Jump to content

PuNiSheR

Members
  • Content Count

    344
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by PuNiSheR


  1. 4 hours ago, oldMVP said:

    e regula scrisa prost, prietene. nu are niciun sens sa-l pedeapsca cu FACTION warn pentru ceva ce ti-a scris pe /whisper. Toata lumea stie ca de cand cerul si pamantul limbajul se reclama la sectiunea PLANGERI (cele  normale, nu plangere fata de vreo factiune). dar asa esti tu mai dur si te-a deranjat enorm faptul ca un copil te-a facut muist la cei peste 20 de ani+ pe care ii ai. sunt 20 de playeri pe server si tu faci 2 postari in legatura cu aceeasi penibilitate.  totusi, nu inteleg, te incanta enorm faptul ca acest player ar putea lua mute 30 de minute pentru ca te-a facut muist? sa fii sanatos ca destept sigur nu te faci..

    nu mai plange p aici, old. Atat de bun cunoscator de regulament te simteai si inainte, dar vad ca nu inveti niciodata lectiile :). 

    Da, tocmai datorita faptului ca am 20 de ani, nu-mi convine sa fiu injurat de oricine, atat timp cat eu nu-i permit asta. Acele plangeri au  plecat de la niste arogante ale lui kiD, asemanatoare cu ale tale de altfel, dar probabil el se va trezi mai devreme, incat sa nu ajunga in situatia ta :)

    Parca am mai vorbit noi de acel mute... parca ziceai ca e bug si nu se poate acorda :))) :*

     

     

     

    2 hours ago, saund said:

    SCLAVULE AI PESTE 20 DE ANI SI STAI SA FACI PLANGERI PT LIMBAJ PE SAMP PE UN SERVER CU 20 DE PLAYERI, RUSINE BA LANGOSULE MARS LA MUNCA

    Nu inteleg ce aveti voi cu varsta mea :))) sa stiti ca acest joc nu este destinat exclusiv copiilor. In fine... poate cand o sa ajungeti la peste 20 de ani (sau cand o sa ajunga si creierul la aceasta varsta) va veti da si voi seama ca nu e chiar atat de fun sa injuri niste oameni de sub protectia anonimatului :) 

    • Like 2
    • Love 1

  2. Nick in joc: PuNiShErR

    Numele lider-ului reclamat: kiD16

    Motiv: ii fac plangere lui Saharje pt limbaj, iar el il judeca in functie de "considerentele" lui, nu in functie de regulamentul pe care il au in cadrul factiunii. I-am atras atentia de doua ori, o data la topicul de plangeri si inca o data in joc, insa el vrea sa fie obraznic sa dovedeasca... habar nu am ce. 

    Dovada(minim o poza/video): 

     

     

    Daca pe tine nu te deranjeaza sa fii jignit/insultat de cineva care nu are nicio idee despre cine esti de fapt,  uite ca pe altii ii poate deranja.


  3. Imi cer scuze de dublu post, dar se pare ca se impune.

    Te rog sa iei decizii in conformitate cu regulamentul pe care se presupune ca il stii:

    "2. COMPORTAMENT SI LIMBAJ 
    a) Nu aveti voie sa injurati, jigniti sau luati la misto ceilalti playeri, liderul sau colegii - FactionWarn pana la demitere in functie de gravitate "

    • Haha 1

  4. Pt. Sahar - ti-am explicat si in joc, dar se pare ca nu esti capabil sa intelegi. Am tot dreptul sa fac DM pe tine atat timp cat tu poti folosi comanda /su. Atat timp cat esti intr-o factiune COP, trebuie sa iti asumi rivalitatea intre tine si factiunile DM.

     

    Pt. kiD -  eu nu mint, ci pur si simplu am interpretat diferit acea secventa din regulament. Eu am inteles ca iti pierzi dreptul de predare atunci cand ai deja wanted (indiferent din ce motiv), iar atunci cand vine copul spre tine cu intentia de a te aresta, tu tragi in el. Dar probabil voi aveti dreptate.

    In legatura cu afirmatia ta, asa cum am explicat si mai sus, atat timp cat sunteti COP trebuie sa va asumati aceasta rivalitate. Daca nu va convine, duceti-va NR.

    Nu inteleg aceasta atitudine a voastra (si a ta si a fostului lider) de a acuza si "certa" pe cineva atunci cand face o plangere. Sunteti alesi intr-o functie in care aveti beneficii, dar si atributii, iar una dintre acestea este de a raspunde si a analiza obiectiv plangerile facute membrilor vostri. Cu atat mai mult, in factiunile COP, aceste plangeri sunt mai frecvente(trebuia sa-ti asumi acest lucru de cand ai facut cererea de lider).

    Si de chestia cu "abia asteptati sa faca ceva sa puteti posta pe forum", in primul rand, un COP ar trebuie sa fie strict si sa nu faca acel ceva incat sa poata fi postat pe forum, iar in al doilea rand, personal am facut plangeri doar cand s-a sarit calul si normele RP. (intreaba-l pe ExacT ca pt un wanted aiurea am vb cu el in loc sa il postez). 

    Totusi, o sa iti arat ce inseamna sa iti postez jocul pe forum cum ai zis.

     

    Nick-ul tău: PuNiShErR
    Reclam pe : Saharjie
    Motiv: wanted aiurea + Limbaj.

    Dovada(neapărat un screenshot): https://imgur.com/a/jhOJ1Yu

    Cer ca cele doua fapte sa fie judecate individual. :)

    • Like 1

  5. Nu e nevoie sa mi vorbesti cu formule de politete.

    Eu zic ca mai bine ti ai face treaba și ai lăsa PS urile pt altii. Ti am scris și pe /w ca și kid și joker foloseau hunter, hydra când nu era cazul, dar probabil și atunci credeai că mi place să dramatizez, astfel că n ai luat atitudine... trebuie să ți i aduc pe forum

    • Like 1

  6. Nick in joc: PuNiShErR

    Numele lider-ului reclamat: oldmvp

    Motiv: limbaj de leader. M-ati omorat cu baiatul asta... de parca aveti datorii la el

    Dovada(minim o poza/video): https://imgur.com/LCL7POB - eram la ei la rw, trageam in el si de acolo a plecat discutia

    https://imgur.com/lrjRAB6

    Nu stiu de ce il tot lasati pe baiatul (sau fata-nu stiu sigur ce rol are) asta sa se dea atat in spectacol si sa ne provoace. Unii dintre noi intra sa se joace si sa se distreze... nu sa vina un copchil d asta sclifosit sa ne faca pe mine si pe alti 10 oameni prosti. Ca asa ne enervam si noi si incepem sa i spunem vreo 2 de se sare dupa cu suspend pe noi. Are impresia ca daca acasa ii sufla parinteii si prietenii (:>) lui in locuri, el este centrul pamantului.

    https://imgur.com/X9pUyMH Pana si arognta asta la adresa staff ului nu inteleg de ce o acceptati asa pasivi (cred ca e rolul lui de fapt). Zici ca se trezeste cu mama lui si o cearta ca nu i-a incalzit laptele pt cereale

    • Like 1
    • Love 1
    • Haha 2

  7. Desi mi s-a spus ca ai facut si acest lucru (respawn la o masina cand se aflau cei din mafii dupa ea), nu te-am acuzat si nu te pot acuza de acest lucru.

    Sincer, nu prea stiu de tine de perioada de dinaintea redeschiderii, insa, "pe vremuri", dupa ce se linisteau apele si nu mai revenea nimeni la tunel pt dm, cei din factiunile cop "munceau" pt a elibera tunelul. Nu venea nimeni cu respawncars si magie, restrictie ridicata. Ca d aia aveti toate tancurile alea cu care puteti veni la interventii si pana la urma urmei factiunile cop trebuie sa lucreze "in folosul comunitatii" nu printr o comanda pe care o ai tu la indemana.

    Din punctul meu de vedere acest lucru este NON RP si va favorizeaza foarte mult, fiindca eu daca m as reintoarce la tunel dupa ce am murit, sunt in camp deschis si nu mai pot face nimic. De aia suntem toti pe serverul asta... sa jucam ROLE PLAY

    • Like 2

  8. Nick-ul tau: PuNiShErR

    Numele adminului reclamat: iTA

    Motiv: Abuz de functie. 

    S-a organizat o blocare a tunelului dintre SF-LS de catre una dintre mafii, politia a venit si a pus o restrictie pentru acea zona, dar nereusind sa faca fata situatiei si sa elibereze tunelul intr-un mod RP, membrul PD si adminul iTA hotaraste sa dea respawn tuturor masinilor care blocau tunelul ca e mai usor :)

    Dovada(minim o poza/video): 

    https://imgur.com/KjdrGMG

    https://imgur.com/QFXh06s

    • Confused 2

  9. Diverse:
    Cinefilul anului: MoldovaRullz
    Muzicianul anului: 
    Baton
    Sportivul virtual: Marci
    Spammerul anului: GotRullezz
    Profesorul IT al anului: HardNeT
    Cuplul anului: 
    gatuzo_cata & PuNisheR
    Nou venitul anului: ScottSimmons
    Cea mai mare dezamagire: 
    SunyKristina
    Most helpful of the year: XanTo
    Cel mai bun graffer: iniTial



    Counter-Strike:
    Cel mai bun jucator de CS: ABooNE
    Cel mai bun Admin CS: SNN1K3RS
    Cel mai activ Admin CS: Claukappa



    San Andreas Multiplayer
    Cel mai bun lider: SNN1K3RS
    Cel mai bun helper: Painkiller
    Cel mai bun admin: Marci

    Cel mai bun scripter: XanTo
    Cel mai activ player: miLan
    Cel mai popu.lar player: GotRullezz
    Cel mai rau player: Madutzu3

     

     

    Best of: 

    MODERATORUL ANULUI: iniTial
    GLOBALUL ANULUI: Radu_Toretto
    CEL MAI ACTIV USER: GotRullezz
    Cel mai popu@lar user: Robert212


  10. Pana la urma au fost deschise aceste topicuri (Multumiti lui nea` Powner). Locatie: click here , fiecare factiune are propriul sub-forum pentru discutii, fiecare sub-forum este protejat cu o parola, sa evitam useri care posteaza si nu fac parte din factiunea respectiva. Fiecare lider a primit parola, deci daca doriti sa postati acolo si nu aveti parola, va trebui sa intrebati liderul factiuni.

     

    Aveti grija cu acest concurs de "cine are cele mai multe pagini" ca vor fi pedepse mai aspre acum, aveti topic de discutii, pai discutati nu faceti spam.

     

     

    PS: Posturile in sectiunile respective nu sunt contorizate.

     

     

    Haideti sa nu mai facem SPAM aiurea , discutam despre lucruri importante fiindca pedepsele sunt aspre. :-ls

×
×
  • Create New...