Jump to content

SySt3m

Members
  • Content Count

    1,107
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SySt3m


  1. Practic tot aia e. In functie de cum acaparezi cat mai multe cunostinte si te perfectionezi in PS iei note mari , care inainte pe baza lor luai gfx skill , acum nu mai iei , dar cunostintele raman , faci o clasificare si iei gfx skill-ul care il luai pe media de la Scoala PS.


  2. Nick: System

     

    Lectia: 9

    [url=

    Cand am timp si nervi intr-o zi sper sa o fac color... am stat destul la lectie si nici nu e completa 2.gif

     

    Examen:

    [url=

    Mai mergea putin lucrat.. nu sitam ce sa ii mai fac...


  3. Nume: Syst3m

    Perioada in care absentez de la scoala: 21.03-01.04

    Lectiile incluse in aceasta perioada: 9 , examenul

    Am un program incarcat din cauza scolii dar mai ales voi fi plecat din localitate in weekend si nu o sa dispun de PC. Sper sa termin totul inainte de 1 aprilie. Multumesc.


  4. Nume: YounG

    Perioada in care absentez de la scoala: 13.04-18.04 Am avut si inca am un program incarcat , nu am reusit sa termin inca lucrarea , mai am destul de mult.

    Lectiile incluse in aceasta perioada: 8 , o parte din 9


  5. Sper sa nu fie o problema ca am postat o lucrare mai mare, nu mi-am dat seama ca este atat, in ps era mult mai mica. Ori e de la browser, ori e posibil voua sa vi se vada la dimensiunea normala ... mie mi se pare cam mare si cam lq , dar in pc daca o pornesc nu este asa... pot sa o pun iar mai mica sau nu are nici o problema daca ramane asa ?

     

    La mine pe browser daca tin CTR+scroll up/down se schimba dimensiunea, daca o pun mai mica nu se mai vede lq si este mai normala.. da nu stiu cum sa fac asta din photoshop..

    Chiar nu mi-am dat seama ca este atat de mare si se vede lq , daca e mica nu mai e lq


  6. Interesanta lectia 7. Va fi ceva mai dificil deoarece nu avem totul "pe tava".

    Nu inteleg de ce la lectia 6 care a fost destul de simpla am primit 5 zile de lucru , destul de mult , si la lectia 7 care are un nivel mai inalt de dificultalte avem la dispozitie 4 zile.

     

    Nu vreau sa credeti ca v-am facut o observatie sau am obiectat cu ceva in legatura cu ce am zis mai sus. Doar ca nu are logica :) sper sa imi explicati de ce , sau poate a fost o greseala.


  7. Bleach! - Va recomand. Este foarte interesant si povestea avanseaza repede , este geva gen Naruto , doar ca nu va tine asa mult pana sa aflati ceva... Si Naruto este un anime frumos , dar pe locu 1 Bleach.

    Imi amnintesc si de Yu-Gi-Oh , Inuiasha , One Piece , Dragon Ball Z , Regele Shaman , Beyblade(nu cred ca am scris corect) , Bakugan , si multe altele.

     

    Vreau sa imi amintesc , daca ma puteti ajuta , era un anime cu carti , gen Yu-Gi-Oh , erau 3 scuturi albastre parca, si dupa ce se spargeau castigai... :))

×
×
  • Create New...