Jump to content

Stix

Hall Of Fame
  • Content Count

    1,490
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Stix


  1. Nick-ul tău: Stix
    Reclam pe :  jumby
    Motiv:  Kill fara wanted sau alt motiv / limbaj murdar.
    Dovada(neapărat un screenshot):  
    https://ibb.co/52zmtKt https://ibb.co/0GQR0gw / https://ibb.co/sFxRQ5M

     

    P.S: Aici vreau sa fac o scurta paranteza , factiunea POLICE DEPARTAMENT  nu stiu daca face parte de vre-un GANG / MAFIE indiferent ca suntem prieteni sau ne cunoastem de mult , haideti sa fim putin organizati si sa ne respectam REGULAMENT-UL impus de fiecare factiune. Rog lider-ul sa i-a amploarea cu membrii acestei factiuni , nu este prima abatere de acest GEN . Nu mi-a stat in caracter pana acum sa fac plangeri de genul , dar cand porti si un limbaj murdar si sa pari ceea ce nu esti e ceva inadmisibil.  Multumesc frumos si astept decizia LIDER-ULUI .

    • Love 1

  2. CONTRA. 

     

    ANTI-ABUSE: Helperii cand se teleporteaza au un scop in general sa nu se abuzeze de comanda /needhelp si sa ajute player-ul in problema ce o intampina , uni vor RESPAWN intentionat , trebuie sa fii la fata locului sa judeci problema . Asa o sa se abuzeze prin simpu unui /needhelp ( Respawn va rog , am ramas blocat sau mai stiu eu ce ) . Si sunt total de acord ar usura treaba , dar o sa se abuzeze . Si in momentul de fata playerii de pe server dau whisper catre Helperi si pun diverse intrebari la care au raspuns.

     

    P.S. Asta e parerea mea ! 


  3. Numele tau: Stix

    Descriere: Doresc sa se implementeze ca in trecut , RECOMPENSA RIVALI . Spre ex: Italian Mafia vs Triads , cand un membru din aceasta factiune este omorat ( kill ) sa primeasca o suma modica ( max. 500 $ ) mi s-ar parea super OK. 

     

    P.S: 

    In trecut a mai fost implementata aceasta sugestie pe server , si mi s-a parut ca a functionat OK.

    Prin aceasta sugestie nu incurajez DM-ul excesiv pe server.

    Voi hotarati daca este OK , sper ca vin cu o idee buna sa mai avem si ceva activitate.

     

    Astept PRO / CONTRA din partea voastra ! 


  4. Nick pe server(SAMP): Stix

    Functia: Helper 

    ID DIscord: Stix#4428

    Motivul pentru care doresti canal privat: Doresc un canal privat pentru noi cei din factiune , sa avem discutiile noastre separate aparte. 

     

    P.S: Am vazut ca deja exista doua canale private pentru moment , tot legat de SA:MP o sa fie deci sa fie Canalul numarul 2 ( voice-2- SA:MP ) bineinteles daca o sa imi fie aprobata cererea.


  5. Finalistul Stix nu a avut timp sa joace toate meciurile din pacate , sarbatorile .. alea alea , doar n-am sa stau cu fata in pc sa joc meciurile . Felicitari celor care s-au calificat , eu ma revansez in editia urmatoare .

     

    ON : Cred ca Flunky va castiga aceasta editie .

×
×
  • Create New...