Jump to content

ValkiR

Members
  • Content Count

    3,818
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by ValkiR


  1. Tin sa te contrazic, Phantom. In regulamentul de wanted scrie clar:

     

    In schimb agentii nu sunt obligati ( nici interzis nu au ) sa intrebe membrii mafiilor sau gangurilor daca se predau ... Ei ( playerii mafiilor , gangurilor ) sunt obligati sa avertizeze copul prin orice mijloc rapid ca se preda Ex : /w , /me , /s.


  2. Parerea mea este ca un Hitman ar trebui sa aibe acces la cat mai multe skin-uri, mai ales pentru undercover. De ce? Din punct de vedere Role-Play, una dintre abilitatile unui asasin platit este sa se "piarda" prin multime, astfel incat victima sa fie incapabila sa il mai detecteze atunci cand se afla un contract pe capul sau. Asadar pentru un Hitman, cu cat are acces la mai multe skin-uri, cu atat mai bine este pentru el si pentru "munca" pe care o depune. :)

     

    PS: Sa nu uitam de comanda de /ram, care e la fel de role-play. :)   

    • Like 2

  3. Intr-o zi, la ora de dirigentie vine diriginta imbracata elegant, intr-un costum, si ii intreaba pe elevi:

    - Va place cum m-am imbracat azi?

    Elevii: - Daaaaa!

    Bula: - Nuuuuuu!

    Diriginta indignata ca nu i-a multumit pe toti, vine a doua saptamana intr-un tricou si pantaloni scurti. Ii intreaba din nou:

    - Ce ziceti, va place?

    Elevii: - Daaaaa!

    Bula: - Nuuuuu!

    Nu mai stiind ce sa faca, a treia saptamana vine goala pusca, avand pe ea doar 3 frunze, 2 la sani si una in zona erogena. Ii intreaba disperata:

    - Acum va place?

    Elevii: - Nuuuuuu!

    Bula: - Daaaaaa!

    Dupa ce se aude clopotelul de pauza, toti elevii ies din clasa, mai putin Bula. Diriginta curioasa il intreaba:

    - Bula, de ce nu iesi si tu afara precum colegii tai?

    La care el:

    - Astept sa vina toamna!

     

    :trolled: 4.gif

    • Like 3

  4. Mama, a trecut timpul, nu gluma. Parca ieri am auzit si eu de Sharp Orizont si de toti membrii comunitatii care erau pe vremea aceea, dar totusi, nu erau asa de multi pe cat sunt acuma. Atunci totul era mai simplu, plecand de la forum pana la serverele de Sa:Mp, CS si WoW. Oricum, mie unul imi pare bine ca am ajuns sa dezvoltam aceasta comunitate impreuna cu ceilalti membrii ai comunitatii, indiferent daca fac parte din staff sau nu, iar atata timp cat continuam sa facem asta, este un lucru bun, nici pe departe rau.

     

    Pe aceasta cale tin sa spun si eu un La Multi Ani, multa sanatate membrilor si in special celor din staff, si toate cele bune.


  5. Cei din grupa D, Knz88 (Tottenham Hotspur) si Razvan_Razvan (Corinthians), va rog frumos sa faceti cumva sa jucam meciurile pana Duminica, deoarece Luni o sa plec din tara, iar marti si miercuri nu cred ca o sa am timp sa le joc. Daca pana Duminica la ora 22:00 nu jucam meciurile, o sa fiu nevoit sa trec victoria la masa verde :P Multumesc de intelegere :)

     

    PS: Id-ul il gasiti pe profil la mine.

×
×
  • Create New...