Jump to content

mynameisseby

Members
  • Content Count

    493
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by mynameisseby


  1. Salut, imi pare rau ca a trebuit sa renunt la functia de lider, dar nu am incotro, am ajuns sa ma rog sa imi primesc functia meritata si pe forum :)) aveam multe in cap si as fi vrut sa fac ceva frumos cu Bloods Gang dar nu imi place sa fiu luat de "fraier" aiurea. Nu dau mai multe detalii, va multumesc celor care a-ti fost langa mine cat am fost lider si celor care m-ati ajutat . Mult succes si ne mai vedem cu bine pe aici, si aveti grija ca nu se joaca curat :* .

    • Like 2

  2. Nu functioneaza timpul in inchisoare, a mers cateva secunde dupa a ramas blocat, la fel si cand dau cu ciocanul la /prisonwork nu scade ramane la fel ( nu am ceasul blocat ) . Am observat asta si cand aveam wanted a scazut foarte putin dupa a ramas blocat la un anumit minut.

     


  3. Ce jignire e aia pentru mute de 2 ore , aia ti se pare tie jignire ?Nu mi se pare jignire mai ales pentru 2 ore mute. " Asa ca incercati sa ii respectati pentru ca ei ajuta la mentinerea serverului. " 1. De ce sa te respect daca tu nu ma respecti. 2. Cu ce ajuti tu la mentinerea serverului ? =))


  4. Nick-ul tau: Silky
    Nick-ul admin-ului: smoker

    Reclam pentru: mute aiurea
    Scurta descriere: Am avut niste contraziceri cu el si cred ca de suparare mi-a dat mute pentru nimic zic eu.
    Dovada (poza ban-ului , warn-ului sau a oricarui abuz ):

     


  5. Nick: Silky
    Rank: 1
    Motivul pentru care faci aceasta cerere: Deoarece vreau sa ajut la dezvoltarea factiunii, sa aducem cat mai multi jucatori la noi si usor usor sa acaparam tot, plus de asta este factiunea mea preferata si aici ma simt cel mai bine, avand un istoric destul de frumos in SURENOS GANG.
    Ce idei noutati ai: Ar fi ok daca ne-am impune oarecum asupra unor jucatori din factiune cand este vorba de war-uri, rw-uri, si sa ne organizam cat mai bine sa avem de exemplu o ora anume cand sa ne strangem si sa facem ce avem de facut, chiar daca numarul de jucatori de pe server nu este favorabil.
    Ai conflicte cu membrii factiunii?(daca da, cu cine?) : Nu.
    Cum vei putea imbunatatii factiunea in cazul in care vei fi ales?: Chemand jucatori noi. Fiind online mai des si ajutand la diverse activitati, deoarece am experienta in a fi si co-leader , chiar si leader.


  6. Nickname: Silky

    Level: 18

    Varsta reala: 20

    Factiuni precedente: Taxi, Hitman, Bloods, etc.

    De ce doresti sa te alaturi gang-ului Surenos?: Pentru ca este factiunea pe care am condus-o intr-un timp si mi-a ramas cea mai draga si vraeu sa ajut in continuare

    In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am unul anume

    Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da

    Poti sa lucrezi in echipa?:Da

    Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:

    Alte precizari: -

     

    if you can't find something to live for you'd be better find something to die for !!!

    Surenos por vida !

    ( scuze am problema cu forumul)

×
×
  • Create New...