Jump to content

wmsteoopaaffwc

Members
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by wmsteoopaaffwc


  1. asa da

    Nu înțeleg de ce ai spus așa da la completarea bună a lui PriMe, pe când la a mea ai spus CONTRA vehement, în condițiile în care îți argumentai răspunsul cu o concluzie total opusă față de ce a răspuns persoana anterior menționată.


  2. Nick server: Bello


    Descriere: Propun ca în momentul în care permisul de conducere este pe cale să expire, să se poată face actualizarea sa cu maxim o oră înainte de termen. De ce? Fiindcă este posibil ca eu să fiu nevoit să plec la ora 15:00, iar permisul să expire la 15:12. Când reintru seara, poate este un eveniment important pe server și trebuie să ajung, iar eu nu am nicio șansă, decât să mă duc iar la drive. Din acest exemplu denotă importanța acestei propuneri.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=DfTAiVRBXQk&feature=youtu.be


  3. Nick-ul tau : Bello
    Nick-ul celui reclamat: JaxTeller
    Reclam pentru: limbaj
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) -
    O dovada (o poza ceva): http://imgur.com/wMxjdUo

     

    Să vă ușurez munca: https://forum.egaming.ro/topic/9759-regulament-server-egaming-samp/

     

    Prima abatere: https://forum.egaming.ro/topic/183103-plangere-jaxteller/?hl=%2Bjaxteller#entry2102505

    A doua abatere: https://forum.egaming.ro/topic/183291-plangere-jaxteller-limbaj/?hl=%2Bjaxteller#entry2105093

    • Like 1

  4. știi de ce cred că ai greșit? fiindcă nu am jignit pe nimeni pe live, și cred că se cuvenea un warn, în cel mai rău caz. Asta mă deranjează. Faptul că ai dat ban pe ceva ce nu a afectat niciun player. Ok, poate au fost deranjați de spațiul vizual, dar nu consider că se impunea o asemenea pedeapsă.

     

    Pentru prima poză pe care ai pus-o tu se cuvenea o pedeapsă în joc, de genul FW. Pentru următoarele warn, dar nu ban. (părerea mea).

     

    P.S.: Și poți să-l întrebi și pe andrutz că i-am spus pe privat să vină să încheiem live-ul.


  5. Nick-ul tau: Bello
    Nick-ul admin-ului: jestyck

    Reclam pentru: ban
    Scurta descriere: Am făcut live cu George, iar după aceea am cerut /uninvite de la Andrutz, moment în care live-ul a rămas activ. În momentul în care mi-am dat seama, am mai stat puțin pe LIVE, FĂRĂ A-I INSULTA/JIGNI/PROVOCA/AMENINȚA pe jucătorii prezenți pe server, iar după aceea i-am spus lui Andrutz să ne întâlnim la 24/7 pentru a mă scoate de pe LIVE. În momentul în care am ajuns la 24/7, am primit ban. Prietene, nu am abuzat de nicio facțiune. Am observat că lumea de pe acest server, în special adminii, sunt foarte încordați. Lăsați playerii să se mai distreze, fiindcă astfel riscați să pierdeți mai multă lume. Am făcut această plângere fiindcă nu consider că-s vinovat. Eram vinovat dacă deranjam personal vreo persoană. Cu un kick pe motivul relog se rezolva totul. Văd că urmezi și o facultate, ÎN BUCUREȘTI, stimate OGrezeanu Robert, așa că ar trebui să-ți extinzi orizontul de gândire.
    Dovada (poza ban-ului , warn-ului sau a oricarui abuz ) http://imgur.com/SMEQ3ZS

×
×
  • Create New...