Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Răzvan Marin, prezentat oficial la Standard Liege!

Recommended Posts

aCDbVWlg.jpg

 

Este oficial: Răzvan Marin e noul jucător al lui Standard Liege, care a prezentat deja fotografii cu mijlocașul român și tricoul cu numărul 18, pe care îl va purta în următorii 4 ani și jumătate.

Internaționalul român a trecut cu bine testele medicale și mutarea a devenit oficială.

 

2,4 milioane de euro va primi FC Viitorul pentru transferul mijlocașului în vârstă de 20 de ani.

 

"Bine ai venit", este mesajul postat de belgieni pe pagina de Twitter și pe site-ul oficial al clubului, acolo unde a vorbit și directorul general Olivier Renard.

 

"Răzvan Marin este un tânăr foarte talentat și promițător. Multe cluburi europene de top și-au arătat deja interesul pentru el, însă Răzvan a fost atras de proiectul nostru și e convins că Standard Liege e cea mai bună alegere pe care o putea face și e clubul care îl poate ajuta să facă un pas în față în carieră. E foarte încântat că a ajuns la clubul nostru și e gata să ajute echipa să-și îndelpinească obiectivele", a declarat Olivier Renard, directorul sportiv al celor de la Standard Liege.

 

Răzvan Marin ar putea fi adversar cu Stanciu şi Chipciu peste numai 9 zile. Pe 29 ianuarie, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, este programat derby-ul Anderlecht - Standard.

 

88 de meciuri și 13 goluri are Răzvan Marin în toate competițiile la FC Viitorul, pentru care a debutat la vârsta de 17 ani.

 

4 meciuri și un gol are mijlocașul central la prima reprezentativă a României, pentru care a debutat în 2016, sub comanda lui Christoph Daum. A fost integralist în 3 dintre cele 4 etape disputate deja în Grupa E a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...