Jump to content

Kenoby

Members
  • Content Count

    3,571
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by Kenoby


  1. Ceau,

     

     

    Cred cu stupoare ca cea mai important punct de vedere in acest topic este al unui player retras sau al unui player care nu a avut tangete cu serverul.

    Eu am sa spun punctul de vedere din partea unui player retras : Consider ca un wipe nu ajuta pe nimeni,nici pe playeri existeti si nici pe cei care s-au retras deoarece majoritatea au avut probleme cu staff-ul/playerii de pe server sau pur si simplu s-au plictisit sa faca aceleasi chestii monotone in fiecare zi pe server.

     

    Daca doriti sa faceti ceva,fratilor,ar trebui sa o luati de la 0 cu totul,sa raman doar Administratorul(Kawa) si restul functiilor(helper/leader/admin/etc) sa fie resetate. Doar asa vei atrage interes atat de la cei retrasi cat si de la cei noi,pentru ca o sa fie bataia aia prosteasca pentru functii.Bineinteles,facand asta,o sa se supere staff-ul actual.

     

    Oricum ai lua-o,un wipe nu cred ca va ajuta pe nimeni..

     

    Bafta!


  2. Au trecut cativa ani buni,cativa ani frumosi si plini de amintiri frumoase care vor ramane intiparite in minte!

    Desi nu mai activez pe comunitate,doresc sa spun tuturor  membrilor eGaming un "racoros" LA MULTI ANI ! si,de ce nu,sa ne auzim la topicul de 25 de ani de eGaming!

    • Like 1

  3. Pana acum ati plans ca nu avem si noi un panel modern,ceva nou iar cand se face asa ceva cu muuulta munca va plangeti ca il vreti pe cel vechi inapoi sau ca vreti plangerile pe forum?

    Sa fim seriosi,oameni buni,nici voi nu mai stiti ce vreti.

    De ce sa ramana plangerile pe forum?Sau Angajarile?Sa puteti trage cu pleoapa unde se duce ala si ce face ala?

    Nu,eu sunt de parere ca este bine asa cum este acum.

    • Like 2

  4. <p><strong>Bun,pana la urma ai ramas doar tu cu aceasta propunere.</strong></p>

    <p><strong>Cum am spus,eu sunt de acord atata timp cat o sa fii responsabil de ceea ce incepi.Scopul pedepsei nu este sa ne batem cu pumnul in piept ca putem sa le dam ci sa aratam ca suntem responsabili cand incepem ceva in asa fel incat sa il ducem la capat .</strong></p>


  5. Propunerea este una interesanta,dar exista cateva mici nelamuriri.

    Cred ca daca tu vrei ca asta sa se faca,nu cred ca o sa vrei sa fie un topic pe forum ci un buton pe care sa dai click si sa te redirectioneze pe canalul de YT respectiv si totodata sa apara si cand e live-ul ON.Asta nu cred ca este o problema.

    Vreau doar sa imi raspunzi la urmatoarele intrebari :

    - Doresti ca Live-ul sa fie zi de zi,la ora fixa si sa aiba acces toti la acest live stream?

    - Sa zicem ca am aproba asta si i-am da drumu cu tine si ceilalti doi enumerati mai sus,daca noi vom depune munca degeaba iar voi nu va veti tine de treaba,sa zic cam 2-3 luni sunteti de acord sa primiti o pedeapsa cam usturatoare? 


  6. Se poate da T/C

     

    16).Nu aveti voie sa faceti posturi de genul : "Rezolvat,T/C" (Daca doriti sa va fie inchis topicul dati PM unui Tutorial Writer  ) ,Eventuale pedepse:  warn /disable!
    

    MorningStar - Warn UP.

    *Ai fost avertizat pe PM sa raspunzi la ceea ce te-a intrebat Honciuc pentru a evita o posibila pedeapsa.

     

    topic-inchis.png

    • Like 3
×
×
  • Create New...