Jump to content

[V][L][A][D][Y]

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [V][L][A][D][Y]


  1. Sti..pe serverul de pe care vin eu sa intalnit ceva asemanator,cel in cauza nu a patit nimic,iar pe server sa pus in coltul de jos adresa serverului,nar fi o idee rea sa se puna si pe sharporizont jos www.sharporizont.com,sau macar sharporizont.Nu sunt foarte multi care stiu sa scripteze,iar cei care stiu nu se tin de prostii :)

    Eu de exemplu nu stiu pe cine sa cred la faza asta...

     

     

     

    eu nu as avea nici un motiv sa mint ! dupa ce ca am asteptat 2 luni sa se scoata regula sa intru in cop ! ca imi placea cel mai mult !!!! cum crezi ca aveam eu tupeu sa fac asa ceva ???? dak faceam asa ceva imi tineam gura ! dar asa stiu ca sunt nevinovat ! doresc sa se faca dreptate !


  2. uitativa si voi ! am intrat in fbi ! iar in urmatoarea zi ! am vazut ca sunt demis ! si lipsea din cont 2 mil ! lam intrebat pe liderul George_Mihai dc sunt demis ! si mi-a zis ! ai dat acc lawyer ! hmmm ! contul meu a fost spart ! oricum ! nu conteaza ! dar ma oftic, ca unii oameni ! fac trucaje precum http://fr.tinypic.com/view.php?pic=1e5jz8&s=5 impotriva mea ! frumoasa poza nu ????? dovedeste ceva ??? NIMIC !!!! putea fi facuta de catre oricine pe un alt sv cu nikul meu [V][L][A][D][Y] !!!!! si dak aceasta poza ! chiar este pe sharp ! vreau si eu originala !!!! fostul meu lider zice ca ! : " poza originala nu ti-o dau pt ca autorul ramane anonim " rog sa se faca dreptate !!!!! acea poza este trucata ! nu dovedeste nimic ! iar din cauza unei " tampenii " sunt respins din toate factiunile "NG/PD/FBI" !!!!

×
×
  • Create New...