Jump to content

ChoCaPiK011

Members
  • Content Count

    1,137
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by ChoCaPiK011


  1. 10 hours ago, iTA said:

    Eu zic ca la prima abatere sa se dea wanted 1 si la a doua apatere sa se dea ce este in wanted list pentru infractiunea comisa.

    Sunt pro cu cele spuse de italianul .

    Este adevarat ca unii pot "abuza" de acest level , dar nici nu poti neglija playerii nou veniti.


  2. Exista telefoane / sms /fb etc. Cum altii l-au sunat pe ciocapic asa o sa-l sune si pe asta sa-i spuna(asta daca nu stie deja).

    Nu conteaza stam spec si vedem.

    Ce dudu esti supy ca a luat georgica ban? Mai urmaritil pe old daca vreti dar atata timp cat a avut dovezi nu vad de ce ar mai fi suspect nu e ca altii sa aduca numai vorbe in vant...

  3. Dovezi recente: 

     

    Video 1: link

     

    0:20 - Aim test de pe jumbalauu sare pe kansas.

     

    Video 2: link

     

    0:05 - Tragand in kansas ii sare inapoi pe exact, prea dubioasa este viteza cu care se duce sa poti spune ca asa a vrut el sa traga sau pentru o scuza din nou de bug vizual.

     

    Video 3: link

     

    0:44 - In afara ca loveste totul cu o precizie uimitoare fara sa rateze un glont, la /aimtest din secunda 0:44 cand trage in crack si acesta dispate de la aimtest ii sare pe spuzy.

     

    Video 4: link

     

    2:14 - Alergand dupa supyz, ii sare tina pe seb0ne, acesa iasa dupa server, si imediat vedeti cum ii sare efectiv pe supyz, sper ca acesta sa nu fie alt bug vizual.

     

    Video 5: link

     

    Ce s-a intamplat cu skill-ul de l-a avut pana in clipurile precedenta, si ju######tea filmului 4, cand s-a prins ca dau aimtest pe el. Se vede clar ca in video 5 ca nu mai are acelasi skill ca in toate clipurile aduse pana acuma.

    Uite george ->https://www.youtube.com/watch?v=7uclJo5ZGfE . Degeaba tot incerci ca oldmvp nu foloseste niciun program ajutator :)

×
×
  • Create New...