Jump to content

MoSulica

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MoSulica


  1. Dupa cum ati aflat, s-a deschis un loc pentru inchirieri auto in orasul nostru.

     

    Grotti ofera servicii de inchirieri masini in sistem rent a car pentru calatorii de afaceri si in scop turistic, atat pentru Liberty City, cat si pentru intreaga tara.

     

    Apeland la serviciile de rent a car, grijile dumneavoastra isi gasesc rezolvarea. Un lucru important, masinile inchiriate de la rent a car Grotti au preturi pentru toate buzunarele, clientii avand posibilitatea de a alege dintr-o gama variate de masini.

     

    Intrand de putin timp pe piata rent a car din Liberty City acesti oameni isi propun sa se diferentieze de celalte firme de inchirieri masini prin calitatea serviciilor, profesionalism si, nu in ultimul rand, cele mai bune preturi. Grija fata de client si calitatea ireprosabila a serviciilor sunt punctul nostru forte.

     

    Inchirierea de masini se face foarte simplu: veti fi intampinat chiar la sosire, in parcarea de langa banga Liberty City. Tarifele sunt afisate la fiecare masina.

     

    dzjhfn.jpg

    33ti5vo.jpg

    2n9jofn.jpg

     

     

    Va asteptam !


  2. Bugul: Cad cand intru intr-o camera.

     

    Descriere si detalii: Mi-am cumparat o casa, dar 2 camere nu functioneaza. Prima camera (cea din dreapta) are o usa dar poti trece prin ea si o sa cazi in gol.

    Cea de-a doua camera (stanga) are un interior frumos, dar cand pasesti peste pragul usii cazi la fel, in gol.

     

    Screenshot-uri:

     

    Aici este locatia casei.

    Cele doua incaperi cu probleme.

     

    UPDATE

    Tot perele e buguit plus usa de la intrare in casa. ID de la casa e 15. Te rog fa ceva daca poti.


  3. Se spune ca, in vremuri grele, singurii care au de lucru sunt ziaristii. Pentru ca o stire se poate face din orice: crima, castig la Loto, falimente, foamete ori razboi ...

     

    Candidatul ideal ar trebui sa fie cineva capabil sa se exprime coerent, scrie fara greseli, capabil sa sintetizeze un text, are idei proprii si ii place sa scrie, si nu in ultimul rand, trebuie sa fie o persoana cu o minte deschisa.

     

    Exemplul dat mai sus este doar pentru cei care vor intradevar sa faca parte din aceasta echipa, recrutam indiferent de varsta, experienta sau avere, vrem doar sa avem un echipaj cat mai numeros si care e dispus sa invete aceasta meserie si care poate face ceva bun din ea.

     

    Daca vrei o sansa la angajare, asteptam cererea ta aici, dar nu inainte de a citi regulamentul nostru de aici.

     

     

    Multumesc pentru timpul acordat.

    Cu stima,

    Salvatore Piccolo


  4. In urma cu cateva minute, un reporter a fost atacat in urma ce facea un reportaj despre frumusetile orasului. Acesta era pe o cladire langa banca orasului, cand, la un moment dat a vazut cativa oameni cam suspecti, fiind imbracati in mov, culoare specifica celor trei, avand o masina de aceeasi culoare.

     

    Reporterul a coborat in urma unui telefon primit de acestia, crede el, iar in acel moment reporterul a fost fortat sa urce in masina celor trei si dus intr-o zona unde a fost cautat de bunuri, neavand nimic la el, acesta a fost impuscat in zona abdominala.

     

    La aceasta ora acesta este in spitalul judetean, in stare grava, fiind operat de urgenta.

     

     

    Numele reporterului nu poate fi publicat, pentru a nu se intra in certuri.

    Aveti grija pe unde umblati si cu cine va intalniti sa nu patiti si voi la fel .

     

    vz99qt.jpg

    1zn6ed3.jpg


  5. In Character

    Numele tau: Salvatore Piccolo

    Originea: Palermo

    Orasul actual in care locuiesti: Liberty City

    Ocupatia: News reporter

    Numarul de telefon: 263894

    Biografie (minim 50 cuvinte): Ma numesc Salvatore Piccolo, nascut la data de 23 iunie 1988 in orasul Palermo. Parintii mei, mama Antonia Piccolo si tatal Gerlando Piccolo, au in prezent ocupatia in Palermo, in locul in care m-am nascut. Am ajuns in Liberty City datorita vietii mizerabila dusa in Sicilia si mai ales a mafiotilor. In prezent sunt Director la organizatia News Reporter-ilor.

    Licenta pentru care aplici? : Port arma

    Ai fost retinut vreodata de politie?: Nu

    Ai fost vreodata in inchisoare?: Da

    Care sunt avantajele aduse de aceasta licenta?: Auto aparare in caz de un atac armat.

    Iti permiti aceasta licenta din punct de vedere financiar? : Da

     

    Out of Character

    Numele: Dobroiu Dragos

    Varsta: 16

    Orasul in care locuiesti: Bistrita

    Ocupatie: Elev

    Levelul characterului: 5

    Motivul pentru care doresti licenta? : Aceasta fiind licenta pentru port arma, acum pot sa ma apar impotriva jafurilor si atacurilor cu arme. In prezent sunt directorul organizatiei reporterilor a orasului, asa ca sunt mult mai vulnerabil la atacurile huliganilor.


  6. Autoritatile locale au lucrat pentru a crea o strategie de dezvoltare a propriei localitati. Consiliul Local Liberty City a primit un teren, in urma unei licitatii, aflat in proprietatea publica a statului asa ca doua firme au primit contracte pentru construirea unui ponton de mare intindere. Ministrul a anuntat ca, incepand din aceasta luna, turistii vor putea sa se plimbe cu ambarcatiuni de agrement, investitie finantata cu un milion de euro din bugetul central. Ambarcatiunile pot fi achizitionate la un pret similar cu cel al masinilor, unul nu foarte ridicat.

     

    "Am castigat licitatia in 2007. Am depus actele la Primarie, m-am inscris si am fost anuntat ulterior ca am castigat. Atunci nu eram director, dar lucram la Consiliu. In ceea ce priveste banii de ponton, vreau sa va spun ca, daca dupa 36 de ani de munca nu-mi pot permite... ", a declarat directorul economic al Consiliului Judetean, Ryan Smith, in legatura cu modul


  7. Dupa cum vedeti, la numarul 6 am mai pus o noua creatie si vreau sa va multumesc pentru incurajari. Daca puteti sa imi lasati si mie niste obiecte pentru Photoshop le primesc cu mare placere si poate va pot ajuta si eu cu cateva. Multumesc !

×
×
  • Create New...