Jump to content

Aquin

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aquin


  1. Salut,chiar daca uni nu vor fi de acord as vrea sa fac si eu o propunere.Sa se deschida un server de samp Hard-RolePlay adevarat,in Romania nu e niciun server de genul asta,eu cred ca multi romani ar vrea sa joaca pe un server Hard-RP.Uitati cateva idei care poate o sa va incante.

    1.Mi-as dori sa fie cat mai multe job-uri secundare:Detectiv,Avocat,Barman,Dealer de arme,dealer de droguri,whore,taxi,bus drive,trucker,fermier,pizza boy,spalator de strazi,gunoier,boxer.Fara car jacker.

    2.La benzinarie sa nu fie sa bagi maxim in rezervor,sa iti alegi tu cati litrii de benzina vrei:EX:30%-60$

    3.Factiuni sa fie decat cele ale statului nu privatizati de ex:Medic,Pompieri,Serviciile Secrete,Politia San Fierro|Politia Los Santos,Primaria Los Santos/San fierro,Politia Rutiera,Ar###### Romana,departamentul de politie, sa nu fie ganguri si alte alea,alea daca playerii vor le pot creea cu cerere pe forum.

    4.Daca te omoara cineva sa nu mori direct si sa de dea la spital.dupa ce mori sa ai la alegere:/Accept death sau /Service medic(unde vine medicul si te duce el la spital,facand roleplay desigur)

    5.Politia cand baga pe cineva la puscarie mai intai ai face dosar penal (prin role Play desigur):Ex:Politia:Numele complet,Oras Natal,Varsta sau mai pe scrut sa prezinte buletinul.

    6.Daca s-ar putea sa fie toate casele deschise si fiecare player cu masina lui personala si playerul sa aibe maxim 3 masini personale.

    7.Sa iti poti schimba hainele la Binco si sa fie diferite accesorii:Palarie,Sapca,Ceas,Ochelari,Telefon,Casca Helmet,Lanterna(o poti folosi sa iti pui cercel in ureche)toatea astea sa se poata redimensiona.adica sa se faca mai mare sau mai mica sa o pui mai sus sau mai jos in functie de caracter.

    8.La job-ul trucker sa poti incarca marfa legala sau ilegala pentru care politia te poate prinde.marfa ilegala sa fie:materiale,droguri arme iar cea legala sa fie:haine,produse pentru 24/7

    9.In cele 3 orase sa fie cate o reprezentanta de asta de masini de unde poti cumpara masini.

    10.Levelul sa se faca normal adica de la lvl 1 -2 trebuie sa faci un anumit numar de ore 8 sau 6 si sa cerasca din 2 in 2 de la level la level:Ex 1-2 trebuie sa faci 8 ore iar de la 2-3 trebuie sa faci 10 ore.

    11.Sa poti sa faci afaceri de ex sa fi directorul companiei taxi si sa cumper din banii tai masini pt taxi la medic sa fie la fel.Cum ar fi sa investesti bani in propria ta afarece.

    12.La inceput sa dai de scoala de sofer la ACR cu un instructor in masina care te v-a supune la niste intrebari la fel ca in viata reala.Dar ce-i drept sa poti conduce si fara permis,astfel politia v-a face mai multe controale.

    13.Sa fie 2 posturi de informatie cum ar fi:San News Los Santos si Serviciul de informare San Fierro.am dat un exeplu(aceste 2 tot asa sa investesti bani in afarecere la fel ca si taxi) ca doar nu o sa plateasca statul masinile pe care le cumperi.Sa se dea live cu fiecare stire importanta:Accident,alegiri noi la primarie etc.

    14.Mi-as dori ca playeri sa faca mult mult RP asa e frumos.

    15.Cand esti la puscarie sa poti sa iesi si afara in aer liber unde sa fie o baza sportiva,de baschet,o sala de fitnes,sa poti sa te duci sa mananci la puscarie(burger sau etc sa nu mori de foame).

    16.Sa fie o comanda prin care poti sa-ti pui accentul:/accent(Moldovean,Ardelean,Oltean,Muntean,Italian,Englez,etc..)

     

    Stiu ca unii o sa rada,dar mie mi se pare ceva frumos.

×
×
  • Create New...