Jump to content

shopinhoo

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shopinhoo


  1. "FanSharp" chiar nu stiu cum sa mai ma exprim atata prostie pe copiatu asta.

    Chestia asta crede-ma,nu am avut nici o intentie sau sa ne treaca prin cap sa copiem ,pur si simplu ne-a venit intr-o zi cu soare acuma daca s-a nimerit sa aveti si voi de ce sa nu mai facem?.Chiar vorbeam despre chestia asta cand sa facem "stai ca au si cei de pe lm,si daca facem iara iese scandal ca am "copiat".Unele chesti care sunt inspirate de acolo ne-am cerut voie si ne-a zis in felul urmator un moderator: "nu am nimic puteti face,dar tot o sa se trezeasca unu si o sa zica ca ati copiat".Acuma daca voi aveti un topic "Plangeri" noi ce facem sa nu il mai creem?,sau sa ii dam alt nume "Razbunate,Spuneti aici supararea.. ca si asa creca ati zice "Copiat"".Trimitemi te rog un PM sa vad daca este copiat exact asa cum este nu ideea ca ideea asa s-a nimerit sa fie, asta este ,daca s-a nimerit sa nu mai facem?.Voi ceva cu noi aveti numai la noi va uitati si numai la noi,dar incercati sa va uitati si la alte forumuri de sa:mp ,care eu m-am uitat si m-am si mirat,uite astia nu au nici un "suriver" care sa se razbune sa zica ceva pe acolo "COPIAT" de parca ati fi platiti sa faceti asta sa ne urmariti sa nu stiu ,daca castigati ceva norocul vostru,nu stiu ce sa mai zic,aici deja este 1.Invidia.2.Prostia.3.asa mai departe.

     

    Ce sa le faci sharp , le lipsesc playerii = sufera .


  2. Sa iti zic ceva eram la egalitate 13 vs 13, la terenu de tenis e perfect, lumea am chemato eu nu te mai baga daca nu sti :retard:

     

    Am sa stabilesc eu acel loc de war , sa vedeti loc nu TEREN DE TENIS , uitete si in reg , LOCURI RETRASE nu la intrare in LS :-j

    App erau 6 c'z si vreo 10 - 13 b'z .


  3. 6zxxxu.jpg

    Michael Jackson intentioneaza sa isi deschida, anul viitor, un cazinou la Las Vegas. El se va numi "Thriller" si va avea ca tema monstri zombi.

     

     

     

     

    Se pare ca starul are planuri de viitor destul de mari, el lucrand si la un nou album, la mai multe filme si se gandeste sa deschida si un muzeu unde vor fi expuse obiecte pe care le-a folosit de-a lungul carierei sale.

     

    De asemenea, Michael Jackson a decis sa plece intr-un turneu de trei ani dupa ce va sustine cele 50 de spectacole programate in Marea Britanie, la celebra O2 Arena din Londra.

     

    Surse apropiate starului au precizat ca acesta este interesat de orice afacere care ar putea sa-i aduca profit.


  4. Da , asa este , Server'ul chiar are nevoie de Helpers , fara ei nu o sa mai stie nimeni RolePlay , Sharp te rog rezolva , multi doresc sa invete RP , dar daca nu exista Helper's , nu cred ca cineva va invata.

     

    Idem , sharp te rugam baga iar comanda , ajutam playerii noi etc .


  5. Pleaca ba cu vamele voastre , nu ganditi doamne .. e oribil .. !! doar daca sa fie vama si un job anume ptr asa ceva iar cei ce au jobu sa stea la vamma. .

×
×
  • Create New...