Jump to content

RifleMAN

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RifleMAN


  1. RESPECT:xanto,sharp,amaz1ng,ryder,asistent,overlord,george_mihai

     

    De unde stim noi ca nu vrei sa furi parola ? si zici ca-i contul tau ? N-ai nici o dovada ?

     

    P.S Tu ai respect doar fata de admini ? Daca da ai uitat cativa: Dj_Maryo si k1x.


  2. Asta ar fi cea mai buna solutie deoarece, ca sa devii leader intr-o organizatie trebuie sa-ti castigi respectul printre ceilalti membri pentru a te accepta.Ca daca vine unu de nu stiu unde, care nu are habar de acea factiune, nimeni nu l-ar accepta :) .Parerea mea.

     

    adevarat.Pro


  3. Powner am facut acest topic sa iti oferim macar niste multumiri , pentru tot ce ai facut bun serverului.Bafta in continuarea , poate te mai intorci ! Sper sa nu inchideti acest topic pentru ca mi se pare un gest politicos la cate a facut pentru noi. Bye !


  4. Mie imi place , ca pana sa moara , nu asculta nimeni Michael Jackson si il critica ca a vrut sa isi schimbe skinul. Acum , cand a murit , au inceput oamenii sa il respecte si sa ii planga.

    Apropo , mie nu prea imi plac muzicile lui , de ce sa mint , si cred ca din cauza varstei , intradevar pe timpul lui era cea mai misto cu siguranta. Era una misto parca : Smooth Criminal.

     

     

    Dumnezeu sa-l ierte!


  5. OO da...cum am propus eu anterior si am facut poll(dar powner a dat closed). Masina proprie de cumparat =))=)), nu te mai fura nimeni in sfarsit...

     

    Dar, ce ar fi daca in loc de:

     

    Ballas => Crips

    Grove Street => Bloods

    Varios Los Aztecas & San Fierro Rifa => Surenos(au aceeasi culoare)

    Los Santos Vagos => Nortenos (are aceeai culoare)

    Da Nang Boys => Yakuza (aceleasi caractere)

    Triads => Triads (pt ca tot asa se numeste Mafia Chineza)

    Mafia => La Cosa Nostra (sunt aceleasi caractere)

     

    Sper ca se va schimba in Moderntropia (si daca va fi asa ii rog pe cei ce se ocupa de realizarea proiectului sa puna numele cum am spus eu ;) ) ca sa avem si noi ceva mai interesant de facut.

     

    Eventual se pot schimba Secondary Job -urile in altele mai interesante, Bizurile sa fie altele (daca mai exista asa ceva in acest mod) Casele sa fie mult mai multe (si mai ieftine pentru a fi mai usor de cumparat) etc... Sunt foarte deschis la schimbari (in mai bine) si sincer as vrea sa ajut si eu cu propuneri si idei pt inovatie si unicitate.


  6. Am o problema foarte mare!!!

     

    Azi (15.06.2009) am jucat bine-merci sa:mp. Am intrat chiar de mai multe ori pe server. De pe la ora 9:00 PM am incercat sa intru in joc si am urmatoarea problema:

     

    Intru in SA:MP, ma conectez la srv, intru in joc, pana cand ar trebui sa imi apara connecting to server ip address(sau cum scrie acolo) (uneori nu ajung nici acolo) si mie se face ecranul negru. Apoi imi apare eroarea aia nasoala (ecranul tot negru, in mijloc o fereastra , aia cu sorry for the inconvenience...si butoanele send si don't send. Am incercat sa ma conectez de mai multe ori si tot nu a mers. Am reinstalat tot jocul cu SA:MP cu tot, si incerc din nou...nimic... Incerc apoi sa intru in in GTA SA simplu...iar...nimic...eroare... Am schimbat crack-ul...nicio schimbare...

     

    Ce sa fac????

     

    !!!CITITI CU ATENTIE!!!

×
×
  • Create New...