Jump to content

JigSavv

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by JigSavv


  1. Cum zicea unu mai sus, eleodor 2 3.gif Imi plac toate,ai un stil pe care si eu vreau sa-l urmez si care imi place foarte mult. Oricum in opinia mea ai fost unul dintre cei mai buni Photoshoperi de pe eG, dupa eleodor tu ai fost zic eu. Iar acuma ca nu e el,esti tu.

    Faptul ca nu lucrezi pe semnaturi dealea mari eu apreciez,altii fac semnaturi de 450x300 etc,le sterg toate cu smudge din colturi spre centrul semnaturi,spre centrul obiectului principal,le arunca un gradient si asta e lucrare,vai sunt THE BEST. Neeeahhh,nu-mi plac alea. Daca a fost sa primesc odata un sfat bun de la cineva legat de semnaturi,a fost acela de a nu pune niciodata personajul in centru,tot timpul ori spre stanga ori spre dreapta,(aviz unora care se cred zmei in PS)pentru ca de multe ori nu merge bine pe mijloc deloc. Iar tu se vede ca ai invatat cum trebuie,parerea mea. 1.gif

     

    Ca sfaturi la creatii eu n-am ce sa-ti dau,adica ar fi culmea sa zic si eu cum fac toti: eeee parca nu-i bine focalizaarea,lumina bla bla bla,coloristica,flow inafara de astea nu vezi nimic,aceleasi sfaturi de la fiecare. (COPY+PASTE de fiecare data) . Cand e sa primesti un sfat de la Graffer,vezi cum isi dau fiecare QUOTE unul de la celalalt,si atata tot.

    Daca e un Portofoliu care isi merita locul la PRO,atunci asta este,printre putinele de altfel.


  2. pfff

    host_logo_by_sebiss-d56plbi.png

     

    Salut,tot ce ai facut aici este vectorial ? Daca da ai putea te rog frumos sa imi dai si mie prin PM vectorul de la roata aceea din centru ? Il folosesc cu Copy Right de la tine (adica cu nickname-ul tau),daca e al tau.

    Astept raspuns,mersi mult,bafta.


  3. deW: Daca ai zice locurile mai exact unde scade/creste fps-ul,probabil atunci mi-as da seama in mod sigur daca e de la placa video sau sunt setarile placii video (din driver).

     

    Si eu cu o tampenie de 8400 GS,am jucat MW,MW2,MW3,BF2,Crysis 1,2(unele la detalii mari) dar cand am ajuns la GTA 4 am avut niste probleme cu FPS-ul. Asa ca poti sa fi sigur ca jocul acesta a fost un esec dupa cum spun foarte multi ,mai ales cand vine vorba de optimizarea lui. :D

×
×
  • Create New...