Jump to content

BenQ

Members
  • Content Count

    439
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BenQ


  1. eGaming ,adica Sharp Orizont-ul de demult,a fost ceva odata.Acum reprezinta o adunatura de internet addicted people,care nu au nici un viitor si care tot ceea ce vor este un lucru abstract.Ei isi doresc admin in loc sa se duca cu prietenii la o bere si sa isi doreasca s-o agate pe fata de la masa de alaturi.In fine,eu m-am lamurit cum e cu eGaming. E ca un fel de dictatura.Sharp era destul de influentabil (era genu de persoana care se lasa repede),nu v-ati intrebat niciodata de ce au Sonny si Ninu admin,sau ma rog au avut? (Sunt amandoi vecini cu Sharp,imaginati-va).Ryder a fost dintotdeauna cel cinstit,bogat in joc,cel care ii dadea in gat pe toti numa numa primea si el admin.asistent e singurul pe care il pot lauda,este un om la randul lui influentabil asupra comunitatii si este cel care n-a uitat de unde a plecat aceasta comunitate(Ma rog in mare parte).Pushky? Un pusti deocamdata...mai are pana sa se maturizeze si el.Jun1or (no comment),nu am avut prilejul sa joc alaturi de el.Restu?

     

    Aceasta comunitate dupa parerea mea nu va mai avea prea mult de trait si nici nu ar fi fost atat de mult in picioare daca nu era xanTo.Ar trebui sa stiti si voi cui sa multumiti.Cand eu ma jucam aici,sv-ul avea maxim 20 de playery constant si se dadea admin pe 5 euro(exemplu vi-l pot da pe SmoKe).Overlord,mare om pentru aceasta comunitate,pacat ca unii nu stiu sa-l aprecieze.

     

    Eu? Cine sunt? Nici nu cred ca stiti cine sunt si poate credeti ca eu aberez.Cei cu care am jucat,va pot confirma tot ceea ce este insirat mai sus.

     

    Voi? Voi sunteti marea masa care jucati continuu si va lasati batjocoriti de anumiti oameni si treceti peste ziceti " Eh,e admin asta e".Voi puteti schimba aceasta comunitate,fara voi nu ar fi facut nimic.Cine? 6 admini credeti voi ca ar fi facut comunitatea fara voi? Playerii de zi cu zi? Dar sunteti respectati asa cum ar trebui?.N-aveti decat sa ma credeti nebun,dar stiti ca am dreptate.

     

    Eye


  2. Imposibil frate.Stau in blocu de langa stadion,vad de la geam stadionu si am fost sa iau bilet pentru un prieten si nu am gasit.INCREDIBIL!

     

    Oricum Caini pana la moarte si dincolo de ea :).Bafta HAI DINAMO! Ne vedem pe stadion am plecat.Am pus 1x Dinamo ,oricum HAi DINAMO!


  3. Deci iti zic din proprie experienta.

     

    1.Verifica daca coolerul/ventilatorul acela mic de pe placa video misca/functioneaza.

     

    2. Verifica memoria calculatorului si in hardu/partitia in care il ai instalat San Andreas sa ai minim 15 gb liberi.

     

    3.Verifica cati mb/s ai la net si care e viteza de conectare

     

    4.Verifica sa nu fie de la rami/procesor (poate nu ai toate piesele foarte bune)

     

    5.Verifica sa nu fie ceva in neregula cu una din componentele calculatorului.

     

    6.Schimba Crack-ul de la San Andreas.

     

    7.Incearca sa reinstalezi windows daca tot nu rezolvi.

     

    8.Si sa sti ca poate fi si de la viteza de procesare a ramilor in concordata cu jocul.

     

    Sper ca tiam fost de folos :-<

×
×
  • Create New...