Jump to content

WayNNe

Members
  • Content Count

    332
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WayNNe


  1. Nick: WayNNe

    Level: 10

    Vreau mod (cred) pentru arme, mai multe detalii mai jos .

    Sa arate ca in video`ul de mai jos :

     

    Deci, as dori sa mi se vada si mie la fel in dreapta sus , acele imagini ale armelor , in locul celor vechi . Imi puteti da skinuri de la arme ca sa aiba si acel mod inclus ? Sau macar mod'ul ... Sper ca ati inteles, multumesc anticipat ! Sa imi spuneti va rog si cum se instaleaza :) .

     

    Stiu ca mai aveau cativa de pe aici, gen CryTeK . Am cautat mai sus dar nu am gasit, daca mai e postat undeva, imi cer scuze, poate nu am fost atent :fuck: . O zi buna !


  2. RDS ... cred ca cel mai bun din Romania. De pe torrent trag cam cu 5-6 MB ... Sunt foarte multumit, + ca e si ieftin :P .


  3. In sfarsit un om calumea, cu capul pe umeri. Asta demonstreaza ca daca ai o functie inalta nu e neaparat sa ai si foarte multi bani.

     

    Vorbim despre putin aici :lolidiot: . Asa vrea sa para el, sarac. Are miliarde de euro prin conturi . Si nu banii conteaza. Daca are vreo suparare pe Romania sau alta tara, butonul pe care scrie "Launch a nuclear bomb to selected country" e la 2 pasi de el :ceuameni: .


  4. Miley Cyrus - Can't Be Tamed

     

    Videoclipul este absolut superb. Check it out =D .

     

    Nu mai e acea "Hannah Montana" pe care o stim cu totii
    :))
    . S-a maturizat.

     

    youtubelogogn4.png

    Video YouTube
    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" src="<object width="640" height="385"><param name="movie" value="
    name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
    type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" width="400px" height="400px">


  5. Eu am jucat acest joc pe iPhone . Nu stiu daca e acelasi de pe PC, dar e foarte dragut . Gameplay'ul nu este complicat ceea ce il face mult mai usor de jucat.


  6. Am jucat si eu aproximativ o luna, dar e plictisitor. Daca lipsesti cateva ore iti vin 10 atacuri asupra satului. E nasol ca trebuie sa stai mereu la calculator sa iti pazesti satul si alte chestii, neavand timp sa faci altceva.


  7. Foarte tare jocul. Joc pe lumea 8, level 6 .

     

    Cateodata pare plictisitor, dar odata cu terminarea misiunilor sau gasirea diferitelor obiecte in timpul muncii poate deveni foarte interesant. Il joc 4fun.


  8. 1. Alte fonturi ca sa inlocuiasca pe cele din joc (litere / cifre) ? Am pus ce era mai sus cum a cerut si UnycatuL dar nu imi place ... Ma poate ajuta cineva ? :)) .

     

    2. Alte drumuri decat cele prezentate. Le-am pus si am dat si eu peste cateva buguri cum ar fi ca se blocheaza in timp ce se incarca s.a. - am gasit drumuri, le voi posta imediat

     

    3. Multumesc anticipat :)) .

×
×
  • Create New...