Jump to content

UnknownKiller

Members
  • Content Count

    731
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by UnknownKiller


  1. Poti intra aici : http://www.toshiba.com.ro/support/drivers/- Bagi toate datele laptop-ului si dai "display driver" si il descarci pe cel de la nvidia.

     

    sau poti da direct pe link (e link-ul direct catre download chiar de pe site-ul lor) -> 

     

    http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/display-20150401152831.zip

     

    Laptop-ul este destul de vechi ... deci nu cred ca ai sanse sa joci fifa 13 la 30 fps nici pe low..

    • Like 1

  2. Ideea e sa se minimalizeze numarul de codati. Nicaieri, niciodata n-o sa existe un server fara codati, pe orice joc. Exista hack-uri pe LOL, care e companie cu miliarde. Poate ca e adevarat ce zici tu acolo, cu programul respectiv, dar e mult mai complex decat un cacat de program pe care il bagi in cleo. Cati o sa stea sa dea bani pe ce zici tu?

    A si btw, uitati-va peste pagini sa vedeti pe cati din "staff" ii intereseaza ce zice lumea aici, asa ca fapt divers. Ii intereseaza mai multi pe moderatorii altor sectiuni(EuSuntAla, Skiz0r), decat pe cei de la samp. Inafara de marci n-am vazut pe altcineva sa vina macar cu o idee.

    Edit. Zic asta pentru ca ideea e sa se vrea de catre toata lumea. Playerii mereu au vrut si lucrurile au ramas aceleasi de-a lungul anilor

     

     

    testul cu tw, poate cadea din prima:

    am mai zis si pe pg2, exista un cheat, creat de un amic, care e indetectabil cu tw.

    indetectabil in sensul ca, odata ce procesul tw-ului este deschis, codul verifica constant daca processul este pornit, iar o data ce a detectat tw-ul on, se sterge cheat-ul + log-urile.

    am auzit si eu de testele cu tw, ca-ti baga sute de programe sa vada ce s-a sters etc etc.

    ei bine, alea sunt luate din log-uri, iar prietenul meu, sterge acele log-uri, deci n-aveti absolut nici o sansa sa-l detectati cu tw.

    bine cheat-ul nu e gratis, e 5e, dar din ce am inteles,

     

    '3. Ai garantia ca nu iti vei lua teapa vreodata, si ne permitem sa ne laudam cu peste 600 clienti de a lungul timpului.'

     

    600 clienti, ce va face sa credeti ca nu o joace si la voi cu cheat-ul acesta?

    cheat-ul nu e indetectabil, dar trebuie sa te duca putin capul sa il faci.

    daca vrei iti zic si numele lui, sa nu zici ca vorbesc prostii.

     

    Acest cod de care vorbesti este inutil .

     

    Te suspecteaza un admin de coduri . Iti da TP undeva (ceva zona speciala) -> 10 minute sa te conectezi la TW .

    Baga ce prostiile alea de lastactivity si ce mai e , vede daca ai coduri sau nu , se uita prin fisierele de la Gta San andreas etc.

    Daca userul are logurile sterse o sa primeasca un ban de 3 zile preventiv si o sa fie "macat" pe o lista neagra. Dupa cele 3 zile , cand userul o sa se intoarca , adminii o sa il verifice periodic . Daca iar este suspect de coduri , il baga iar in TW , daca si de data asta userul are logurile sterse , ii da un ban de 7 zile . Cel mai bine ar fi ca al treilea ban consecutiv pentru "frauda TW" sa fie permanent . 

    Am zis de aceste banuri de 3 si 7 zile deoarece logurile pot fi sterse si de programe gen CCleaner.

     

    Cu metoda asta presupun ca ati scapa de majoritatea codatilor , dar ati da de alta problema : Cine naiba o sa mai joace pe server....

    • Like 1

  3. Am facut demult treaba asta.

     

    Si treaba asta am facut-o. Sunt in discutii cu ei dar cer niste detalii de te doare mintea.

     

    Inseamna ca vor sa te ajute . Eu am trimis in trecut cateva mailuri la aplicatii cumparate care nu imi mergeau . Imi trimiteau inapoi doar raspunsuri d'alea clasice cu reinstaleaza aplicatia si vezi daca esti pe ultima versiune de Android ...


  4. Nu...

    Ai putea sa ne dai niste detalii care sa ne ajute.... 

    Ce model de telefon ai / Windows / Ai incercat sa il conectezi si la alte Pc-uri / Iti apare ceva pe PC (cum ca se instaleaza vreun driver) / Telefonul detecteaza vreo conexiune (Pe android 4.0 -> 5.1.2 iti apare o notificare in bara de stare / Ai incercat si in alte mufe Usb (schimba intre usb 2.0 si 3.0).


  5. Se pare ca cei de la Go4it au scris articolul fara sa stie chiar tot ce ofera 6.0 Marshmallow . Aplicatia aia "App2SD" care trebuia platita ca sa faci ceva cu ea , este inlocuita de o functie noua care este integrata in sistemul de operare . Undeva in setari (cel mai probabil unde arata SD card-ul) exista o optiune care o sa cripteze cardul (nu poate fi folosit in alt telefon fara a fi format.at) , dupa aceea poti muta orice aplicatie doresti pe el , cu totul (aplicatie + date suplimentare).


  6. Am dat Control Panel > Device Manager > Sound > Si am dat update driver si i-am dat ''Search Online for updates available'' sau ceva de genu nush de ce nu pot filma ca va explicam mult mai usor, si imi ramane acolo nu mi se da update la el imi ramane acolo se incarca mult si bine ... ca sa joc gta fara placa de sunet se poate ? Exista vreo solutie ?

     

     

    Da uitasem.. eram prin 2003 :) mersi ca mi-ai adus aminte.

     

    Cauta driver-ul audio manual (daca nu ai instalat unul deja) . Nu cred ca ai cum sa intrii in SA fara placa de sunet pornita. 

    Daca nu stii cum sa il gasesti , ia un program gen Aida64 si uitate ce placa de baza . Dupa aceea pui numele placii pe google + audio driver si ai destul de multe sanse sa il gasesti . (Cel mai probabil o sa fie un driver de la Realtek).


  7. Salutare eG, am reinstalat si eu windows-u, am windows 7 app, bun si am descarcat gta tot, si cand vreau sa intru pe sa:mp imi spune ''Grand theft auto cannot find audio card installed'', din ce cauza ? Eu am placa de sunet dar nu inteleg de ce nu imi merge, stie cineva vreo solutie sa pot merge pe samp fara placa de sunet ? nu prea am nevoie de ea, o sa mai stau cateva zile si o sa ma duc la un service cu pc-ul sa imi spuna daca mai este buna placa sau nu, si inca o problema cand vreau sa intru pe google imi da o eroare nu inteleg de ce, zice ''Your connection is not private'' si mai jos Attackers might be trying  to steal your information  from www.google.ro (for example, passwords, messages, or credit cards). NET::ERR_CERT_DATE_INVALID, multumesc anticipat.

    Pentru problema cu site-uri HTTPS : Din eroare pe care ti-o da reiese ca nu ai data setata corect . Incearca sa o setezi cum trebuie.


  8. Asta e altceva , am cautat pe net dar nu am gasit o metoda ca sa iti dezactivezi placa integrata din bios .
    Deci o sa incerci din Windows:
    - Dezinstaleaza driver-ul Intel (cred ca se numeste "Intel Graphics Media Accelerator") din control panel. / Da-i un restart dupa ce il dezinstalezi.
    - Click pe : http://www2.ati.com/drivers/auto/autodetectutility.exe / O sa iti downloadeze direct "Auto detect-ul" de la AMD - care o sa iti spuna modelul placii video si o sa iti ia si ultimele drivere pt el..
    - Urmareste pasii din "Auto Detect" si instaleaza driver-ul. | Dupa ce il instalezi da-i un restart.

    Ca sa testezi daca iti foloseste placa video dedicata , intra intr-un joc si o sa iti dai seama imediat daca merge bine sau daca nu . (Vezi ce joc alegi deoarece nici acel Radeon nu este puternic.)
    Daca constati ca jocul merge la fel de prost ca si inainte sa faci pasii de mai sus , asteapta raspunsul lui Kawasaki deoarece el cel mai probabil o sa stie si "alte metode". :)


  9. Salut ! Acum 2 zile mi-am instalat windows 10 pro si am observat ca la dedicated video memory am 32 mb. Stiti cumva de la ce este ? https://imgur.com/nB9wHQr

    Mi-am instalat Intel Driver Update Utility si am vazut ca trebuie sa instalez un driver (Intel HD Graphics Driver For Windows 10 32-bit (3rd Gen & BYT). Am instalat driverul si ma pune sa dau restart la windows dar daca intru iar in acest program ma pun iar sa instalez acelasi driver. Stiti cumva de la ce este si daca are legatura cu prima problema? Am laptop.

    Multumesc!

     

    Daca ai instalat odata driver-ul si iti apare in control panel ca instalat , inseamna ca merge .

    Placile video integrate au memorie dedicata extrem de mica si folosesc memoria RAM (cu cat ai mai multa si cu cat e mai rapida cu atat mai bine).

    Ar fi trebuit sa pui si modelul laptop-ului , poate ai si o placa video dedicata (dar slabe sanse).

×
×
  • Create New...