Jump to content

George1995

Members
  • Content Count

    580
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by George1995


    • Denumire: ย x Predator

    • Procesor: ย Intel Dual Core 2.6 Sandy Bridge

    Placa de baza: Gibabyte GA-H61M-DS2

    Placa video: ATI/ Power Color HD6770 1GB/128 DDR5

    HDD: SATA 80GB

    Memorie: DDR 3: 4GBย 

    Poze:

    @ Scuzati claritatea dar pozele sunt facut cu un telefon cu o camera de 3.2 mpx iar acel Cooler acopera cam tot acum ce puteti vedea si voi :-??.ykVwC.jpg2mjrB.jpg

    ย 

    XiZz1.jpg

    • Like 2

  1. De la o vreme nush ce sa intampla dar am probleme cu PhotoShop-u nush ce are cand modific dimensiunile la poza imi merge din ce in ce mai greu,defapt in general cand vreau sa fac ceva in PS imi merge greu,se blocheza.

    O fi de la Rami/Placa video ceva?:-?

    Daca ma puteti ajuta PM ME sau postati aici.


  2. Frate sincer asta nu-i o scoasa e cu totul si cu totul altceva.

    In primul rand nu ne invata incetul cu incetul eu chiar nu inteleg nimnic din lectia lui Nezur.

    Si in plus cum sa nu iau numai 3-4-5 adaca nu ma invata cum sa foloesc mai babeste anumite aplicati.

    Eu m-am inscris la aceasta scoasa ca sa invat ceva nu ca sa ma perfectionez.

    In fine succes tuturor in continuare si Have Fun! :dancerock: :dancerock:


  3. Cred ca stiu. Incearca, inainte sa pui text, sa folosesti CTRL - SHIFT - ALT - N (New Layer) apoi sa mergi la Image => Apply Image. Nu iti apare text pentru ca el e sub renderul pe care vrei sa lucrezi.

    Am incercat dar fara sansa tot asa imi face :|.


  4. Am si eu o problema nu pot scrie cu TEXT nu stiu ce drq am facut pe ce buton am apasat dar nu mai stiu ce sa-i fac. E a 2 a oara cand intampin prbl asta si nu-i dau de cap imi apare ce scriu jos la layere dar cand vreau sa pun TEXT-ul pe imagine nu-mi scrie. PM cine ma poate ajuta cu prbl asta.


  5. Am si eu o problema care mi se intampla des.

    Cand pun TEXT sa scriu nu imi scrie frate nu stiu ce are.Imi scrie jos in layere ce scriu pe tastatura dar nu imi apare textul pe imagine.Deci mai pe scurt nu pot sa scriu.PM me cine ma poate ajuta.


  6. Am o problema cu scrisu` cand dau pe TEXT sa scrie,scrie foarte minuscul chiar daca dau la maxim marimea tot asa imi scrie nu stiu ce am apasat,sper sa ma ajute cineva.


  7. @ badboy ai acolo 2 patratele (in unelte,bara din dreapta) la inceput iti da 2 culori (alb si negru). Sa schimbi culoarea unui brush,selecteaza peen tool alege brushu dorit si apasa pe patratelul de sus, iti apare o fereastra cu mai multe noante de culoare alege culoarea dorita si apasa ok,apoi aplica brushul respectiv unde doresti.

    ย 

    @ George mai intai fai o fila noua , File > New (sau ctrl+n). Apoi sa pozitionezi un stock ca background foloseste File > Place si integreaza-o tu cum crezi ca e bine.

    Mersi Legolas am rezolvat.

×
×
  • Create New...