Jump to content

Junior

Members
  • Content Count

    533
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Junior


  1. Singurul motiv pentru care spun DA este pentru ca Yakunza are 29 membrii si maximul este de 25 .

     

    Daca sunt multi jucatori care vor intr-o factiune cum este Yakunza sa se lase sa se depaseasca cu maxim 3-4 numarul de membrii.

     

    Ori marim numarul de locuri la factiuni ori lasam un plus de 3-4 jucatori la factiunile care stiu sa atraga players.

     

    Suna bine, bafta !!!


  2. Frumoasa melodie :( si acum o mai ascult .

     

    P.S. Te rog sa te uiti la commenturile de profil.

     

    Mai scriu si aici , poate o sa citesti si astfel ma poti ajuta :-? .

     

    "Salut Xanto

     

    Am auzit ca vrei sa muti server-ul pe Linux.

     

    Sti ca eu am probleme cu porturile si daca ai putea sa il pui pe UDP 9999 ar fi super deoarece pe acesta il am deblocat.

     

    Astept un raspuns ...

     

    Multumesc."


  3. Frumos filmul si poate mai facem unu sambata seara cand se strang mai multi playeri.

    Poate mai facem un war ceva :) . O sa discut cu Stix vineri seara sau sambata de dimineata :) .

    Sper sa fie de acord, pentru ca de restul ma ocup eu :O . Macar sa ne distram daca tot ne jucam :( .

     

    P.S. Frumos film :P


  4. Toate sunt superbe :)) .

    Cu Nightwish am crescut vreo 2 ani si m-a introdus in lumea rock-ului . De cand a plecat Tarja i-am ignorat pentru ca noul album(Dark Passion Play cu Sarah Brightman ca solista) nu mi-a placut mai deloc. Singura melodie frumoasa de pe noul album a fost "While Your Lips Are Still Red" cantata de Marco Hietala .

     

     

    Fav:


  5. Si eu astept sa iasa Starcraft 2 , pentru ca BROOD(primul Starctaft) a fost unu dintre cele mai reusite RTS-uri si a ajuns sport national in unele tari , cum ar fi Korea .... Am inteles ca Starcraft 2 nu o sa aiba LAN (that sucks ass) si o sa isi faca prezenta in primul trimestru din anul 2010. Diablo 3 si Starcraft 2 sunt cele mai asteptate jocuri de catre mine (i :-j Blizzard) .

     

    Spun asta pentru ca am jucat Diablo 2 si Brood foarte mult timp si au ramas inchise intr-o cutie undeva in creierul meu :)) .


  6. Era o zicala mai veche:"Nu te pune cu prostul ca are minte odihnita".

     

    Eu am facu post sa vedeti despre ce este vorba . Nu sunt obligat sa iti citesc jignirile si toate posturile off topic.

     

    Daca tu vrei sa ii convingi e treaba ta, eu le spun adevarul si dau exemple de situatii.

    Daca te nemultumeste ceva poti sa ma reclami unui admin de level mai mare.


  7. Ce trebuie sa scri atunci cand vrei sa conduci o masina in Moderntopia:

     

    "/me urca in masina

    /me baga cheia in contact si porneste motorul

    /startengine

    /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

    /me opreste motorul si scoate cheia din contact

    /stopengine

    /me coboara din masina" Edited by Tyger.

     

    Ce trebuie sa faci sa conduci o masina in GF:

     

    Te duci dai "F" si pleci.

     

    Diferenta intre Moderntopia si GF aceasta este.

     

    Eu unu nu am rabdare sa scriu atata pentru a conduce o masina sau multe alte replici pentru alte actiuni plus ca am o trupa super la LCN abia creata si nu vreau sa renunt.

     

    Voi decideti daca vreti sau nu asta :)) eu v-am dat un exemplu pentru a vedea ce trebuie sa faci pentru GF si pentru Moderntopia :X .

     

    Edit: Am copiat exemplu din alta parte de pe forum si am pus aici in scopul de a va arata o diferenta .


  8. Se pare ca toti care posteaza nu prea stiu ei cu ce se mananca.

     

    Cei care zic PRO moderntopia ori au probleme pe serverul de GF(adica nu sunt bagati in seama , nu au destui prieteni ca sa reuseasca un event ceva, nu au oameni in fanctiuni sau sunt civili, nu prea au viitor in GF, ori au ban).

     

    Ei cred ca daca bagati Modernutopia si au citit si ei un tutorial gata sunt maestrii. Spun asta pentru a incerca sa stopez vedetismele si replay-urile date aiurea si off topic pentru ca dintr-un topic de pareri a ajuns un topic de "eu stiu mai mult Hard RP decat tine si iti dau lectii".Nu cautam profesori de RP ci doar parere despre schimbare.

     

     

    Oricum sa va spun inca un motiv pentru care eu nu as dori schimbarea serverului pe Moderntopia.

     

    Am observat ca la noi pe server marii Hardcore RP sunt in ganguri si iei nu au pic de activitate de vreo luna incoa. Nu vad post pe forum sa zici ca organizeaza bataie sauvreun event important. TOt ce stiu iei este faptul ca sunt mari Hardcore RP si atat.

     

    Eu am discutat cu Ryder inainte de a construi factiunea LCN si am cazut de acord sa facem ceva frumos din ea pentru ca de aceea este una dintre cele mai atractive factiuni. Astfel am dezvoltat eventuri de WAR in fiecare zi(totul este discutat pe forum la factiunea noastra) si pot spune ca zilnic ne implicam in lupte cu Ykz, adica avem activitate si nu stam pe margine ca adevaratii Hardcore RP care se plimba cu masina toata ziua. Deja am format o "FAMILIE" in aceasta factiune si ne intelegem foarte bine plus ca m-am ocupat sa dezvolt si un server de comunicare care se pare ca a dat roade.

     

    Acesta reprezinta un motiv in plus pentru care as regreta sa schimbam in Moderntopia, faptul ca am reusit ceva frumos in LCN si merge super Ok.

     

    P.S. Am tinut sa specific de marii Hard RP pentru ca mereu aduc jigniri si posturi de "oameni mari"(NOT) celor care se opun serverului.

    Nu a dat nume ,dar o sa se simta si o sa mai posteze doua pagini de posturi ca sa imi explice iei mie cum e cu Moderntopia.

     

    Eu cu Ryder am depus mult efort in formarea unei familii in factiunea LCN si cand tocmai am reusit au venit astfel de propuneri :)) .

     

    Eu unu as dori sa continui pe modul actual pentru ca am o factiune buna si am muncit pentru asta.

     

    Eu am ce pierde, voi aveti numai de castigat. Nu am dat nume si imi cer scuze daca se simte cineva atacat. Este un punct de vedere.


  9. Daca lumea are chef de modertopia sa se faca server separt. Dupa aceea vedem care are succes mai mare si renuntam la unul dintre ele daca nu se pot intretine amandoua. Sunt convins ca dupa maxim o luna de modertopia lumea o sa se plictiseasca , deoarece este mult mai lent jocul(din pct de vedere al actiunilor). Nu exista players care sa stea sa iti faca Role Play pe moderntopia pentru ca nu au rabdare. O sa vedeti ca pur si simplu dati cu piciorul in ceea ce s-a creat pe sererul de GF.

     

    Acum o propunere pentru a vedea clar ce succes ar putea sa aiba acest mod.

     

    Hostati cele doua servere timp de doua luni. In urma unei analize decideti ce sa faceti. Multi vorbesc ca ar fi un lucru bun, dar iei nu au jucat in viata lor si nu stiu la ce sa se astepte, altii au jucat si nu au rezistat si acum fac tot felul de posturi aberante ca ar juca Moderntopia pe eG.

     

    Hostati ambele servere 2 luni si dupaia cereti pareri pentru ca nu toata lumea stie in ce se baga X(

     

    P.S. Iar s-a apucat Nervu sa faca off topic si sa jigneasca jucatorii care spun ca sunt contra. Ce fel de exemplu da el prin aceste posturi?? Va zic eu de "maturitate si intelepciune" :)):X NOT. Noi cerem parereri si el deja ne face "cai care vad numai in fata " si tot felu de aberatii dastea plus ca toata lumea stie cum injura pe forum. Topicul e sa iti dai cu parerea Nervule nu sa critici tu comunitatea.

    Read the title, that is if you can. In rest o zi buna :(


  10. Mie imi place modul GodFather si nu cred ca as avea rabdare sa joc Moderntopia deoarece presupune foarte multe replici de invatat, incurajeaza folosirea bindurilor(pentru text) si devine treaba serioasa. Eu m-am apucat de jocul acesta pentru distractie si sincer nu as vrea o schimbare pentru ca daca vreau asemanare cu Real Life ies afara =)) .

     

    Ideea este ca eu vreau sa ma distrez , nu sa stau sa ma plimb ca in Real Life intr-un joc. Pentru mine suna cam aiurea modul de Moderntopia si as prefera sa ies afara decat sa stau si sa scriu 10000 de replici intr-un joc. I Love the Godfather mod =)) .

     

    P.S. Gangurile ar trebui sa aiba o activitate mai mare, deoarece in ultima luna au stagnat. O noapte placuta.


  11. 2vta3bo.jpg

     

    1zvcyuq.jpg

     

    1ekje9.jpg

     

    Multumesc pentru cadou Bello :hi: .

     

    Apreciez efortul si sper sa continui cu PhotoShop-ul deoarece iti poate aduce painea pe masa intr-o zi =)) .(si nu glumesc)


  12. =)) Are you for real???

     

    In primul rand lasa-ma sa iti zic ca esti fraier daca te lasi de photoshop. ;)

     

    Faptul ca niste oameni nu apreciaza lucrarile tale nu trebuie sa te supere deoarece sunt niste critici bine venite si astfel iti poti imbunatati skill-ul. Daca dai cu picioru u can kiss my :X .

     

    Glumesc, dar intelegi ce vreau sa spun pentru ca esti istet.

     

    :D si nu uita ce am mai vorbit :(

×
×
  • Create New...