Jump to content

TheFox

Members
  • Content Count

    682
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheFox


  1. In primul rand, esti civil si nu faci parte din acea factiune, prin urmare nu ai voie sa da-i /AD cum ca acea factiune ar recruta.

    In al doilea rand, nici nu ai spus ca Nortenos Gang recruteaza, ai spus "Du-te in Nortenos", e ca si cum ai da /ad cu "Hai Steaua!", facandu-i reclama unei echipe de fotbal. Plus de asta se vede in poza de mai jos cum ca ii deranjezi si pe alti playeri cu astfel de ad-uri (se vede cand da Calugarul96 report).

    Ad-ul pe care l-ai dat tu: click

    Okay, in regulament nu scrie niecaieri ca nu am voie sa fac asta. E mai deranjant ad-ul meu fata de celalalte. Bravo.


  2. Cu riscul de a fi sanctionat:

    Daca si pentru un kick ati ajuns sa faceti o plangere :| daca iti dadea warn sau ceva, intelegeam dar pentru un kick ? :|

    Si apropo cei care au dat ad-uri despre factiuni, faceau parte din factiunea respectiva, iar tu fiind civil nu ai voie sa dai /ad ca factiunea x recruteaza

    Okay, este o comunitate, iar fiecare sanctiune are rostul ei. Si kick-ul de altfel. Intelg ca te bagi sa aperi un om care ti-a sarit in ajutor sa dezvolte Taxi Co. 

    Well, eu nu vreau decat sa se respecte regulamentul serverului.


  3. Nick-ul tau: The Fox

    Nick-ul admin-ului: Tommi

    Reclam pentru: folosirea comenzii /kick aiurea

    Scurta descriere:

    Am vazut ca toata lumea dadea /ad despre recrutari, yakuza, surenos, iar cei care dadeau faceau haz de necaz de factiunea rivala.

    Yakuza cu Surenos, veniti Yakuza ca nu dam /q in RW. Okay. Drept urmare am dat si eu un /ad pentru a face o reclama factiunii Nortenos, care nu are membri si este bine sa fie populata pentru a avea o diversivitate pe server. Bun. Eu am sustinut practic factiunea cu acest /ad: "Arata-le ce poti, du-te in Nortenos."

    De asemenea, am citit regulamentul comenzii /ad(vertisement) pentru a nu face o cerere aiurea si nu este precizat faptul ca nu ai voie sa dai /ad cu recrutari, chiar daca nu faci parte din factiune, chiar daca nu am precizat de recrutari am spus doar mergeti in Nortenos, sustinand factiunea.

     

    Va rog frumos sa-mi spuneti ce inseamna /ad(vertisement) rolul acestei comenzi este de a face o "reclama" si am facut o reclama pozitiva unei factiuni, sugerand jucatorilor sa mearga in Nortenos fara sa iau in deradere celelalte factiuni rivale.

     

    Administratorul Tommi a tinut de cuviinta sa imi dea kick pentru /ad.

    As dori sa fiu lamurit, regulamentul spune una si el mi-a dat kick pentru ceva ce nu scrie in regulament referitor la comanda /ad.

     

    Dovada poza ban-ului, warn-ului sau a orcarui abuz):

    http://imgur.com/CIeniFS

    http://imgur.com/Dz0L1TA- Administratorul Tommi a spus ca imi bat joc de toata lumea si a spus ca e ca si cum as da /ad cu School Instructor recruteaza. Da, daca as fi dat /ad cu school instructor recruteaza atunci era o bataie de joc. Dar eu am sustinut un lucru si nu mi-am batut joc. As dori sa-mi arate el aceasta asemanare, sa mi-o explice.

     

     

     

×
×
  • Create New...