Jump to content

GAgs

Members
  • Content Count

    239
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by GAgs


  1. retrag,scuze.

     

    Scuzati , dar retrag aceasta cerere pentru ca mai mult joc samp .. si nu cred ca as putea sa stau pe cs !! sorry :|

     

    V-ati gasit unde sa faceti +1 nu? Warn-up amandoi, cand faci o cerere ganditi-va de doua ori inainte nu dupa 3 minute sa retrageti.

    • Like 1

  2. Multi spuneti pro, pro, pro, asa ati spus si la modul DR si la FURIEN si la GG cand s-au facut propuneri, dar aratati-mi voi daca jumatate din cei care au votat pro joaca zilnic pe aceste servere. Vreti sa deschidem servere, sa avem 500 de servere de toate modurile si toate jocurile posibile si imposibile, dar cum s-a intamplat si cu celelalte servere multi au jucat 2 zile maxim si apoi s-au saturat, s-au intors pe SAMP. Facem concursuri sa aducem playeri noi in comunitate sa aveti cu cine va juca, dar nici nu va chinuiti sa dati un singur vot pe zi sa ajutati comunitatea. Doriti sa va ocupati voi sa faceti sa dregeti, insa cand veti vedea ca nu aveti cu cine, o sa renuntati foarte repede.

     

    Raspunsul meu este CONTRA pentru propunerea ta, hai mai intai sa ne chinuim cum necum sa populam serverele actuale, abia apoi daca vom avea succes vom deschide si alte servere.

    • Like 4

  3. Vad ca multi nu ati inteles scopul acestui concurs deci mare atentie, trebuie sa adunati cat mai multe voturi in fiecare zi pana la finalul concursului, cine aduna cele mai multe voturi si are o activitate decenta pe server castiga. Avem nevoie de minim 80 de voturi pe zi, deci trebuie ca toti participantii la un loc sa adune o valoare cat mai apropiata sau peste.


  4. CONCURS

     

    Va prezentam astazi un concurs care are ca scop promovarea tuturor serverelor de Counter-Strike din cadrul comunitatii eGaming. Acesta se va desfasura in prima faza pana in data de 16 Martie 2013, urmand ca celelalte faze sa fie stabilite dupa succesul acestui concurs.

     

    Descriere concurs:

    Concursul se bazeaza in principal pe voturile catre serverul aferent (DR.eGaming.RO) din cadrul concursului facut de www.csservers.ro , dar si pe activitatea participantilor pe server. Link direct: http://www.csservers.ro/voteaza/dr.egaming.ro

     

    Cine poate participa la acest concurs? Orice membru care detine un cont validat pe forumul eGaming se poate inscrie pentru acest concurs.

     

    Sunt deja admin pe server sau pe unul dintre servere, pot participa? Da, chiar si adminii pot concura pentru premiile acordate.

     

    Ce trebuie mai exact sa faceti? Sa votati in fiecare zi serverul si sa adunati cat mai multe voturi de la alte persoane, in acelasi timp sa va mentineti o activitate decenta pe server.

     

    Cum adun voturi? Nu are importanta metoda prin care adunati voi voturi atata timp cat cunoasteti ip-urile de pe care s-a votat, urmand ca acestea sa fie postate intr-un topic aferent fiecarui participant.

     

    Este necesar un cont valid de steam pentru participarea la acest concurs? Nu, puteti participa chiar daca nu aveti un cont de steam.

     

    Cum pot verifica daca persoana pe care am rugat-o sa voteze a votat? Puteti verifica aici http://www.csservers.ro/evidenta/dr.egaming.ro/voturi-azi

    Regulament:
     

    - Moderatorii CS sau detinatorii altor servere din cadrul comunitatii vor decide daca un participant nu are dreptul sa concureze pe un anumit server din cauza antecedentelor sale.

    - Orice tentativa de frauda va fi sanctionata cu suspend de la 7 zile la permanent.

    - Fiecare participant la concurs isi va creea un topic personal pentru postarea ip-urilor de pe care s-a votat in sectiunea "Concursuri" aferenta serverului la care participa ( *aviz amatorilor de +1, contorizarea posturilor nu se aplica in aceasta sectiune ).

    - Daca playerul X posteaza un IP si apoi playerul Y posteaza aceelasi IP, playerul X detine "imunitate" iar playerul Y va fi sanctionat cu descalificare, eventual si o sanctiune in functie de gravitatea faptei.

    - Alte reguli vor fi adaugate pe parcurs de catre staff-ul eGaming fara preaviz.

     

    Model postare:

    Titlul topicului:

     

    [VOTURI] Nick


    Continut primul post:

     

    Nick-ul pe server:
    Adresa principala de IP:
    STEAMID (Daca exista):
    Primul IP cu care ai votat:


    Continutul urmatoarele posturi:

     

    Nick:

    IP-ul/IP-urile (de pe care s-a votat recent):
     

    Va rugam sa postati cat mai des IP-urile pentru ca data votului sa coincida cat de cat cu data postarii pe forum pentru a evita orice fel de frauda.

     


    Premii:

    Locul 1: Grad Server Guardian pe server si Admin CS pe forum
    Locul 2: Grad Moderator pe server si Admin CS pe forum
    Locul 3: Grad Admin pe server si Admin CS pe forum
    Locul 4: Admin in teste pe server
    Locul 5: Slot pe server + MT

     

    Staff-ul eGaming isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul fara preaviz.


  5. -Nick : Johnny : X

    -Varsta : 20

    -Steam Id (Obligatoriu) : Il ai.

    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server : Mai mult seara, noaptea.

    -Ce expereinta ai ca admin? : 7 ani aproximativ, am mai fost admin aici.

    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : Medium

×
×
  • Create New...