Jump to content

ReGaL

Members
  • Content Count

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ReGaL


  1. Ok , am sa incerc , te rog nu inchide topicul

    Edit : Merge , multumesc foarte mult daca mi`ai da si mie un tutorial sa stiu si eu cum sa fac avatare frumoase..de ex cum e al meu..facut de..B.Alexandru ..oare cum l`a facut..si cuma adaugat efectele alea faine..deci in principiu o intrebare : unde adaug si eu efecte frumoase..cum adaugi tu ..raze..etc..cum fac mai lumino.. mai intunecos avatarul..


  2. Cand facem ceva rau, trebuie sa avem frica (,) ca vom fi pedepsiti de cineva... daca nu ar fi o lume de delicventi, criminali (oricum is destui) etc.

    Este ok, eu cred, punct.

    Cred in dumnezeu , cand fac ceva .. rau .. cum zice just imi e frica..nu stiu ce sa zic..cuminte nu is ..pacatos da.. si o recunosc :) bft sa nu faceti rele X( ca nu e bine..si eu mi`am dat seama de asta..prea tarziu X(


  3. Super tare [Pacat ca am adormit la 9:03 , am fost la iarba uscata .. si am fost obosit :balcony: vaai..cum am uitat ]

    Sunt de mult timp in aceasta comunitate si ma bucur ca sharp nu a abandonat acest proiect , l-a dus pana la capat !

    In primul rand il felicit pe Sharp pentru efortul depus de alungul acestui an , Overlord , XanTo , amaz1ng si toti adminii fara de care nu puteam sa ne desfasuram activiatile pe server cum se cuvine si am mai uitat ceva ... Helperii :D pe care si Sharp i-a uitat ( cred ) si ei sunt un mare ajutor pentru noi ... ei ajuta playerii noi si vreau sa le multumesc si lor pentru efortul depus.

     

    La Multi ani eG & Sharp Orizont ! & O poza !

     

    samp010.jpg


  4. Jos palaria PoWneR nici nu credeam ca o sa pleci vreodata...recunosc acum pe final ca mai spuneam si eu prostii dar nu cred ca mi-am dat vreodata seama ce fel de om esti .. doar asa pe sfarsit...ai fost de treaba ai ajutat comunitatea cu foarte multe .. ai adminat foarte bine ... imi pare rau ca ai plecat si daca te muti p LM faci o mare prostie pentru ca acolo nu e ca aici , ai sa vezi ...sunt doar oameni rai.BAFTA SI SPER SA TE REINTORCI :> !!!

×
×
  • Create New...