Jump to content

Furisey

Members
  • Content Count

    1,876
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Furisey


  1. Să mixezi cu stil printurile este un domeniu în care strălucesc fashionistele adevărate şi care reprezintă o provocare chiar şi pentru ele! Puloverul cu print este una dintre piesele cu care adorăm să ieşim în evidenţă! Noi îţi recomandăm să îl combini cu un item simplu, eventual într-una dintre culorile articolului-vedetă. Sub nicio formă nu asocia imprimeul scandinav al puloverelor de iarnă cu dungile pieselor office! Efectul nu este prea plăcut ochiului.


     


    8231.jpg


     


    Puloverul oversized este o piesă-vedetă şi, aşa cum obişnuiesc starurile, are pretenţiile sale! Nu posezi acest articol în dressing şi decizi să compensezi purtând unul care îţi este pur şi simplu mare? Trebuie să fii conştientă că diferenţa se va observa! Puloverele oversized sunt special concepute pentru a-ţi îmbrăca lejer, dar corect conformaţia. Cu mâneci prea lungi, larg în regiunea subraţului şi cu umeri deformaţi: aşa va arăta un pulover prea mare, în comparaţie cu unul oversized.


    8232.jpg


    O altă greşeală pe care o fac fetele care poartă pulovere largi este să asculte cu prea mare indulgenţă de nevoia lor absolută de confort. Poţi îmbrăca acasă pantaloni de trening confortabili şi un pulover cât se poate de lejer, dar, dacă aduci această combinaţie la lumina zilei, nu vei arăta cool decât dacă eşti Rihanna!


     


    8233.jpg


     


    Sursa: www.divahair.ro



  2. Am descoperit brățările pentru bărbați cu mulți ani înainte de existența StilMasculin. Am încercat mai multe modele și am prins o fixație pentru brățările din piele. Mi-au plăcut datorită faptului că veneau cu un avantaj pentru încheieturile mele subțiri. Dar cu timpul gusturile mele s-au schimbat și au evoluat și am trecut cu pași mici spre brățările colorate. Până la urmă cred că este o evoluție naturală pentru bărbatul preocupat de imaginea sa.


     


    1) Brățara Green Forest


     


    Dacă ai nuanțe de verde și nu știi cu ce să le asortezi alege pantalonii khakii Pentru o notă de lejeritate în ținută am rulat pantalonii și am ales loaferși.


     


     


    bratara-barbati-dark-green--614x217.jpg


     


    2) Brățara blue rainbow


     


    Această bratara este preferata mea datorită nuanțelor puternice de albastru. Dar faptul că în această brățară se regăsesc și nuanțe de maro o face mult mai ușor de integrat în diverse ținute. Ea se poate purta atât la ținutele simple, dar și la cele colorate.


     


    bratara-barbati-blue-rainbow--614x219.jp


     


     


    3) Brățara Vintage Rock


     


    Aceasta bratara parcă reprezintă veriga lipsă atunci când dorești să faci un mix între stiluri. Adică vine cu un echilibru atunci când vrei să introduci ceva într-o ținută colorată sau clasică. În cazul de față am ales să port două brățări pentru că una singură mi s-a părut a fi prea puțin. Nuanțele din maro, bordo și albastru sunt în armonie cu brățara de mai sus.


     


    bratara-barbati-vintage-rock--614x257.jp


     


    Sursa: www.stilmasculin.ro



  3. Eu am anuntat ca sezonul acesta nu voi avea multe donatii, motivul : sunt putin inactiv(trip-uri etc)+vreau sa cresc rapid in trupe si in defense ca sa pot intra si eu in war, dar in sezonul urmator voi reveni exact ca si inainte 1.000+.

     

    Multumesc :)


  4. Ba, omu ii pus pe glumite :)). Doar nu credeti ca ar cauta raspunsuri pe o comunitate de gaming, in loc sa intre si el pe referat.ro, scribd si ce site-uri mai sunt.

     

    Edit: A stiut sa scrie bacul, o pus cratima...

    • Like 1

  5. Temperaturile cresc, ceea ce înseamnă că în curând vei renunţa la orice piesă suplimentară de îmbrăcăminte, dar nu și la stilul care te defineşte în favoarea confortului. Accesoriile sunt cea mai simplă modalitate pentru a insufla mai multă personalitate ţinutelor tale, iar noutăţile sezonului vin cu o notă de excentricitate care te va detaşa negreşit de mulţime!

     

     

    Boho

     

    Când influenţele anilor ’70 au atins fiecare sector al modei, bijuteriile boho, cu aer de manufactură, nu puteau lipsi din topul celor mai populare accesorii ale acestui an. Perfecte alături de o rochie maxi din mătase sau chiffon ori de un top babydoll din dantelă, colierele şi brăţările cu aplicaţii din mărgele îţi permit să evoci creativitatea şi libertatea epocii Woodstock chiar şi în era Coachella! Şi ce ar putea fi mai eliberator decât să îţi alegi un colier sau o brăţară boho şi să le laşi să vorbească despre simţul tău ascuţit în materie de modă?

     

    New%20Picture_325_316.jpg  New%20Picture%20%282%29_325_316.jpg

     

     

    Minimalism 

     

    Dacă te identifici cu stilul minimalist, dar nu îţi doreşti să aluneci în extrema austerităţii, îţi dezvăluim un secret: alege piese cu un design simplu şi curat, fără ornamente care ar distrage atenţia de la puritatea formelor şi materialelor. Să îmbrăţişezi simplitatea nu înseamnă să renunţi la accesorii, ci să le alegi pe cele care îţi reflectă viziunea, precum un colier sau o brăţară, înnobilate de perle sau pietre semipreţioase. Îţi vor transforma o ţinută simplă într-una de referinţă, chiar dacă limitezi paleta cromatică la doar două sau trei culori!

     

    New%20Picture%20%284%29_325_315.jpg  New%20Picture%20%285%29_325_306.jpg

     

     

    Bijuterii de piele

     

    Poate că pielea nu este întotdeauna un laitmotiv pe catwalk, însă ea nu dispare niciodată cu adevărat din modă. Dacă eşti adepta accesoriilor din piele, designerii au veşti bune pentru tine anul acesta: vei obţine un aer cât se poate de actual integrând în ţinutele tale brăţări şi coliere din piele, pentru un look grunge sau goth, două dintre cele mai importante tendinţe din 2016. Optează pentru brăţări tip manşetă pentru un look de inspiraţie victoriană şi poartă-le alături de piese din chiffon, mătase sau dantelă. Pentru un look grunge, mizează pe legături fine din piele, fie că alegi să le porţi alături de o rochie cu bretele spaghetti sau de o cămaşă în carouri, în stil 90s. Vara aceasta, bijuteriile din piele sunt rezervate femeilor care ştiu că un strop de mister este cel mai sexy lucru pe care îl poţi purta!

     

     

    New%20Picture%20%286%29_325_305.jpgNew%20Picture%20%287%29_325_305.jpg

    Sursa: www.fiicustil.ro

     

     


  6. Esti full? Si ce dracu ai facut cu gem-urile de nu ai al 5-lea builder?

     

    https://i.imgur.com/q8r8omd.jpg

     

    Asta-i baza mea. Nu prea imi dau multi 3 stele, cu toate ca am majoritatea def-urilor la upgrade. Doar cu dragoni ce-mi mai iau 3 stele ca am air def-ul la up si e destul de slab momentan.

    Da is full, le-am dat la inceput pe boost la gold/elixir si pe cladiri, dar am inceput sa strang incetu` cu incetu :D


  7. ​Nickname/nume forum: Furisey
    ​Oraş de provenienţă: Cluj-Napoca

    ​Poza cu build-ul:  siYXLxf.jpg

    ​Am citit şi sunt de acord cu Termenii şi Condiţiile de participare ale acestui concurs: Am luat la cunostinta!

    • Like 1

  8. Mă bucur că a venit momentul în care putem renunța la hainele groase și întunecate de iarnă  ca să îmbrățisăm cele ușoare și colorate. Vei observa că ești mai bine dispus atunci când treci la “noua” garderobă. Pentru a face trecerea mai ușoară îți propun să încerci cel puțin unul dintre aceste accesorii:


     


     


     


    1. Cravata tricotata visinie


    IMG_2968.jpg


     


    2. Cravata ma.tase paisley maro


    IMG_2999.jpg


     


    3. Cravata ma.tase regimental stripes


     


    IMG_3015.jpg


     



    4. Cravata ma.tase regimental stripes


    IMG_3036.jpg


     


    Sursa: www.stilmasculin.ro



  9. Vezi sa nu dai up pana nu faci toate zidurile la max. Dupaia o sa turbezi la TH9 pe ziduri. Eu am dat up cand le aveam mov si acum ma chinui ca naiba. Vreau sa le fac direct lvl 9 ca si asa nu am ce face cu elixirul si din 250 de ziduri abia am facut 30. :)) Si asta in vreo 2 luni, dar bine, eu nu prea atac, ca nu am timp si ce-i drept am bagat ceva gold si in tunuri. Pe ele le mai am de facut si aerienele si am tot defensul TH9 full. Deci baga in ziduri!!!

    Exact asta fac, mai am o tesla de facut si dupa bag ziduri lvl 8 :D. Apoi prin mai sper sa fac th 9 :)))


  10. 1. Mini si decolteu


     


    Da, vrei sa arati hot si iti doresti din toata inima sa ii demonstrezi ca are langa el cea mai frumoasa fata din lume, dar nu o vei face dezvelindu-ti picioarele si expunandu-ti decolteul. Katy Perry este una dintre cele mai sexi femei din lume, dar nu ii urma exemplul, mai ales de Valentine's Day!


     


    bbic.jpg


     


    2. Cu corsetul la vedere


     


    Corsetul este una dintre cele mai senzuale piese vestimentare, care iti va asigura o aparitie spectaculoasa, dar prea dramatica pentru Ziua Indragostitilor! Te intrebi ce sa nu porti de Valentine's Day? Rita Ora si Rihanna s-au gandit ca este cazul sa iti demonstreze, cu puterea propriului lor exemplu!


     


    vidaibero.jpg


     


    3. Rochia bodycon ultra mulata


     


    Din aceeasi categorie a itemurilor care sunt mult prea sexi, rochia bodycon ultra mulata ar trebuie sa dispara de pe lista de tinute pentru Ziua Indragostitilor. Kim Kardashian pare ca exista doar pentru a fi fotografiata si ne provoaca intrebari profunde, de genul „ea chiar reuseste sa se deplaseze de una singura?”. Nu purta de Valentine's Day ceva care sa il faca pe iubitul tau sa isi adreseze aceeasi intrebare!


     


    wwwssssssssss_kim.jpg


     


    4. Rosu din cap pana in picioare


     


    Sa porti rosu de Ziua Indragostitilor? Un must do, atat timp cat stii cum sa abordezi trendul all red! Sparge monotonia rosului cu accente de alb sau negru si cu accesorii vibrante. Nu vrei ca barbatul tau sa ajunga sa isi confunde frumoasa iubita cu... o flacara palpaitoare!


     


    themodernduchess.jpg


     


    Sursa: www.divahair.ro


×
×
  • Create New...