Jump to content

Justinx

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Justinx


  1. Votez pe : Dr. Dre

    De ce ? : Iarasi o alegere dificila. Ambii fac parte din istoria Hip Hop-ului american, mari personalitati si figuri ale acestei laturi. Cu au facut parte din acelasi grup muzical, NWA si in principiu canta acelasi gen, cei doi sunt foarte diferiti. Eazy era cu cativa ani in urma, mesajele sale majoritatea fiind vulgare si adresate conducerii si societatii in care traia. Dre, a abordat si alte mesaje si pe langa Gangsta Rap a trecut mai apoi si la Rap, G-Funk, etc.

    Totusi pentru eforturi sale si pentru activitatile dedicate Hip Hop-ului ii acord votul. Foarte multi celebri cantareti din ziua de astazi, de el au fost initiati si "invatati" (Snoop Dogg, The Game, 50 Cent, Bow Wow, Kurupt, Nas, etc. ).

    Votez pe : Dr. Dre

    De ce ? : Motiv-ul sus.

    Ai pus punctul pe i .


  2. Hmmm,nu pot spune ca esti profesionist, nu ma dai deloc pe spate cu aceste lucrari, cred ca daca ai GFX-ul, meritam lucrari mai bune si stiu ca poti.

    Cand am intrat pe portofoliu,am vazut primele lucrari am spus " WTF ? " , dar am dat pagina cu pagina si am vazut evolutia ta in acest domeniu.

    Salut @

×
×
  • Create New...