Jump to content

StevenHyde

Members
  • Content Count

    121
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by StevenHyde


  1. Top 5 Desene Animate:

    1. Life with Louie (Viata cu Louie)

    2. Kids from room 402 (Copiii de la 402)

    3. What's with Andy! (Ce-i cu Andy!)

    4. Addams Family (Familia Addams)

    5. Tom & Jerry

     


  2. Procesor Intel Pentium Dual-Core 2.7 Ghz

    Placa video : ATI Sapphire HD 4670 512 GDDR3

    RAM : 4 GB

    Placa audio: Incorporata

    HDD: 1 TB Western Digital


  3. Imi pare rau pentru double-post, dar am omis ceva esential si mi-am amintit de abia dupa aproximativ 10-15 minute. Este ceva important legat de penultimul meu post. Am pus si un clip foarte scurt pe YT unde sa iti dai putin seama cum este mod-ul. Din punctul meu de vedere e mai mult decat OK. Acel dans care l-am pus eu este doar unul dintre cele 5-6 anim-uri din arhiva. Am zis sa va arat ca eu nu pun tutoriale sau link-uri de download asa la "misto". Intai le verific apoi le pun pe forum.

    http://www.youtube.com/watch?v=TEsEGyGZKBI


  4. 1. Nu merge sa le descarc

    2. Poti pune un tutorial sa le instalez si eu

    Ms!

    1.Nu stiu de ce nu ti-a mers tie sa descarci dar mie mi-a mers drept urmare am facut upload pe alt site. Poftim: Break_Dance_MOD.rar - 12.2 Mb

    2.Copiezi unul dintre fisierele ped.ifp din arhiva(vezi ca sunt mai multe anim-uri de brake-dance;alegi care vrei tu) in folderul Gta San Andreas/anim/ si inlocuiesti cu cel existent apoi apesi "C" pentru a activa MOD-ul in joc.Bafta!


  5. Nick: vIn_dYeSeL

    Level: 30

    Vreau skin/mod pentru: Modul acela care face farurile la masini sa clipeasca. Este postat de shocker dar numai pozele :-j . Si fisierul original d3d9.dll care se afla in folderul principal Gta SA.

    Sa arate gen: -

    MS

     

    Uite am gasit ceva asemanator pe youtube. In descriere sunt si link-urile de download. Cred ca trebuie sa ai CLEO instalat si apoi descarci fisierul acela set_vehicle.cs. Singura chestie e ca site-ul e pe ruseste, dar se vede butonul de DOWNLOAD. Bafta si sper ca ti-am fost de ajutor.


  6. Cine imi poate spune si mie cum pun skin-uri pe caractere?Vreau sa pun skin pe soferul de taxi, dar mie imi inlocuieste skin-ul lui CJ exact cum zice pe site-ul de download, dar vreau sa stiu cum sa-l editez incat sa imi inlocuiasca alt caracter decat cel pentru care este facut.Am incercat metoda cu schimbatul numelui fisierului cu numele skin-ului de taxi dar nu merge.Va rog daca stiti sa spuneti.ms

×
×
  • Create New...