Jump to content

SCA12

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SCA12


  1. Eu nu pot sa astept inca 1-2 zile fiindca sunt multi care vor sa intre in factiune, daca tu ai fost inactiv si n-ai intrat de pe 02/10/2016 poftim nu de pe 01/10/2016 asta e problema ta :-? Si eu lucrez, si eu am multe lucruri de facut dar imi fac timp sa intru in fiecare zi !

     

    Fraza de mai sus cu rosu m-a facut sa rad, ai spus aceasta fraza de parca sunt minim 200 de jucatori care se joaca zilnic, daca erau 200 de jucatori ii demiteai daca nu intra din 3 in 3 ore in joc, noi suntem toti playerii 50 si imi spui mie ca toti vor in hitman, cred ca si liderii de la celelalte factiuni vor in hitman dar ii respingi tu, sa lasam scuzele astea ieftine ca nu sunt pentru mine, sunt pentru cei care au venit recent pe comunitate ca daca stau sa ma gandesc mai bine tu nici nu erai aici cand jucam eu.  :closed:

    • Like 1

  2. Asteptam un raspuns de la SCA12 daca doreste sa reintre in factiunea Hitman Agency !

     

    O zi placuta !

     

    Cum sa mai intru intr-o asemenea factiune in care daca depasesti limita cu 1 minut te demite, cum a spus si sergiu, ar trebui sa astepti si tu 1-2 zile ca poate avem si alte preocupari sau alte probleme, intru in factiune ca a doua zii sa fiu demis aiurea, puteai sa-ti dai seama foarte usor de la acel Avertisment, eu nu stiu de ce m-ai acceptat daca voiai sa ma demiti asa repede sau nu ma voiai in factiune. Cum vreti voi sa dati inainte cu asemenea gesturi nu pot sa-mi dau seama.  :throw:


  3. Ai acumulat 3 zile in care nu ai fost online si ti-am dat /ouninvite pentru inactiv neanuntat :

     

    Problema este ca ai primit Avertisment de la Kahn95 pe data de 02/10/2016 iar mie /members 8 imi arata altceva :

    /  posibil sa fie o greseala de la server !

     

     

    Asteptam decizia lui sergiu !

     

    Este clar ca este o greseala, eu am fost logat la data care ai spus-o tu, problema este ca eu am stat afk pana a doua zii si nu m-am mai logat, eu eram deja online si pe data de 02, deci practic si de drept am fost demis aiurea.


  4. Nick-ul tau: SCA12

    Nick-ul admin-ului: Korleone

    Reclam pentru: Cred ca el raspunde la plangeri la misto, sa zica ca da un raspuns.

    Scurta descriere: El cred ca acorda pedepsele in functie de persoana care este recla###### daca o cunoaste sau poate arunca la misto niste raspunsuri la plangeri ca altfel nu imi pot da seama ce criterii de calcul are. Adica eu pentru 2-3 injuraturi am luat mute 6 ore si LaRkiNN pentru 10 injuraturi ( vreo 15 poze ) primeste mute 4 ore. Nu pot sa imi explic, chiar vreau sa vad si eu ce argumente imi poate aduce el. Dupa logica lui, daca injuri putin te pedepseste mai mult daca injuri mai mult te pedepseste mai putin.



  5. Nick: EuGeN85

    Reclam pe : SCA12 (facut pentru alocatie)

    Motiv: Limbaj

    Dovada: Click

     

    Sincer iti spun, datorita tie se lasa multi de server-ul acesta, te rog sa te uiti la aceasta poza si sa te uiti si la ceas, tu ma omori primul si nu iti zic absolut nici un cuvant poza, eu sa nu stau sa fac plangere cum se poate vedea in poza ta am revenit si te-am tratat cu aceeasi moneda pentru ca asa am considerat ca este jocul mai placut, te-am omorat, dar tu spre deosebire de mine tu m-ai injurat, eu nu suport ca cineva sa ma injure si de aceea am reactionat asa, adica tu incepi si ma omori si nu iti zic nimic, incepi si ma jignesti si ma provoci si apoi vii sa imi faci plangere ? Sincer iti spun ca nu esti sanatos la cap, adica tu ma omori si nu iti zic nimic, eu cand te omor vii si ma injuri si acum imi faci plangere dupa ce ma provoci ? Eu sincer ma mir cat poti sa fii de "destept".

    Dupa cum vad chiar si aici pe forum in paranteza ma jignesti si ma provoci, daca te jignesc iar incepi sa imi faci plangere ca te injur, esti penibil sincer.

    Astept sa fie sanctionat chiar si pe forum pentru provocarile si jignirile pe care le face.

    Nici nu trebuie sa ma obosesc sa mai pun eu alte poze, se vede chiar din pozele tale cum ma jignesti si ma provoci, cum voiai tu sa reactionez, ai fi vrut sa vin sa te pup si sa-ti dau eventual niste bani ? M-ai omorat, m-ai jignit si ti-ai asumat, trebuia sa fii constient ca-ti raspund cu aceeasi moneda, chiar din pozele tale se vede CINE A INCEPUT SA OMOARE SI CINE A INCEPUT SA JIGNEASCA.


  6. fkbez6.jpg

     

    Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, spune că Gnohere a revenit la sentimente mai bune și sunt șanse să revină la prima echipă după o perioadă la echipa secundă.

     

    "După tevatura de ieri am discutat, alături de domnul Negoiță, cu «Bizonul» și acesta a înțeles că e trimis la echipa a doua pentru că presiunea mediatică a fost foarte mare pe umerii săi, așa cum a spus-o chiar el.

    S-a dorit să fie o schimbare pentru Gnohere, care să îl ajute să revină la un nivel bun de concentrare. E adevărat că avea termen până ieri să dea un răspuns, dar, după ultima discuție, negocierile continuă și cred că după o perioada scurtă la Dinamo 2, în care să se relaxeze psihic, va reveni la prima echipă să ne ajute.

    Dacă va semna, bine, dacă nu va semna, iarăși bine, situația va fi aceeași, sperăm să fie în continuare jucătorul pe care toată lumea îl știe și să ne ajute cât mai mult până i se termină contractul cu noi", a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.ro.

     

    Ieri, Gnohere l-a contrat dur pe Ionuț Negoiță și a transmis în direct la Digisport că nu va mai semna prelungirea: "E clar că nu mai au nevoie de mine. Mi-am redus pretențiile, nu au acceptat această a doua ofertă, m-au trimis la echipa a doua, înseamnă că nu mai au nevoie de mine.

    În momentul ăsta aș vrea să plec din România pentru că nu eram obișnuit cu ce s-a întâmplat în jurul meu din punct de vedere mediatic. Este o lipsă de respect, nu voi semna prelungirea, voi rămâne la echipa a doua cât va trebui!".

     

     

    Sursa: www.gsp.ro

×
×
  • Create New...