Jump to content

gavrilasflorin

Members
  • Content Count

    424
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gavrilasflorin


  1. Un wipe ar ajuta. Trebuie facut un update major cu sugestiile propuse de playeri.

    Trebuie sa o luam de la 0. Promovare multa si concursuri pe masura odata cu redeschiderea server-ului. Lumea trebuie sa isi dea interes. Sa fim mai buni unii cu altii, sa lasam suferintele de player vechi de le vad pe la unii. In special daca vrem sa vina playeri noi. Helperii cand se duc la un player nou la needhelp sa aiba un plan cum sa-i prezinte server-ul. Si chiar daca nu e la needhelp, sa fie atentionat ca un player nou si-a facut cont si sa ii prezinte server-ul. Chiar daca da needhelp sau nu. La fel si adminii. Atat pentru inceput. Daca imi mai vin idei, revin cu un post.

    Aici ai dreptate ..un wipe ar ajuta mult si ar fi ok sa se scoata unele update-uri inutile si bagat ideei propuse de playeri .Si ar mai fi ok un wipe si la leaderi adica cel putin la leaderi pentru ca majoritatea sunt inactivi sau au demonstrat ca nu sunt capabili de leaderi si deja stiu 2,3 dar sunt amici si nu le dau nume ca nah.


  2. Pana acum nu am avut nimic cu tine, dar!!

    Mai da-te-n plm de prostu drq care esti, esti pe langa teme total, nu inteleg ce vrei sa spui cu x cu y.

    Cert e ca tu scriptezi sau ajuti, dar dupa cum se vede esti ZERO barat.

    Nu inteleg de unde pana unde iti dai tu cu parerea, sa faca x si y nush ce drq.

    Problema este urmatoarea ca pe tine si restul va doare in brisca, dureaza 2-3 luni sa se faca un update si ala vai de morti lui.

    A fost comunitatea ridicata cat de cat am ajuns la 100 playeri si gata, nu s-a mai vazut nici-o activitate din partea voastra.

    A fost flodat sv, picat, la fel va durut in brica dupa o sapt chiar 2 s-a remediat problema. De aici se si observa lipsa de interes.

    Cand citesc ma ia capu, nu am vazut sa vina unu sa zica, da bai frate uite: asta si cu asta asa sta treaba, o dam cu x si y noi.

    Hai sa dam si cateva exemple unde te incadrezi tu.

    Avem jobul farmer da? Bun la skill 1 iei 4k, skill2 - 6 si tot asa.

    Avem si jobul pizza boy, skill 1 5 curtse 2k, la skill 2 avem 7 curse si 4k. pai cum drq vine asta ma? ca esti mare om si scripter, gandesti dean pulea. tu in loc sa scazi sau sa faci acelasi sistem si sa iei bani mai multi, tu il pui pe x si pe y sa mai faca 2-3-5-n curse in + ca sa mai iei 2k.

    Ati facut o ajustare la skillul arms dealer si ca sa vezi si tu dracia drq, acum poti sa vinzi materialele dar a-ti stricat sistem la miser, acum se prepara arma cu aceleasi materiale cu toate ca ai skill 3 la miser.

    Bun, avem un sistem nou de rival war, cum castigi un teritoriu primesti 2500 mats, pai cum drq vine asta? cine ti le da? pica asa din cer?

    Am facut o propunere la sistemul de rival war in care sa se foloseasca materiale si drugs pentru a putea da un rival war, si ma luat in ras domul Rakku, ca de unde am gandit eu asta, pai lasa ma ca e mai bine sa pice din cer 2500 mats decat sa puncesti sa faci materiale pentru a da rw, si de aici se deduce si activitatea pe sv.

    De aici se deduce si revolta cu administratorul, pentru ca aceasta comunitate nu mai are un sef, fiecare face ce vrea, si cum vrea, un haos total.

    Sper ca te-am lamurit si acum sa nu mai fi tu mare cocos pe aici.

    Am avut un comportament destul de curat pana acum ceva timp in acesti 7 ani, dar acum nu se mai poate.

    Ai dreptate....egaming nu are un sef! Fiecare admin face ce il duce capu .

    Acu ceva timp am vazut pe la plangeri un admin ce zicea: Noi cand banam pentru hack ne vorbim toti si bla bla bla... dupa o zi se baga marci si vine cu o vrajeala si ii scoate banu acelui codat pentru faptu ca sunt ''prieteni'' ..asta e doar un exemplu care demonstreaza ca in staff sunt probleme si normal sa fie asa cand acolo fiecare face ce vrea...si sa nu zica astia din staff ca nu e asa ca o stiu si ei ca sunt plictisiti de eg


  3. Vad ca pe robert tot mai multi il critica ceea ce devine penibil.Deja a spus arsura in mare parte de ce merita robert numai respect si nu doar atat ...stiu de cate ori m-a ajutat pe mine robert ,orice problema aveam a incercat sa ma ajute si nu l-am cunoscut deloc si nu sunt singuru care la ajutat.. sunt multi ...si acuma unii sa vina cu critici si cuvinte urate despre el e cam aiurea si de la acei playeri iti cam dai seama de ce nu prea functioneaza eg.Noroc


  4. boss nu cred ca era nevoie de parerea unui analfabet notoriu in stare de degradare, uita-te la tine ca arati putin deformat si nu ne mai da pareri de genul.

    brown sau cum te cheama propunerea pe care am facut-o eu este aplicata pe serverele de 1000 playeri, de aia aia au asa multi playeri si o duc bine.

    Tu esti scheletu ala ambulant care si-a cerut scuze cand ti-am zis ca te caut cu razvanb? a da....tu esti ratatu ala ,noroc 

     

    Marci edit: supend 7 zile / limbaj

  5. A da..cica e un admin nu-i un necunoscut:(

     

    PAI CINE PLM IS SI ADMINII ,IS CEVA PRESEDINTI SAU CEVA MARI SFINTI ?!

     

    Si sincer am jucat si eu cateva saptamani pe marele srv care esti tu ''marele admin'' inafara de copii retardati nu prea am vazut inca un pic si e stunt acolo.

    Pot face si o comparatie intre playerii de acolo si playerii de pe eg.. .: Playerii ''idioti'' de pe eg ii intrece cu mult pe aia ''destepti '' de acolo..ma refer ca is cu un nivel mai mare peste aia ...deci e clar de ce 1000 de playeri is convinsi asa usor sa fie prosti...baftalo m3n.

     
    N-a mai mers edit
     
    Marci edit: supend 7 zile / limbaj

  6. Bai, cand va aud cu cacaturi de genul imi vine sa va injur grav.

     

    Daca nu aveti chef sa suportati teste TW, nu intrati in mafie. De ce pe ###### si ######, servere care erau 1000 playeri constant toata lumea e de acord cu chestia asta iar voi aveti spasme cand auziti de cuvantul teamviewer? Pentru ca nu stiti sa va ascundeti codurile si va e frica...

     

    Nu e un necunoscut care intra cu teamviewer la tine in PC, e un admin si il poti inregistra si tu in caz ca face ceva, doar nu ai filme porno cu ma-ta pe PC si ti-e frica sa le vada adminul...

     

     

    Hal de mentalitate.

    Bai asta care  inca un pic si mori pentru un amarat de samp...eu sincer nu am incredere nici in prietenii foarte buni din realitate dapai la un necunoscut virtual.Si tu crezi ca toti astia care nu vor team is codati ? nu prietene....astia au o varsta mult mai mare ca a ta si a multora ca tine..sau cel PUTIN, caracteru/mentalitatea e mai dezvoltata .(ca stiu ca vi si-mi zici ca ai 50 de ani.)


  7. Nume: oldMVP

    Sugestie: Propun ca modurile de tip CLEO sa fie interzise pentru membrii factiunilor DM ( cum este pe serverul pe care il stiti cu totii ), deoarece majoritatea codurilor sunt pentru cleo. Pe langa asta, propun realizarea unei comenzi de tipul "/hud" si de acolo sa iti poti alege "digihp" si "showfps". Propunerea in mare parte este copiata, dar cred ca poate ajuta serverul prin reducerea codatilor.

    Ce idei aveti in capu ala mic....Boss ,v-ati saturat de aim ,sau?

    Vad ca fostii ce-i mai mari codati de pe srv vin cu propuneri d'astea...

    Tin sa cred ca adminii nu stiu face diff dintre cod si skill sau nu au timp sa urmareasca un codat ...zic asta pentru ca ei sunt total de acord cu team wieweru ala sau prostia asta ce zici tuare dupa parerea mea e ceva banal ceea ce vreti sa se faca si sincer doar un retardat ar fi de acord cu sugestii d'astea... din cauza ca: Cineva cu un pic de creier n-ar lasa un cunoscut sa-i intre la el in pc.sau cineva cu cap stie ca exista foarte multe moduri in cleo ce face jocu mai frumos.noroc


  8. Eu zic pro si cred ca ar aduce un foarte mare plus pentru ce-i noi si i-ar atrage...La ceea ce ai zis tu walker, nici eu ca joc de vre-o 2 ani ,nu prea stiu sa ma uit pe forum la masini,conturi,cand a fost infintat si bla bla ..dapai unu nou :)) si sa intrebi adminii nu cred ca e  o idee buna la ce activitate au.


  9. CONTRA !

     

    Lasa frate tonomatu acolo.. Asa este eG de cand m-am apucat am multe amintiri... Batai la GARA SF pt heal,duele deagle la tonomat , clowni etc.... Nu trebuie sa schimbam jocul in totalitate cu aceste propuneri.

     

    Ce am scris mai sus o sa inteleaga doar generatiile vechi de sampisti.

    Ce a fost a fost si nu va mai fi.


  10. Total contra .Acolo isi dau datele pentru ca sunt toti ratati si copii de pe stunt ,nici eu nu as fi de acord sa intre cineva la mine in pc...cu ce drept sa intre?ca nu sunt in stare adminii sa faca diferenta dintre skill si aim ?pai asta numai e treaba noastra.Iar faptul interesant ca propunerea asta o propune marele ''addonis'' pai daca se implementeaza chestia asta tu esti constient ca numai mergi la waruri ? pff....copil fara creier:)) (stii la gluma) bafta


  11. din câte imi aduc eu aminte când s-a facut această sugestie sa fie sistem de rw actual toata lumea era fericită il pupati si in cur pe bogdan pâna si garda au renuntat la functie sa se faca Mafeot sistemul actual e beton :*** 

    Normal ca toata lumea e fericita cand se face un update mare si se vedea a fi ceva frumos dar pe parcus n-a fost cine stie ce.E frumos pentru copiii de 12 ani ca tine sau ai mai mari care inca se uita la tom and jerry ca le plac mult culoriile alea.In fine, faca ce vor.. eu inca raman la parerea ca mai mult de 50 playeri n-o sa fim ...si asta o sa stiim sigur la o saptamana dupa ce se va implementa noul update,depinde ce sugestii vor fi luate in calcul si inca un lucru sigur e ca daca ce-i din sfaf vor face tot cum vor ei si nu dupa placul playerii-lor atunci cu siguranta egaming e ca si mort. peace.


  12. Contra.

    Sistemul asa de RW este mult mai frumos, poti sa ai un oras intreg doar al tau! Poti sa cuceresti spawn-uri, ceea ce nu e foarte usor.

    Si pe ce-i in dm crezi ca ii intereseaza ca poti avea un intreg oras sau sa ai nu stiu ce spawn? noi vrem actiune ,ceva ce nu ne plictiseste ceva ce putem face frumos si rp ,nu cum este acuum mergeti singuri si stati pe un teritoriu si vai...cand dau pe mapa imi creste inima ca acel teritoriu este colorat cu culoarea factiunii mele ..pff..ar fi bine sa=l cautati pe motanul ca el va stie explica mai bine si are niste idei geniale pentru rw .pacat ca unii din staff si-au batut joc de el ca la usa cortului.


  13. Sunt sigur că dacă era vechiul sistem se cerea schimbarea lui cu asta.

    Inainte de a fi implementata prostia asta de rw ce ii acum toti vroiau imbunatatiri la cea veche dar voi ati bagat una noua si vai de ea...se si vede diferenta intre ele 2... dupa metoda veche playerii sau plictisit dupa ani de zile dupa cea noua din primele saptamani s-au plictisit cu totii...Iar tie sergiu poate iti convine noa metoda de rw ..si mie mi-ar conveni daca n0as activa prin dm. multa bafta.


  14. Hmm,total pro  din cauza ca noi avem nevoaie de playeri noi ,nu? 

    Pe egaming update-urile au fost facute sa multumeasca pe jucatorii vechi si nimic pentru ce-i noi sau incepatori.

    Acum cred ca ar fi momentu ca ce-i din staff sa faca ceva sa-i ajute pe ce-i ce vin noi sau aia mai newbie,ceva ce sa-i si atraga. Cred ca intelegi ce vreau sa zic.numai bine!.


  15. Ai dreptate neagule ...pentru prima data in viata ta, dar ai dreptate ! :)) (glumesc cu tine ) Cel mai bine e sa revina la vechiul sistem de rw si sa faca mici imbunatatiri.O prostie mai mare ce este acum la rw n-am mai vazut. Si sincer iti zic eu habar n-am unde sunt spawnurile la factiunile dm .dracu stie ce ii acum ..stiu ca totul e colorat,mai ceva ca intr-un joc mario.. . Total pro la ce ai propus.Numai bine!


  16. PRO!!!. Foarte buna ideea ,chiar m-am gandit si eu la ceva de genu dar n-am stiut ce si cum.. daca s-ar face si cateva imbunatatiri la ideea ta prime ,ar fi extrem de misto ..bravo baiatule.

    P.s- de minim 2 ori si maxim 4 ori ar fi super . doar odata pe saptamana sau in fiecare zi n-are nici un farmec. 

×
×
  • Create New...