Jump to content

PapiLLon1234

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PapiLLon1234


  1. Nick-ul tau: PapiLLon
    Nick-ul celui reclamat: ioNut22
    Reclam pentru: inselatorie
    Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.): am dat anunt ca vand casa lvl 3 cu 1kk, a venit si a vazut casa, a spus ca o ia, am mers la banca unde mi-a dat doar 45k dupa care a dat /q
    O dovada (o poza ceva): 

     

    Astept diferenta de 955k sau casa inapoi.


  2. Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a fost prezent, luni, la Vila Lac1, în timpul discuţiilor dintre premierul Dacian Cioloş şi partidele politice privind modificarea legii alegerilor locale, el refuzând să dea detalii jurnaliştilor în legătură cu prezenţa sa la eveniment.

     

    Primarul a spus doar că doreşte să discute cu premierul român, în măsura în care se poate, despre chestiuni legate de Republica Moldova. El şi-a făcut aparţia la Vila Lac 1 în timp ce la consultări se afla delegaţia Mişcării Populare, condusă de Traian Băsescu.

     

    Premierul Dacian Cioloş i-a trimis sâmbătă omologului său din R. Moldova, Pavel Filip, o scrisoare care detaliază reformele pe care Chişinăul trebuie să le adopte ''în termenul cel mai scurt'' pentru deblocarea celor 60 de milioane de euro din acordul de împrumut semnat de cele două ţări.

     

    Lista include 7 măsuri pentru crearea condiţiilor necesare transferării primei tranşe de 60 milioane de euro din creditul rambursabil de 150 de milioane de euro. Cioloş afirmă că pe lângă susţinerea financiară, îndeplinirea acestor recomandări va crea "premisele relansării parteneriatelor Republicii Moldova cu alţi parteneri internaţionali şi financiari''.

     

    Sursa: www.mediafax.ro


  3. Premierul Dacian Cioloş se întâlneşte luni dimineaţă cu reprezentanţii partidelor pentru a discuta despre solicitarea PNL privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

     

    Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat pentru MEDIAFAX că premierul Dacian Cioloş va începe consultările cu partidele pe tema revenirii la alegerea primarilor în două tururi luni. Prima întâlnire urmează să aibă loc la ora 10:00, la Vila Lac 1.

     

    Potrivit PNL, discuţiile încep la 9:45 la Vila Lac 1. Delegaţia liberalilor este compusă din Vasile Blaga, Adriana Săftoiu, Ilie Bolojan, Ludovic Orban, Gheorghe Flutur.

     

    Propunerea PNL mai este susţinută doar de reprezentanţii Mişcării Populare.

     

    ''PSD, UNPR, ALDE şi UDMR au anunţat că nu sunt de acord cu modificarea legii alegerilor locale. În aceste condiţii nu ştiu dacă domnul prim ministru Dacian Cioloş se mai poate gândi că mai are rost să iniţieze în vreun fel sau altul o ordonanţă sau proiect de lege în condiţiile în care o largă majoritate din Parlament nu susţine această idee'', a spus Dragnea, vineri, într-o conferinţă de presă. El ameninţase că în cazul în care Guvernul va răspunde pozitiv cererii PNL social-democraţii vor boicota alegerile locale.

     

    Oprea nu s-a declarat de acord cu ideea lui Dragnea privind boicotarea alegerilor locale în cazul în care se revine la alegerea primarilor în două tururi."Noi nu boicotăm niciodată", a subliniat el, sugerând că aceasta nu este o atitudine responsabilă şi menţionând că respecta legea alegerilor locale, votată de către toate partidele politice, ce prevede alegerea primarilor într-un singur tur.

     

    Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că deşi este de acord cu alegerea primarilor în două tururi, nu consideră oportună modificarea legii în acest moment.

     

    Premierul a respins iniţial modificarea acestei legi, dar s-a declarat dispus să discute pe această temă după ce preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat în favoarea ei.

     

    Sursa: www.mediafax.ro


  4. Papa, Berlusconi si Bush zburau cu avionul. Avionul are o defectiune grava si pilotul ii anunta cum stau lucrurile dar ca partea cea mai proasta e ca sunt numai trei parasute. Bush:

    - Eu sunt cel mai puternic om din lume asa ca e logic sa ma salvez! Smulge cu forta o parasuta si sare.

    Berlusconi:

    - Eu sunt cel mai destept om de pe planeta! E numai drept sa mai traiesc. Smulge si el o parasuta si sare.

    Papa catre pilot:

    - Fiule, eu ma am pe bune cu Cel de Sus si poate ca o sa faca o minune pentru mine, iar daca nu o face oricum ajung in rai. Asa ca ia tu parasuta care a mai ramas!

    - Nu e nevoie de asta Sfintia-Voastra, avem inca doua parasute fiindca cel mai destept om din lume a sarit cu rucsacul meu!

×
×
  • Create New...