Jump to content

Pure_

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Pure_


  1. -Nick: Pure

    -Varsta: 19 ani

    -Steam Id (Obligatoriu): Il ai

    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server: Depinde de programul de la facultate, in jur de 3-4-5 ore pe zi, cred. Mai mult seara - noaptea.

    -Ce experienta ai ca admin? : Joc CS de aproximativ 10 ani, am mai administrat servere, am experienta mare, am mai fost admin pe eG, insa mi l-ai scos dintr-o prostie, unde nu am fost vinovat, fac aceasta cerere iar pentru ca sti ca sunt bun ca admin si ai nevoie de oameni ca mine.

    -De ce vrei aceasta functie? : Intru destul de des pe server, nimeni nu se intelege cu nimeni, certuri dese, pe tot felul de motive idioate.

    -Cate ore ai pe server?: In jur de 30-40 ore cred.

    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : Medium


  2. Daca vreti sa atrageti o fata, fiti originali, naturali si sa aveti grija ce scoateti pe gura. Fetelor nu le plac fakeri si nici prostii. Si apropo Pure, nu cred ca iubitei tale i-ar convenii sa fie mintita (asta in cazul in care ai una ) ...

     

     

     

    Titlul topicului este "Cum atragem o fata", nicidecum "Cum esti intr-o relatie", eu m-am referit exclusiv la acest lucru. Si nu, nu am o prietena din mai multe motive.


  3. Pe o fata o poti atrage numai daca ai un BMW , Portofelul FULL , daca nu ai aceste 2 obtiuni nu poti atrage o fata deoarece toate sunt ca Monica Columbeanu , imi este si scarba cand ii pronunt numele.

     

     

    Ma intreb cate ai avut tu, odata ce ti-ai facut ideea asta...


  4. Aaa...si tineti minte de la mine...fetelor le place sa fie mintite. Mintiti in limita realitatii, despre aproxmativ tot ce vreti, eu mint de obicei despre comportamentul meu cu fostele prietene, vrajeli, povesti...din filme...or sa puna botu repede, la mine cel putin, functioneaza.


  5. Lol ce topicuri...

    Fiecare are charm-ul lui, fiecare si-a dat seama deja cum poate sa faca o fata sa se topeasca langa el. Majoritatea se bazeaza pe aspectul fizic, daca ai unul placut si stii sa ti-l scoti in evidenta, e foarte usor sa ai majoritatea fetelor, in fine, fiecare trebuie sa isi descopere ce are el mai bun, iar acel "ceva" trebuie sa il exteriorizezi cat mai bine, iar apoi depinde de gusturile fetei, daca "va pica in plasa" sau nu.


  6. -Nick: Pure

    -Varsta: 19 ani

    -Steam Id (Obligatoriu): Daca iau admin ti-l dau pe PM.

    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server: Depinde de programul de la facultate, in jur de 3-4-5 ore pe zi, cred.

    -Ce experienta ai ca admin? : Joc CS de aproximativ 10 ani, am mai administrat servere, am experienta mare.

    -De ce vrei aceasta functie? : Intru destul de des pe server, nimeni nu se intelege cu nimeni, certuri dese, pe tot felul de motive idioate.

    -Cate ore ai pe server?: In jur de 10-15 ore cred.

    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : Medium

×
×
  • Create New...