnul Badea"

Recommended Posts

Ou5zVtog.jpg

 

Fostul preşedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, crede că e prematur să se vorbească despre o revenire a tandemului Nicolae Badea-Cristi Borcea în Ştefan cel Mare.

 

Curtea de Apel a respins cererea lui Ionuţ Negoiţă de ridicare a sechestrului pus pe 92% dintre acţiunile clubului, în contul unei datorii de două milioane de euro către fostul patron, Nicolae Badea.

 

În acest context, au apărut informaţii că Badea, alături de Cristi Borcea, ar plănui preluarea clubului pe care l-au cedat în 2013. Un scenariu în care Anghelache nu crede.

 

"Aceasta e singura datorie neplătită a domnului Negoiţă, vizavi de relaţia cu domnul Badea. Aceasta, de două milioane.

 

Am văzut că nici domnul Badea nu a dat vreo lămurire. A spus că e o problemă a dumnealui cu domnul Negoiţă. Acel sechestru asigurator se poate ridica mâine-poimâine.

Eu nu văd ca Dinamo să ajungă în situaţia să treacă atât de rapid la domnul Badea. Nu are cum, indiferent de ce s-ar întâmpla", a declarat fostul oficial dinamovist, pentru Digi Sport.

 

Chiar dacă Badea şi Negoiţă nu vor reuşi să ajungă la o înţelegere, o eventuală trecere a clubului în mâinile unor noi proprietari ar fi o operaţiune de durată.

 

"Probabil că mai sunt nişte etape de urmat, se pot întâmpla multe - diminuarea datoriei, creşterea datoriei, compendarea datoriei. Multe chestiuni. E o situaţie foarte complexă", a explicat Anghelache.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...