Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Steaua îl pierde pe Toșca. Gigi Becali a făcut anunțul: "Pleacă"

Recommended Posts

mI57cxcg.jpg

 

Steaua și-a propus să transfere o întreagă linie defensivă în această iarnă, dar până atunci mai pierde un fundaș central. Alin Toșca este dorit în Spania, de Betis, iar patronul Gigi Becali a anunțat că apărătorul de 24 de ani va pleca de la echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf.

 

Roș-albaștrii vor pleca probabil în al doilea cantonament din Turcia fără Alin Toșca, unul dintre căpitanii echipei în acest sezon. Destinația fundașului de 24 de ani va fi La Liga, acolo unde este dorit de Betis, formație aflată pe locul 14 și care a încasat 30 de goluri în cele 18 meciuri pe care le-a jucat până acum în campionat.

 

"Tot ce vă pot spune e că pleacă Toșca. Avem o ofertă de 1 milion pentru el" a confirmat patronul Stelei ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport

 

Unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei în sezonul trecut, Alin Toșca, nu și-a mai regăsit forma în acest sezon competițional. Căpitan al Stelei, în lipsa lui Pintilii, Toșca a făcut mai multe greșeli în urma cărora roș-albaștrii au primit goluri. Ultima eroare pe care a făcut-o fundașul a fost în partida cu CS Mioveni, din Cupa României, unde Steaua a fost eliminată

 

Motivul principal din spatele evoluţiilor oscilante ale lui Toşca pare a fi ratarea transferului în Italia, în vară. Pescara făcuse ofertă de 2,2 milioane de euro pentru apărător, dar Gigi Becali, cel care tocmai dăduse câteva "tunuri" importante pe piaţa transferurilor a decis să nu renunţe la un alt fotbalist de bază.

 

Internaţionalul roş-albaştrilor a fost extrem de afectat de faptul că a pierdut un tren important în carieră şi, chiar dacă i s-a mărit contractul, dezamăgirea produsă s-a văzut în lipsa sa de concentrare de pe durata partidelor. Cum nu vrea să repete greșeala din vară, Becali a acceptat acum oferta pentru apărătorul crescut de Steaua, dar care a fost cedat la Urziceni în 2010. Fundașul a revenit la echipa antrenată de Reghecampf în 2014 când a fost transferat de la Viitorul.

 

29 de meciuri a jucat Toșca pentru Steaua în acest sezon
1,8 milioane de euro e cota lui Toșca
1 gol a marcat Toșca în tricoul Stelei

30.06.2018 e data la care expiră contractul lui Toșca cu Steaua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...