Jump to content

Konig

Members
  • Content Count

    101
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Konig


  1. Numai manca aiurea.Am vazut imediat ca a anuntat modul in care se desfasoara editia asta si era clar ca o sa deschida imediat.Nu iti convine ,esti liber sa parasesti competitia ,nu te tine nimeni.

     

    Eu n am treaba, am echipa buna. Ziceam de ceilalti, ca nu vor sa se inscrie.


  2. Ai 24h la dispozitie sa demonstrezi ce ai spus mai sus, treaba cu Iulyy10. Vorbesti numai prostii. Iulyy10 m-a batut in finala Turneului de FIFA08. La ce as risca sa ajunga el in finala si sa ma bata?

     

    Daca nu demonstrezi ce ai zis mai sus, nu mai participi in nicio competitie de FIFA08 cat sunt eu moderator. Daca demonstrezi, nu mai particip eu niciodata. Astept cu nerabdare.

     

    De ce sa nu mai particip? Ce ti am creat probleme vreodata? Eu am zis ce cred. Stiu ca sunteti prieteni. Cum putea iulyy10 sa se inscrie la cateva secunde dupa ce ai creat competitia daca nu ii ziceai tu? Si daca nu ma lasi sa mai particip, ma inscriu cu alt cont ce mare chestie.


  3. De ce nu lasi liber la echipe Radule? Stam sa asteptam o gramada de timp ca sa jucam. Cum vrei sa se inscrie 24 cand Iulyy10 se inscrie cu Bayern la cateva secunde dupa ce ai dat startul, doar pentru ca sunteti prieteni si i ai zis ca ai creat competitia. Ti se pare corect? Eu zic ca ar trebui sa lasi liber la echipe, sa nu mai fie discutii dupa meci cum ca unul a avut echipa mai buna decat celalalt.


  4. Procesor: Intel Core2Duo E8400, 3.00 GHz

    Placa video: Ati Radeon HD4850, 512 MB, 256 biti

    RAM: 4GB DDR2

    Placa audio: Realtek HD Audio

    HDD: 500 GB

    OS: Windows 7 Ultimate 64 biti


  5. Era o gluma la ce ai spus tu intr`un comentariu - "cat ii ridicati pe altii in slavi ... finala Bello - RaduReleu .", iar tu o dai deja in nesimtire. Probabil ca te crezi prea bun la fifa, si te a deranjat comentariul meu, spus sub forma de GLUMA. Intelegi? Probabil ca nu... Te las sa te ataci singur :))


  6. Eu sunt pentru.

     

    Si toti cei care sunt pentru, si se face campionatul, si cum ai zis si tu Radu, sunt la ju######tea clasamentului, si dau meciurile cu 3-0, sa primeasca o pedeapsa, nu stiu ceva gen suspend x zile, ban pe forum, chestii de genu`.

     

    Si inca ceva, dupa fiecare meci cel care posteaza rezultatul sa puna si o poza din meci, sa demonstreze ca a jucat. De preferat pozele sa fie facute cu snapsaver, pentru ca apare ora pe poza, sau cu orice alt program, numai sa apara ora. Eu doar am dat un exemplu.


  7. Toate meciurile jucate. Inca o editie fara infrangere 28Pct 1 singur egal :> editia trecuta am fost ATAT de aproape de finala :-w acuma trebuie sa fie a mea. Intram in 2012 si eu devin primu campion pentru 2012 :-w

     

    Daca, castigi, dai de mine in finala :)

×
×
  • Create New...